Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Мисля,че засяга всички !!!
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Мисля,че засяга всички !!!
Колега не се кахъри толкова,като те интересува нещо ,питай.Angel_d4 написа:Здравейте колеги целта ми не е да се заяждам както ще помислят някой от Вас!!!
След като исках да вляза в темата --> "фен клуб - скобар: Риболов на скобар на река Струма." ми изписа :
"Вие не можете да четете този форум" и след като се поразрових видят,че трябва да помолиш модератора ribolovcho да те добави във групата. Аз лично никога съм нямал удоволствието да се запозная отблизо с тая риба но не се знае някой ден какво ще стане и дали и аз няма да имам нужда от малко актоална информация относно тая риба (редовно чета информация за всякакви риби тактики захранки и т.н.) та мисля,че щом си член на този форум трябва да имаш достъп до всички теми а в случая един вид има под форум във форума, което мисля, че не е много коректно,защото нали целта на форумите е да се дискутират теми и да се "ограмотяват" хората. И ако всеки реши да си прави фен клуб на дадена риба и достъп да имат само членовете на фен клуба,но не и тези на форума какво ще стане?
Извинявам се ако има засегнати НЕ искам да създавам конфликти !!
П.П. Ако модераторите решат,че темата е неумесна моля да я изтрият.
Аз не се напъвам за групата,ама одя за риба и за скобар и не ми пука,ко тайно има толкова у тея групи.Па като са майстори,да си държат тънкостите за тях,после имало много изписано по темата,нека да има.

На къса плувка,в репея...
-
- фен клуб-скобар
епа да
и аз исках да споделим с вас в темата(риболов на скобар по стума)че цела зима се каних да ходим по струма за скобар и се наканих чак днеска.Не съм видел един скобар ни от улево ни от десно
ама аиде щтом е само за спецялисти скобарджии сеедно не съм ви казавал нищо
ае сос здраве

ае сос здраве

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
tcekata написа:Колега , групите са отворени и ако имаш желание , може да помолиш да те присъединят към всяка една група от потребителския си панел. Конкретно за тази, не би трябвало да имаш проблеми , все пак повиши в модератор колегата ribolovcho.Angel_d4 написа: и след като се поразрових видят,че трябва да помолиш модератора ribolovcho да те добави във групата.

предполагам че който и да иска да се присъедини няма да го върнем,тове е фен клуб на скобарджийте,искаме по надълго и по нашироко да класифицираме методите и монтажите за риболов на скобар,както и да направим няколко банкета И СБИРКИ ,да се посъстезаваме
и така нататък..всеки е добре дошъл в групата

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Е па айде да ме вкарате и мене да Ви крада тайните 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Чакам с НЕТЪРПЕНИЕ да се ПРЪКНЕ групата на ТРОЛЕЩИТЕ но условията да са същите като на ДРУГАТА ГРУПАribolovcho написа:tcekata написа:Колега , групите са отворени и ако имаш желание , може да помолиш да те присъединят към всяка една група от потребителския си панел. Конкретно за тази, не би трябвало да имаш проблеми , все пак повиши в модератор колегата ribolovcho.Angel_d4 написа: и след като се поразрових видят,че трябва да помолиш модератора ribolovcho да те добави във групата.
да верно ве модератор съм вече,хаха,момчета групата е отворена за всеки който иска,промоцията беше до онзи ден една седмица имаше време да се запишеш,сега ако искаш може да те запишем но трябва всички във групата да гласуват и да има мнозинство,предполагам че на никой не пречим ,много се е говорило и писало по тази тема,
предполагам че който и да иска да се присъедини няма да го върнем,тове е фен клуб на скобарджийте,искаме по надълго и по нашироко да класифицираме методите и монтажите за риболов на скобар,както и да направим няколко банкета И СБИРКИ ,да се посъстезаваме
и така нататък..всеки е добре дошъл в групата

- mitiogt
- ще става разбирач
Ооооооо , много грубо се е получило , незнам каква точно е целта на това начинание , но със сигурност НЕ е КОЛЕГИАЛНО ! 

Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
- tcekata
- вече хвърля и на тежко
Nikola Polizovski написа:Е па айде да ме вкарате и мене да Ви крада тайните
Я глей за какво била цялата конспирация. Че то ако я няма, колко ли непоканени колеги ще изникнат като гъби след дъжд?ribolovcho написа: и да направим няколко банкета И СБИРКИ
- kostakosta
- научил се да хвърля
Аз подемам акция по създаването на група
"Да на среднощния пиянски телефонен тероризъм"
Ще звънкаме на всички дето не са членове на групата
"Да на среднощния пиянски телефонен тероризъм"

Ще звънкаме на всички дето не са членове на групата

- ribarq
- сериозен играч
Колеги ходете повече за риба , не мислите за групите и т.н.
И преди всичко нека се уважаваме както във форума така и по водоемите.Тука сме се регистрирали да обменяме опит,да създадем приятелства ,да си помагаме и да се образоваме в областа на едно от най-емоционалното хоби ,а именно РИБОЛОВА-то трябва да ни обединява и отпуска психически и физически , а не да ни натоварва.Според мен всичко в този форум ,както и в живота може да се разреши единствено с положително мислене и отношение към колегите
И преди всичко нека се уважаваме както във форума така и по водоемите.Тука сме се регистрирали да обменяме опит,да създадем приятелства ,да си помагаме и да се образоваме в областа на едно от най-емоционалното хоби ,а именно РИБОЛОВА-то трябва да ни обединява и отпуска психически и физически , а не да ни натоварва.Според мен всичко в този форум ,както и в живота може да се разреши единствено с положително мислене и отношение към колегите
Скобара е доста разпространена риба. Лово се целогодишно. Днес бях за риба и улових четири. Риболова беша много тегав докато не смених тактиката. Е сега като не мога да влизам при тез фенове къде да споделя как спасих капото.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Шшшшшшт 
А дали и теми за които е изписано доста за скобара на можем да четем или от тук нататък каквото пишат в групата няма да четем?
Защото доста народ сме писали в тях пък в един момент не можем да го четем

А дали и теми за които е изписано доста за скобара на можем да четем или от тук нататък каквото пишат в групата няма да четем?
Защото доста народ сме писали в тях пък в един момент не можем да го четем

Последно промяна от stich на Вто Фев 08, 2011 9:50 pm, променено общо 1 път.

-
- научил се да хвърля
Колеги ето защо 98% от старите потребители на този "преди година " многодобър форум вече не пишатbo6ko__ написа:Колега много си прав!И аз мисля,че не е правилно.

Този форум го сасипаха още когато решиха да се делят на групи

Така като гледам в един друг форум "сарите потребители от Na riba.com"там са доста активни,и не им трябва групи

П.С. Ако искаш администраторе пак ме БАМКАЙ....поздрави shumaher_k Стара Загора

- ribarq
- сериозен играч
dodo16 написа:Скобара е доста разпространена риба. Лово се целогодишно. Днес бях за риба и улових четири. Риболова беша много тегав докато не смених тактиката. Е сега като не мога да влизам при тез фенове къде да споделя как спасих капото.

- indalo
- фен клуб-скобар
Немам думи просто, къф е проблема на некои. Риболовчо беше пуснал тема, в която канеше всеки който иска да се запише. След това групата беше сформирана, като никаде не е посочено, че е забранено да станеш член на групата. Не виждам лошо в създаването на такива групи. Ако съм на излет, ще си пусскам темите в риболовен излет, а в групата ще си дъвчеме тактики, и други такива. В повечето случаи тези работи ги има вече в форума, само че тук си ги припомняме и сортираме. Ако некои го интересуфа нещо пита и ако има уважение на колегигите съм сигурен, че ще му бъде отгорено.
Поздрави на всички. И повече усмивки.
Поздрави на всички. И повече усмивки.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;