...абе, къде е Батко ?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

хммм....дебелшечка ти се не ще а...ама биба в устата за нощес ш'ти е добре да смучкаш, а ако ти подложи и втората за подглавница...берекет...има си и друго предимство...той батю го знае...га ебка тя си му попръцва а той мисли че лулата му е задимяла..и нема нема от големия тезгях заднешки повдигне чашка и пине малце...после па я остай на тизгяха...

надървен уй - усран гъз не признава... :idea:

тва зачетох един ден у един Бургаски син трабант :lol: :lol: :lol:

некъв набеден рибар го караше

:lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

... един Бургаски син трабант
некъв набеден рибар го караше :lol: :lol: :lol:
и лулата му е задимяла...
БУРГАСКИ КЕЙОВЕ - СИНИ ТРАБАНТИ ... добра песничка ши'излезе :wink:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Шъ ви туря азе по една лула изодзаде...да димите и да мязате на разгонени трабанти... :lol:

Как звучи а ...Отчето Гоцов...Траби 1 ... с напърпорено моторче... :lol:

и Митя Дурумич....Траби 2 екстра чалга... :lol:

малий кви тунинговани модели стават от вазе...хахахаха... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:...малий кви тунинговани модели стават от вазе...хахахаха... :lol:
Не е добре ! Тц ! ...да не си на течение там на туй кпп - или много навалица има и те разсейват ? :wink:

Помисли ... :lol: :lol: :lol: ... ако се затрудняваш - ползвай речник!
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

durumov написа:
lefera написа:
Дурумов имах предвид на Мармара - това е Мраморно море. Местата там са много като почнем от Буюк чекмедже което си е квартал на Станбул .... :lol:

...разбрах те прекрасно - тая работа на ЛС или като се видим ще я доуточним ... щото аз тръгнах да търся селце на мраморно море :lol:

То хубаво си се засилил ...ама внимавай от къде ще минеш... :lol: че колегата Ходжов чака...на гюме :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа: ...ама внимавай от къде ще минеш... :lol: че колегата Ходжов чака...на гюме :lol:
... е аз няма да ви развалям рахатлъка - сърце не ми дава ...да не се разделите - много си отивате ! сладурчета :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Приготвиси графитна смазка и ситен варненси пясък...и си готов...хахаха... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

тва рецепта " Личен опит" ...ли е ?
да ма :idea: светнеш :lol:
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

От определено време БатМилен го нема, дали сам не ни напусна или му взеха служебния "комп" :lol: :lol: :lol: :lol: .А може да са го преместили при някои засукани колежки :shock: :shock: и да не му остава време за форума :lol: :lol: , може да е в командировка :?: в чужбина, кво ли става ?
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

вьзгордя се човек,тва е според мене :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:smt017 На мен малко ми липсва да ви кажа чесно.......изкарваше страшни снимки! Пък може да е станал фотограф! :smt024 А...... представете си да е на няква яхта в Канада за големи РИБИ........нали падна големия джакпот от ТОТО :smt017 :smt042 :smt042 :smt042
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

strijok написа:От определено време БатМилен го нема, дали сам не ни напусна или му взеха служебния "комп" :lol: :lol: :lol: :lol: .А може да са го преместили при някои засукани колежки :shock: :shock: и да не му остава време за форума :lol: :lol: , може да е в командировка :?: в чужбина, кво ли става ?
Загуби се чиляка :cry: - нещо. Да не би някой да го е обидил или нещо таковоз. Хубави ги намисташе и интересни теми "пущише". :lol:
Дано пък да е в командировка на тропически остров и да дърпа ТУНЦИ и т.н. големи риби :lol: :lol:
Събота и неделя ще се навъртаме с Мирко по южното черноморие - може да му дръннем по УКВ то. :lol:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

А бе не беше толкова обидчив, носеше уж на майтап :lol: :lol: ... ма знае ли човек.Толкова време да липсва от форума ...... ако беше обиден щеше да си го върне :D ,може да прави репортаж на някоя яхта и да засенчи Дочента :lol: :lol: :lol: :lol: - ше стане ясно :wink: .
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

strijok написа:А бе не беше толкова обидчив, носеше уж на майтап :lol: :lol: ... ма знае ли човек.Толкова време да липсва от форума ...... ако беше обиден щеше да си го върне :D ,може да прави репортаж на някоя яхта и да засенчи Дочента :lol: :lol: :lol: :lol: - ше стане ясно :wink: .
strijok,
Бат Милен е пич, та дрънка!
Последното му съобщение във форума е от 12 април т.г. а последно на мен ми се обади на 17 април и ми изпрати хубави снимки от морето, което ние всички така много обичаме :D Оттогава и аз не знам какво става с него, но искрено се надявам, че пак ще ни радва с неговите словесни и фотографски шедьоври :!:
Ей, ще дойда аз там, при вас на Черноморский брягъ блаженъ!
Само да се свърши тая забрана...
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

Да се направи едно проучване и разследване по въпроса - предлагам аз! :lol: Доценте, ти беше много добър по организационните въпроси - доколкото си спомням :?: :roll: :lol:
Като излязат резултатите - ако има виновни за изчезването :cry: на Бат Милен от форума - да се накажат с другарски съд, обществено порицание или нещо такова :lol: :lol: :lol:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”