Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Ама много дарачат в Плевен......?
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Ама много дарачат в Плевен......?
Какво кара риболовеца да дарачи(бракониерства)?
За момент я слагам при БРАКОНИЕРИТЕ
,а ако не напишеш нещо поконкретно,ще завърши в кошчето
...Nikola Polizovski
За момент я слагам при БРАКОНИЕРИТЕ

иииииииип
Re: Ама много дарачат в Плевен......?
Простотията и лакомията колега. Те са на принципа "след мен и потоп". Важното е да има днес нещо в торбата, не е важно утре какво ще стане. А по лошото е, че когато се обадиш в ИАРА и съобщеш за такива изроди, никой не си мърда пръста.
-
- новобранец
До циментовия на Вит всеки ден е пълно с изроди.
То не само там. Около моста над река Искър, недалеч от еднименния град, по пътя за Кнежа също е пълно.
-
- новобранец
В неделя ходих на циментовия на Вита беше пълно и почти всеки дарачеше.eko__group написа:Какво кара риболовеца да дарачи(бракониерства)?
За момент я слагам при БРАКОНИЕРИТЕ,а ако не напишеш нещо поконкретно,ще завърши в кошчето
...Nikola Polizovski

Днес ходих на циментовия имаше пак на дарак , но скобара даваше и на плувка със стръв.
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ами на циментовия си е традиция през зимата да трепят рибата с тее гадни тройки!
тия идиоти от ИАРА не се ли научиха!Там спокойно могат по три пъти на ден да проверяват и от актовете доста ще понапълнят хазната,ама ...няма кой.. 

- malkapluvka
- фен клуб-скобар
Тази зима за мое голямо учудване в Ямбол няма даракчии, тук-таме един двама , и то от обичайните заподозрени. Да се надяваме, че и те са на изчезване. 

ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Нека темата да остане в- Бракониери-несъм толкова опитен в форума , но не съм нагрубил никой колега че да има кошче(нека да се променим и да сме по-любезни,стига простотии че се самуонищожихме бре,държавата ни се превръща само като едно понятие на балканите господине,нека да се променим )
Та по темата:
За да накараме ИАРА да си свърши работата може би ние самите риболовците да я натиснем с оплаквания и сигнали , да си искаме и оплакваме от безхаберието на служителите и това да става ежедневно,дори писма до министара могат да се пуснат с
молба за помощ!
АЗ ЛИЧНО ДНЕС ще отида до ИАРА лично за да поговора по въпроса колеги.
Ще пиша инфо.....!
А и СПОДЕЛЕТЕ нещо с този кълцан червей в захранката как действа по нашите водоеми.
Та по темата:
За да накараме ИАРА да си свърши работата може би ние самите риболовците да я натиснем с оплаквания и сигнали , да си искаме и оплакваме от безхаберието на служителите и това да става ежедневно,дори писма до министара могат да се пуснат с
молба за помощ!
АЗ ЛИЧНО ДНЕС ще отида до ИАРА лично за да поговора по въпроса колеги.
Ще пиша инфо.....!
А и СПОДЕЛЕТЕ нещо с този кълцан червей в захранката как действа по нашите водоеми.
иииииииип
Вчера 09.02.2011г. ИАРА-Ловеч направиха проверка на р.Вит до циментов завод гр.Плевен-Мисля че вече взимат нещата на сериозно...?!
Да ИАРА маже да вземат нещата на сериозно,ако има кой да им дава сигнали постоянно,и да и се набие в главите
,че за да хванат някой друг драскач трябва да сменят бялата нива с която се движат и да импровизират за да не ги разпознават от далеко.... 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
За кошчето стана дума само заради заглавието на темата ти,което си го написал като въпрос а ни малко нема формата на въпрос и първото ти мнение което пък е некой друг въпрос,които пък се различава от заглавиетоeko__group написа:Нека темата да остане в- Бракониери-несъм толкова опитен в форума , но не съм нагрубил никой колега че да има кошче(нека да се променим и да сме по-любезни,стига простотии че се самуонищожихме бре,държавата ни се превръща само като едно понятие на балканите господине,нека да се променим )
Та по темата:
.......

Защо да не се постараеме пограмотно да оформиме една тема

И на край кво им е заедничко на кълцаните червеи в захранката и бракониерите в Плевен

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Вчера пак ходих на Вита около циментовия и двама от редовните косачи бяха глобени от ИАРА,след това всичко беше спокойно без косачи,резачи и т.н. 

-
- новобранец
В началото на този месец ходих до ИАРА-Плевен.Групата от проверяващи тъкмо се приготвяха за обиколка по водоемите.Успях да разбера че щели да ходят до Божурица и веднага им казах че няма да е лошо да минат и покрай циментовия.Те ми споделиха че обикалят навсякъде но просто в момента в който се появят и нещата /дараченето/ затихват.Трудно им е да докажат че някой дарачи.Имало е случаи когато от разстояние са наблюдавали и след като забележат някой рибар /месар/ да прави прекалено резки движения с въдицата тогава директно отиват при него и...добър ден и честит сбор.Това е.Продължавам да се чудя какво удоволстие им доставя да ловят чрез дарачене/тармъчене.косене и т.н./