Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

С малко въображение и кило гипс.2-ра серия...
Модератор: emo vasilev
Re: С малко въображение и кило гипс.2-ра серия...
Не съм ловил досега със спининг но гледах филмите на братя Щербакови и се запалих направих по метода опит грешка (чак сега открих темата в форума) оловни глави. Посредата съм оставил отвор нестава ли вместо да завивам тел да прекарам направо месината като я застопоря с два силикона от двете страни така хем няма да има възли. Другия ми въпрос е с какво да ги боядисам и да ги боядисвам ли вообще (лак за нокти или автоемаил). Тези глави не съм ги правил в две части... Съжалявам, че не открих по-рано темата тази идея с греста не ми доиде на акъла но другия път ще знам.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Здравей колегаmilene написа:Не съм ловил досега със спининг но гледах филмите на братя Щербакови и се запалих направих по метода опит грешка (чак сега открих темата в форума) оловни глави. Посредата съм оставил отвор нестава ли вместо да завивам тел да прекарам направо месината като я застопоря с два силикона от двете страни така хем няма да има възли. Другия ми въпрос е с какво да ги боядисам и да ги боядисвам ли вообще (лак за нокти или автоемаил). Тези глави не съм ги правил в две части... Съжалявам, че не открих по-рано темата тази идея с греста не ми доиде на акъла но другия път ще знам.

Колкото до това дали стоперите ще успеят да възпрат изхлузването на 10-15 гр.олово при замятане,малко се съмнявам

Колкото до боядисването,оловото както повечето цветни метали не задържа дълго върху себеси боя,но нищо не пречи след известно време да въстановяваш боята.
Ето ти и една глава за офсетна кука ,долу горе виж как е изпълнена .

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

И нестават ли? И такива се продават,
http://www.ribibg.com/shop/index.php?p= ... bgroup=152 боядисват ги гледам. А в правенето на матрица няма нищо сложно трябва само силикон, гипс, пластелин и свободен следобед. Гледам,че ги оцветяваш? В автоемаила има алкидна смола и терпентин, в лака за нокти като гледам ацетон върти ми се дали няма стане с пътна маркировка (мисля че тулол има вътре) ама от каде пътна маркировка, че и цветна (може се оцвети с железооксидна боя ама става много сложно) даите идеи. А колкото до куките отидох в най-близкия магазин още не са заредили и нямат почти нищо а сега имам свободно време все пак правя проба...Куките могат да се откалят с нагряване да се изкривят под ъгъл. Но мисля, че като за сефте добре се получи ако бях видял номера с греста щях да отделя лесно пластелина не да го чвъркам с клечка за зъби. Намазах със силикона мострата от пластелин, след това в кофичка от кис мляко залях около получената топка пластелин и силикон гипса извадих разцепих силикона махнах пластелина върнах силикона в гипса забучих иглата посредата (за отвор) и готово. Джиг главите съм ги ислял с вирбел но оловните глави са само с отвор посредата тр. им прекарам тел с две уши щом няма стане с две силиконови стоперчета. Тези горните (на маистора) са по-добри като изработка някои ден ще се хвана да ги направя ама засега нямам мостри.
П.П. Снимките са много лошо качество защото с фотото стават много големи а сега е вечер и с телефона нищо не става.

П.П. Снимките са много лошо качество защото с фотото стават много големи а сега е вечер и с телефона нищо не става.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Добре е след като налеете оловото да почуквате гипса за да не се получават шупли.
- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
колега Цикадите изцяло ли са от олово отловките или тънката част е неръждавейка