Мисля,че засяга всички !!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: Мисля,че засяга всички !!!

Мнение от ribolovcho »

къде видя че ми се правят кати тойчо ,че аз не видях,четете по внимателно ве хора,опитвам се да бъда колегиален ама вие май от добро не разбирате,егати провокаторите :),и да ви покажа че съм добронамерен ще сменя аватара щом ви дразни
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
Шморхи
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Шморхи »

Какво ти е добронамереното бе алоу! Колко поста минаха, още не си дал отговор на цитатите на мънцата, но си позволи да заплашиш някой с шамари. Па много са ти силни аргументите!
Два поста написах, и двата ги изтърках защото не искам да ме изгонят днес от форума. Утре може, днес не искам.
Тойо добре се справи обаче. Отговори на него и на мънцата, че много ми е интересно какво ще каже сенсей-модератор.
Прекалено много се изтъкваш. Седи мирен и дай на хората да те оценят! Засега си само пушек, огъня го няма. Поне във форума де. :D
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
toyo1

Мнение от toyo1 »

ribolovcho написа:къде видя че ми се правят кати тойчо ,че аз не видях,четете по внимателно ве хора,опитвам се да бъда колегиален ама вие май от добро не разбирате,егати провокаторите :),и да ви покажа че съм добронамерен ще сменя аватара щом ви дразни
Ще стане човек И ОТ ТЕБЕ :lol:
dodo16
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dodo16 »

А въйййййййййй. С тоз аватар :oops:
Туй риба да ти влезе изодзадзе и чак до сливците :D . А и рога да покараш.........
Земи го смени и тоя! :wink:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

ribolovcho написа:.........,и да ви покажа че съм добронамерен ще сменя аватара щом ви дразни
Що бре, тъй ти отиваше :P
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Шморхи написа:Какво ти е добронамереното бе алоу! Колко поста минаха, още не си дал отговор на цитатите на мънцата, но си позволи да заплашиш някой с шамари. Па много са ти силни аргументите!
Два поста написах, и двата ги изтърках защото не искам да ме изгонят днес от форума. Утре може, днес не искам.
Тойо добре се справи обаче. Отговори на него и на мънцата, че много ми е интересно какво ще каже сенсей-модератор.
Прекалено много се изтъкваш. Седи мирен и дай на хората да те оценят! Засега си само пушек, огъня го няма. Поне във форума де. :D

я ми цитирай каде съм заплашвал някои със шамари,и не виждам какво лошо има някой да иска да стане модератор,и какво е това обръщение ...алоооо...
така можеш да говориш на някой когото познаваш,..,дупе....:) не мисля че трябва да се обяснявам на някого в този форум освен на барута,провокациии вече не приемам ,свърши се тя,,таз работа,пушек без огън няма..хау..
Изображение
Най добрите са тук
toyo1

Мнение от toyo1 »

Митев написа:
ribolovcho написа:.........,и да ви покажа че съм добронамерен ще сменя аватара щом ви дразни
Що бре, тъй ти отиваше :P
Колега ,ИЗЛАГАШ СЕ :idea: надписа ти МОДЕРАТОР почти не се чете :wink:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Нещата отиват към среща по бойни изкуства под надслов "Който падне, черпи".
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

ribolovcho написа:Бля-бля-бля
Абе отвореният."Мойто момче" ще викаш на някой в гащите си!Нито ме познаваш,нито знаеш на колко години съм.Престани да пишеш глупости из форума.Не знам Барутчията защо търпи такива заплахи във форума си.
Пък за Йовковци все повече ме убеждаваш ,че не си стъпвал там,а си го гледал по телевизията.Кви лодки,кви местни и т.н. и къде видя някой да ти се прави на мъжага?
Другият път като дойдеш на язовира да не забравиш да се обадиш да се видим? :lol: :lol:
Аватар
Шморхи
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Шморхи »

Риболовчо, опрадваш се по женски, като приятелката ми. Не се хаби, не си дорасъл. Акъла го остави, там природата дава - няма за какво да те виним, но манталитета и възпитанието - там вече си втасал. Не може да ти се помогне. Опрадваш се като депутат в издънка. Майсторски, но прозрачно.
Айде, ще ти помогна и ще те насоча.
- Каза на колега, че не би ти говорил така ако беше пред теб. Хубаво, не са шамари, а какво са? Ще го наплюеш ли?
-Мънцата цитира казани от него и мен неща, в отговор на твоите твърдения, че ни е яд, че не сме избрани за модератори.
Колко по-ясно да ти го кажа вожде?
Последно промяна от Шморхи на Чет Фев 10, 2011 11:01 pm, променено общо 1 път.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
toyo1

Мнение от toyo1 »

barutchiata © написа:Нещата отиват към среща по бойни изкуства под надслов "Който падне, черпи".
На финала ще се ПРЪКНЕ някои с ЧЕРЕН КОЛАН ( НЕОСЪЗНАТ маистор на МОРМИШКА ) и всичко ще си доиде на място (следват КОМПРЕСИ С ЛЕД ,мехлеми и ПАК във ФОРУМА) :idea:Колеги да ЗАРОВИМ ТОМАХАВКИТЕ :idea: както напрових с КАРТЕЧНИЦАТА :lol:
dodo16
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dodo16 »

barutchiata © написа:Нещата отиват към среща по бойни изкуства под надслов "Който падне, черпи".
Ами то с инициатора на група скубар сигурно ще трябва да си скубиме косите. Дано не е плешив. Иначе нямаме никакъв шанс. :smt096
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

maranzika написа:.............Не знам Барутчията защо търпи такива заплахи във форума си........................
Ами чакам уж да има примирие, ама като гледам... :roll: :roll: :roll:
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Шморхи написа:Ма риболовчо се оправдава точно по женски, дано шамарите ги раздава по женски.
Или си глупав....дупе...или си с женски манталитет?
Ако наистина не разбираш, да те пишем "глупав" и да ти цитирам със запетайките? Как думаеш? :ANAL:

мии гледам те на аватара ,мноо ми приличаш на дупее ..не се косиии щи окапе косата ве,,..а на маранзика ще ти кажа че почвам вече всеки месец да ходя на елена на почивка,,
и ще чакам да дойдеш да ме уплашиш..:) .............

барут удряй катинара вече..:0..стига си се кефил ...хахахаха..
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Зима е важно е агресията и лошите чуства да не остане у хората!
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”