Мисля,че засяга всички !!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Заключено
mimi750830
разбира нещата
разбира нещата

Re: Мисля,че засяга всички !!!

Мнение от mimi750830 »

Angel_d4 написа:Здравейте колеги целта ми не е да се заяждам както ще помислят някой от Вас!!!

След като исках да вляза в темата --> "фен клуб - скобар: Риболов на скобар на река Струма." ми изписа :
"Вие не можете да четете този форум" и след като се поразрових видят,че трябва да помолиш модератора ribolovcho да те добави във групата. Аз лично никога съм нямал удоволствието да се запозная отблизо с тая риба но не се знае някой ден какво ще стане и дали и аз няма да имам нужда от малко актоална информация относно тая риба (редовно чета информация за всякакви риби тактики захранки и т.н.) та мисля,че щом си член на този форум трябва да имаш достъп до всички теми а в случая един вид има под форум във форума, което мисля, че не е много коректно,защото нали целта на форумите е да се дискутират теми и да се "ограмотяват" хората. И ако всеки реши да си прави фен клуб на дадена риба и достъп да имат само членовете на фен клуба,но не и тези на форума какво ще стане?

Извинявам се ако има засегнати НЕ искам да създавам конфликти !!

П.П. Ако модераторите решат,че темата е неумесна моля да я изтрият.
Колега не се кахъри толкова,като те интересува нещо ,питай.
Аз не се напъвам за групата,ама одя за риба и за скобар и не ми пука,ко тайно има толкова у тея групи.Па като са майстори,да си държат тънкостите за тях,после имало много изписано по темата,нека да има. :smt023
На къса плувка,в репея...
vizantieco
фен клуб-скобар

Мнение от vizantieco »

епа да :finga: и аз исках да споделим с вас в темата(риболов на скобар по стума)че цела зима се каних да ходим по струма за скобар и се наканих чак днеска.Не съм видел един скобар ни от улево ни от десно :( ама аиде щтом е само за спецялисти скобарджии сеедно не съм ви казавал нищо
ае сос здраве :finga:
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

tcekata написа:
Angel_d4 написа: и след като се поразрових видят,че трябва да помолиш модератора ribolovcho да те добави във групата.
Колега , групите са отворени и ако имаш желание , може да помолиш да те присъединят към всяка една група от потребителския си панел. Конкретно за тази, не би трябвало да имаш проблеми , все пак повиши в модератор колегата ribolovcho. :wink:

:) да верно ве модератор съм вече,хаха,момчета групата е отворена за всеки който иска,промоцията беше до онзи ден една седмица имаше време да се запишеш,сега ако искаш може да те запишем но трябва всички във групата да гласуват и да има мнозинство,предполагам че на никой не пречим ,много се е говорило и писало по тази тема,
предполагам че който и да иска да се присъедини няма да го върнем,тове е фен клуб на скобарджийте,искаме по надълго и по нашироко да класифицираме методите и монтажите за риболов на скобар,както и да направим няколко банкета И СБИРКИ ,да се посъстезаваме
и така нататък..всеки е добре дошъл в групата
Изображение
Най добрите са тук
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Е па айде да ме вкарате и мене да Ви крада тайните :drinkers:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
toyo1

Мнение от toyo1 »

ribolovcho написа:
tcekata написа:
Angel_d4 написа: и след като се поразрових видят,че трябва да помолиш модератора ribolovcho да те добави във групата.
Колега , групите са отворени и ако имаш желание , може да помолиш да те присъединят към всяка една група от потребителския си панел. Конкретно за тази, не би трябвало да имаш проблеми , все пак повиши в модератор колегата ribolovcho. :wink:

:) да верно ве модератор съм вече,хаха,момчета групата е отворена за всеки който иска,промоцията беше до онзи ден една седмица имаше време да се запишеш,сега ако искаш може да те запишем но трябва всички във групата да гласуват и да има мнозинство,предполагам че на никой не пречим ,много се е говорило и писало по тази тема,
предполагам че който и да иска да се присъедини няма да го върнем,тове е фен клуб на скобарджийте,искаме по надълго и по нашироко да класифицираме методите и монтажите за риболов на скобар,както и да направим няколко банкета И СБИРКИ ,да се посъстезаваме
и така нататък..всеки е добре дошъл в групата
Чакам с НЕТЪРПЕНИЕ да се ПРЪКНЕ групата на ТРОЛЕЩИТЕ но условията да са същите като на ДРУГАТА ГРУПА :lol: (И БЕЗ СВИДЕТЕЛСТВО ЗА СЪДИМОСТ няма да се приемат ЧЛЕНОВЕ) :idea:
Аватар
mitiogt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitiogt »

Ооооооо , много грубо се е получило , незнам каква точно е целта на това начинание , но със сигурност НЕ е КОЛЕГИАЛНО ! :?
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Аватар
tcekata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tcekata »

Nikola Polizovski написа:Е па айде да ме вкарате и мене да Ви крада тайните :drinkers:
ribolovcho написа: и да направим няколко банкета И СБИРКИ
Я глей за какво била цялата конспирация. Че то ако я няма, колко ли непоканени колеги ще изникнат като гъби след дъжд?
Аватар
kostakosta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kostakosta »

Аз подемам акция по създаването на група
"Да на среднощния пиянски телефонен тероризъм" :drinkers:
Ще звънкаме на всички дето не са членове на групата :ANAL:
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Колеги ходете повече за риба , не мислите за групите и т.н.
И преди всичко нека се уважаваме както във форума така и по водоемите.Тука сме се регистрирали да обменяме опит,да създадем приятелства ,да си помагаме и да се образоваме в областа на едно от най-емоционалното хоби ,а именно РИБОЛОВА-то трябва да ни обединява и отпуска психически и физически , а не да ни натоварва.Според мен всичко в този форум ,както и в живота може да се разреши единствено с положително мислене и отношение към колегите
dodo16
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dodo16 »

Скобара е доста разпространена риба. Лово се целогодишно. Днес бях за риба и улових четири. Риболова беша много тегав докато не смених тактиката. Е сега като не мога да влизам при тез фенове къде да споделя как спасих капото.
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Шшшшшшт :smt108
А дали и теми за които е изписано доста за скобара на можем да четем или от тук нататък каквото пишат в групата няма да четем?
Защото доста народ сме писали в тях пък в един момент не можем да го четем :?: :!: :?:
Последно промяна от stich на Вто Фев 08, 2011 9:50 pm, променено общо 1 път.
Изображение
niki_k1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от niki_k1 »

bo6ko__ написа:Колега много си прав!И аз мисля,че не е правилно.
Колеги ето защо 98% от старите потребители на този "преди година " многодобър форум вече не пишат :smt021 Къде са "Сапуна,Неделчо,Чапара,Наско......?????"Може би от доста време не съм ги засичал да пишат :idea: :idea:
Този форум го сасипаха още когато решиха да се делят на групи :!: Но нека да си крият информацията.
Така като гледам в един друг форум "сарите потребители от Na riba.com"там са доста активни,и не им трябва групи :twisted:
П.С. Ако искаш администраторе пак ме БАМКАЙ....поздрави shumaher_k Стара Загора :wink:
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

dodo16 написа:Скобара е доста разпространена риба. Лово се целогодишно. Днес бях за риба и улових четири. Риболова беша много тегав докато не смених тактиката. Е сега като не мога да влизам при тез фенове къде да споделя как спасих капото.
:arrow: Ето ТУК < колега
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Немам думи просто, къф е проблема на некои. Риболовчо беше пуснал тема, в която канеше всеки който иска да се запише. След това групата беше сформирана, като никаде не е посочено, че е забранено да станеш член на групата. Не виждам лошо в създаването на такива групи. Ако съм на излет, ще си пусскам темите в риболовен излет, а в групата ще си дъвчеме тактики, и други такива. В повечето случаи тези работи ги има вече в форума, само че тук си ги припомняме и сортираме. Ако некои го интересуфа нещо пита и ако има уважение на колегигите съм сигурен, че ще му бъде отгорено.
Поздрави на всички. И повече усмивки. :D
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

И кому е нужно всичко това? :D
Както и да е!Групата е факт.
Изображение
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”