Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Модератор: sapuna
Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Тази сутрин се върнах от там, по добре не ходете положението е трагично.
Колега, за какво точно става въпрос? Не кълвеше или имаше много мрежи - така чух...Мисля да отида до пожарната защото ми казаха, че моста между топлото и студеното преливал.. Моля за повече инфо. Благодаря!!!
- S.Koychev
- разбира нещата
Утре ще ходим с компанията на Тец-а ( стената) всякакво инфо ще е от полза
Ще търсим каракуди,перки,платики и да се надяваме да излъжем някой шарко.

Ще търсим каракуди,перки,платики и да се надяваме да излъжем някой шарко.
Ribarche
Идете рано хванете мястото на края на стената

Незнанието не е извинение.
Колеги моля за някаква прясна информация за топлото понеже другата седмица мисля да прекося половината страна за да отида до там ,а не ми се иска да се разочеровам.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
По скоро се приготви да се разочароваш, понеже по това време на годината местата са малко, и може да се надяваш на някви бонуси

Здравейте колеги ,интересува ме дали в момента излизат хищници на Топлото и по-специално Бяла риба 

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- S.Koychev
- разбира нещата
Вчера бяхме на стената, 7 човека имахме около 20 кг каракуда общо.Аз и Дамян бяхме най-зле имахме по 5-6 каракуди
, едното аверче закачи един толуп 13.40кг .На пружина се изкараха всичката риба, имахме и 2 въдици на косъм,но на тях нищо.

Ribarche
Да Колега Койчев , и на мен ми направи впечатление че на косъм неса научени иавно , но на пружината със захранката за фидер на Jaxon койято ти ми подшушна ... късат, недават да хвърлиш ,междодругото, мерси за съвета тогаваS.Koychev написа:Вчера бяхме на стената, 7 човека имахме около 20 кг каракуда общо.Аз и Дамян бяхме най-зле имахме по 5-6 каракуди, едното аверче закачи един толуп 13.40кг .На пружина се изкараха всичката риба, имахме и 2 въдици на косъм,но на тях нищо.

А , да те питам , някой дали въобще е хвърлял протеинови топчета като захранка ???
Защото това е важен момент , ако рибата неги е опитала , няма как да ги търси

колега моста прелива ли ?
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да кажа за протеиновите топчета.Няма да се оттървете от канален сом,много ги хапват особенно сладките (скопекс,мед,тути-фрути,ванилия) на тези съм пробвал.Направило ми е впечатление,че и ма мидени топчета се хващат,но на фиш-меил не.Това ми е опита там с протеиновите топчета.Има и извадени шарани на топчета,но лично аз съм нямал слука.

Където качеството е от значение!
- S.Koychev
- разбира нещата
Да прелива,има около 10 см. вода, в двата края е сухо.carpMITKO написа:колега моста прелива ли ?
Ribarche
Вие да не ги учите на некви специални трикове? Косъма си е косъм, нужно е само подоходящия аромат на стръвта и да намериш рибата.BatPe6 написа:Да Колега Койчев , и на мен ми направи впечатление че на косъм неса научени иавно

- ivelin_1976
- разбира нещата
Колеги, има ли все още разпънати мрежи?
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

Вчера бях на пожарната и към 17h лодката тръгна да разпъва мрежи в посока Бял Кладенец.Дано да съм бил полезен.