Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Скоро някво състезание???
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Скоро някво състезание???
някой да знае някаде скоро някое състезание отворено и за всеки
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: Скоро някво състезание???
s_v_e написа:Колеги, състезанието е за медии, респективно - журналисти. Организира се съвместно с НЛРС-СЛРБ. Не се притеснявайте, журналистическата гилдия не разполага със супертакъми и суперзахранки, по-скоро ще е едно три-четиричасово шоу, не се настройвайте отрицателно - NaRiba.com също е мощна специализирана медия, може да сформира 2 отбора от по трима души, да участва и да удари другите у земи. Предлагам fixer да си подреди отборите и да ги регистрира по съответния ред. Аз също ще водя два отбора от моето списание и предварително заявявам, че капитан на единия отбор ще е Кърцата, а на втория - Ivak, нека те сами си изберат по двама състезатели от нашия форум. Така общо можем да имаме 12 представители от форума на това състезание, но никак няма да е лошо да дойде и мощна агитка

Последно промяна от AL KAPONE на Сря Апр 25, 2007 8:21 pm, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
а кой е доцента.дайте малко да помогнем ако трябва за да се получи едно наистина добро състезание или то вече е планирно,а относно това за nariba.com аз имам 4-ма колеги с които ходим заедно на такива мероприятия било то отборно или не ама това е добра оферта за мен и мога да помисля а относно това дали съм на ти с риболова само вие може да кажете.ще се радвам да се оргранизира нещо наистина интересно
Team Filstar-Bobi Fisher
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: