Мисля,че засяга всички !!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
refab
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Мисля,че засяга всички !!!

Мнение от refab »

Това, да се правят такъв тип затворени общества, "секти" във форума* е неучтиво, обидно, нелепо и глупаво, според мен!... Съжалявам за категоричността и по-силните думи, но, просто, това ми е мнението!

*Аз съм във форума от 4-5 години, но по някакви технически причини след промяната не мога да влизам със стария си никнейм. Такова чудо нямаше преди време!...
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Не съм се замислял. Има го в форума като опция, не я е измислил никой от групата. Имаше тема със покана към всички желаещи. Всеки може да изяви желание да бъде добавен към групата. А вие се сърдите , че насила не сте вкарани там.

Е това не го разбирам. :roll:

п.с. Отговора е за мнението на stich
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

mitiogt написа:Ооооооо , много грубо се е получило , незнам каква точно е целта на това начинание , но със сигурност НЕ е КОЛЕГИАЛНО ! :?

колега гледам че и ти си оранжев,и твойто ли не е колегиално
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

ribarq написа:Колеги ходете повече за риба , не мислите за групите и т.н.
И преди всичко нека се уважаваме както във форума така и по водоемите.Тука сме се регистрирали да обменяме опит,да създадем приятелства ,да си помагаме и да се образоваме в областа на едно от най-емоционалното хоби ,а именно РИБОЛОВА-то трябва да ни обединява и отпуска психически и физически , а не да ни натоварва.Според мен всичко в този форум ,както и в живота може да се разреши единствено с положително мислене и отношение към колегите
Ето едно мнение достойно за уважение. Поклон колега. :D
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
dodo16
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dodo16 »

indalo написа:Немам думи просто, къф е проблема на некои. Риболовчо беше пуснал тема, в която канеше всеки който иска да се запише. След това групата беше сформирана, като никаде не е посочено, че е забранено да станеш член на групата. Не виждам лошо в създаването на такива групи. Ако съм на излет, ще си пусскам темите в риболовен излет, а в групата ще си дъвчеме тактики, и други такива. В повечето случаи тези работи ги има вече в форума, само че тук си ги припомняме и сортираме. Ако некои го интересуфа нещо пита и ако има уважение на колегигите съм сигурен, че ще му бъде отгорено.
Поздрави на всички. И повече усмивки. :D
Абе аз исках да обсъдя една нестандартна захранка, която ми домесе успех, но се оказа, че не мога да чета темата. В "Моя риболовен излет" не пиша, щото имам фотоапарат "Смяна 8". Докато си промия лентата и темата става неактуална.:D
След като си разпределим рибите по видове и региони дали ще има смисъл въобще от единен форум? :smt017 Не съм против "Групите", но не приемам да ми се налагат ограничения. Затова давам инфо само на лс и то ако "одобря" питащия Колега по мненията му.
Аватар
bo6ko__
новобранец
новобранец

Мнение от bo6ko__ »

Колеги 'фенове',едно е да си 'фен',а друго да си майстор! :drinkers:
Аватар
refab
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от refab »

dodo16 написа:...............................
След като си разпределим рибите по видове и региони дали ще има смисъл въобще от единен форум? :smt017 Не съм против "Групите", но не приемам да ми се налагат ограничения. Затова давам инфо само на лс и то ако "одобря" питащия Колега по мненията му.
Какво да се прави - поредна проява (гримаса) на балкански синдром!....

Според мен мотивацията на онези, които са създали правилата и после групата, е следната: те искат да си запазят добър, защитен и привилегирован собствен периметър, в който да не влиза всякаква "паплач"!.... Такава мотивация е разбираема, защото в страната наистина е пълно с рибарска паплач, но тя (мотивацията) е недостатъчна и резултатът (затворената секта, скобарско-"масонска ложа") и недостоен, мисля аз!... Достойното е, щом като искат да са разграничени от масата - "паплач", групата да си направи напълно самостоятелен сайт!
барона
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от барона »

Напира ми да извикам:*Всички сме равни, ама някои сме по равни*. Ми да вземем да се разделим на по двйки и по тройки, и да споделяме кой какви плетки плете, или какви бири предпочита. А като прочетеш заглавието - ми то същото. Все си мисля, че форумът е обобщаващ и всеки има право да сподели мнението си. Та ние по своему сме едно семейство. Добре, какво значи да се отделим на групи? Не искам да пророкувам, но ако не се направи нещо по въпроса, ще започнем да четем заглавията....., и само заглавията.
Колкото повече толкова повече!
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

ми направете си група на несъгласните с групите,ненормална държава сме,на никому нищо не правиш и все си виновен с нещо,аз членувам и в още една група,но това не ми пречи да участвам активно и във други теми във форума
Последно промяна от ribolovcho на Вто Фев 08, 2011 10:46 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
refab
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от refab »

Какви ли лица няма човешката мизерия!...

риболовчо, вместо да изложи някакви аргументи срещу мненията ми в тази тема, ми намалява репутацията!... Дерзай, "майсторе по бойни изкуства"!....
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

refab написа:Какви ли лица няма човешката мизерия!...

риболовчо, вместо да изложи някакви аргументи срещу мненията ми в тази тема, ми намалява репутацията!... Дерзай, "майсторе по бойни изкуства"!....

Според мен мотивацията на онези, които са създали правилата и после групата, е следната: те искат да си запазят добър, защитен и привилегирован собствен периметър, в който да не влиза всякаква "паплач"!.... Такава мотивация е разбираема, защото в страната наистина е пълно с рибарска паплач, но тя (мотивацията) е недостатъчна и резултатът (затворената секта, скобарско-"масонска ложа") и недостоен, мисля аз!... Достойното е, щом като искат да са разграничени от масата - "паплач", групата да си направи напълно самостоятелен сайт!
за това изказване торта ли да ти дам :)..само се чудите с какво да се заяждате,
Изображение
Най добрите са тук
spetro
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от spetro »

сектанти!!!!! :evil:
Станимир Бегов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Бегов »

Ми ние във форума не сме ли си група ? Защо трябва да го раздробяваме на групички?
Аватар
refab
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от refab »

ribolovcho написа:.............................

за това изказване торта ли да ти дам :)..само се чудите с какво да се заяждате,

Е това ли ти е аргумента - "заяждали сме се, само"!?....

Вместо да ми даваш торта, по-добре научи (освен ако не си направил случайна грешка!), че не се пише "скобарджийте" ( с "й" кратко): ribolovcho : "ще те вземам и тебе в клуба на скобарджийте,печен си" (реплика към участник!

Свидетели сме на феотдализиране на форума и на "берлински стени", за съжаление!
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

bo6ko__ написа:Колеги 'фенове',едно е да си 'фен',а друго да си майстор! :drinkers:
Псолютно колега, никой от феновете не е казал че е майстор. Затова е фен клуб. :drinkers: Майсторе. :lol:

Бе от де тая злоба... Писах по горе . Сайта разрешава групите. Не тези които създават и членуват в нея. Не те са измислили правилата да си създадат групата, просто правилата на сайта са такива. Стига плакали. Има сигурно поне 10 групи преди тази. Имаще отворена тема, в която колегата беше обявил пред всички че ще прави неква група и т. н. Що тогава не се писахте, а са ряв. Аман от злоба. :twisted:
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”