Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Питане за В.Търново и Елена
Модератор: dantho.mihov
Питане за В.Търново и Елена
Здравейте колеги,
искам да попитам за и около Търново и Елена, къде може да се лови на платен водоем,може и разрешен през забраната.
Ще бъдем на малка почивка за четири дни в една махала в Елена и мисля да отидем да си топнем въдиците.
Всякаква информация ще ми бъде полезна,ще съм благодарен на всеки който ми отвърне с малко информацийка.

искам да попитам за и около Търново и Елена, къде може да се лови на платен водоем,може и разрешен през забраната.
Ще бъдем на малка почивка за четири дни в една махала в Елена и мисля да отидем да си топнем въдиците.
Всякаква информация ще ми бъде полезна,ще съм благодарен на всеки който ми отвърне с малко информацийка.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не мога да помогна много, Корекците по Янтра са разрешени . Инфо от днес на Драгановската е излязла едра каракуда. На Куцина само дребни и нарядко.
По пътя Варна Търново преди Търново има някакви малки язовирчета но там няма да има смисъл според мен. Когато съ пътувал от там съм ги оглеждал и не съм виждал нещо впечатляващо
По пътя Варна Търново преди Търново има някакви малки язовирчета но там няма да има смисъл според мен. Когато съ пътувал от там съм ги оглеждал и не съм виждал нещо впечатляващо

- maranzika
- сериозен играч
Здрасти колега!
Абе баш сега ли реши да идваш по нашият край,когато е забранен риболова.
Аз имам вила в Еленският балкан точно на яз. Йовковци(с.Донковци) и сега всяка седмица само гледам язовира и ме е яд че не мога да си взема въдиците.За платени водоеми около Елена не съм чувал,а около Търново знам няколко,но не знам с какъв статут са в момента(как се плаща).На пътя Варна-Търново на 15-тина км. преди Търново е яз. Добри Дял.Точно преди самият град Търново е яз. Мотела.Има едно язовирче на 7-8 км.от Търново в посока Габрово.Казва се Тъмни Лъг,но май се лови само каракуда.Има и други но не знам точно къде се намират-чувал съм за някакъв до с.Миндя.
Дано съм ти бил полезен.
Абе баш сега ли реши да идваш по нашият край,когато е забранен риболова.

Дано съм ти бил полезен.
Maranzika,
мерси за изчерпателния отговор вече се сетих за тези язовири,макар че досега съм пътувал страшно много по него край, ако не беше ги споменал щях да тъпея
още къде има язовир около Търново и Елена.
Случайно да имаш някъкво инфо за язовирчето до с.Мийковци което мисля е платено.
п.с.Ами нали по 1-ви май има четири почивни дни ,затова решихме да ги използваме най-рационално.

мерси за изчерпателния отговор вече се сетих за тези язовири,макар че досега съм пътувал страшно много по него край, ако не беше ги споменал щях да тъпея

Случайно да имаш някъкво инфо за язовирчето до с.Мийковци което мисля е платено.
п.с.Ами нали по 1-ви май има четири почивни дни ,затова решихме да ги използваме най-рационално.

- maranzika
- сериозен играч
Е за тва язовирче на Мииковци за първи път чувам и не мога да ти помогна.Сетих се и за едно язовирче което е до моя град Дебелец,за което не ти споменах-казва се Хмела.Не е платен ,но сега по време на забраната е пълно с народ,защото е бракуван и никой не го стопанисва.Лови се каракуда(предимно дребна).
Аз на твое място 4 дена щях да стоя на софрата на яденье и пиенье.

Аз на твое място 4 дена щях да стоя на софрата на яденье и пиенье.