Кълцан торен червей в захранката,привлича ли едра риба?

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
eko__group
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Кълцан торен червей в захранката,привлича ли едра риба?

Мнение от eko__group »

И по-точно,дали с използването на кълцан червей в захранката ,няма да си доведем армия от маломерна риба , от която едрата неможе да се вреди?
иииииииип
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Кълцан торен червей в захранката,привлича ли едра риба?

Мнение от chirusa_bg »

Здравей колега,
изтрих предишната ти тема, като чиста реклама. Надявам се не това е целта и на новата :)
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
eko__group
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от eko__group »

Здравей,интересувам се как действа системата,дали е ефектна.За рекламата ме хвана,незнаех,че е забранено за линкове защото съм чел много в форума и се работи с линкове,и така реших,даже съпругата вечерта ми каза че не редно,аз и казах еми другите как дават линкове?И така згафих.Съжалявам пич.НО инфото си заслужава :lol:
иииииииип
eko__group
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от eko__group »

Може ли тазитехника на захранване да доведе едрите риби?
иииииииип
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Ползвай единични ножици, а не тройните. Като ги кълцаш ги режи на по-едро и ползвай по-дебели червеи.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Дали ще ти ги доведе незная,но добавени към основната храна,определено задържат рибата.Има водоеми на които дори Фуила не работи толкова добре,колкото кълцаните червеи.Има ли раци,забрави.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Че привлича в доста случаи рибата-йес :shock: ,но няма как да привлича само едрата :( .Случвало ми се е като метна захранка с кълцан торен в нея,да се съберат светкавично неизброими количества дребни костурета и бабушки и кълването на дребната твар да продължи толкова време,че да ме откаже от мястото в смисъл,че зарязвам въдицата с естествена стръв на брега и разпъвам дежурния спининг за леки физически упражнения с железца и пластмаси,пък каквото спининг покаже! :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”