Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Мисля,че засяга всички !!!
Модератор: sapuna
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Мисля,че засяга всички !!!
къде видя че ми се правят кати тойчо ,че аз не видях,четете по внимателно ве хора,опитвам се да бъда колегиален ама вие май от добро не разбирате,егати провокаторите
,и да ви покажа че съм добронамерен ще сменя аватара щом ви дразни

Какво ти е добронамереното бе алоу! Колко поста минаха, още не си дал отговор на цитатите на мънцата, но си позволи да заплашиш някой с шамари. Па много са ти силни аргументите!
Два поста написах, и двата ги изтърках защото не искам да ме изгонят днес от форума. Утре може, днес не искам.
Тойо добре се справи обаче. Отговори на него и на мънцата, че много ми е интересно какво ще каже сенсей-модератор.
Прекалено много се изтъкваш. Седи мирен и дай на хората да те оценят! Засега си само пушек, огъня го няма. Поне във форума де.
Два поста написах, и двата ги изтърках защото не искам да ме изгонят днес от форума. Утре може, днес не искам.
Тойо добре се справи обаче. Отговори на него и на мънцата, че много ми е интересно какво ще каже сенсей-модератор.
Прекалено много се изтъкваш. Седи мирен и дай на хората да те оценят! Засега си само пушек, огъня го няма. Поне във форума де.

Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Ще стане човек И ОТ ТЕБЕribolovcho написа:къде видя че ми се правят кати тойчо ,че аз не видях,четете по внимателно ве хора,опитвам се да бъда колегиален ама вие май от добро не разбирате,егати провокаторите,и да ви покажа че съм добронамерен ще сменя аватара щом ви дразни

А въйййййййййй. С тоз аватар
Туй риба да ти влезе изодзадзе и чак до сливците
. А и рога да покараш.........
Земи го смени и тоя!

Туй риба да ти влезе изодзадзе и чак до сливците

Земи го смени и тоя!

Що бре, тъй ти отивашеribolovcho написа:.........,и да ви покажа че съм добронамерен ще сменя аватара щом ви дразни

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Шморхи написа:Какво ти е добронамереното бе алоу! Колко поста минаха, още не си дал отговор на цитатите на мънцата, но си позволи да заплашиш някой с шамари. Па много са ти силни аргументите!
я ми цитирай каде съм заплашвал някои със шамари,и не виждам какво лошо има някой да иска да стане модератор,и какво е това обръщение ...алоооо...
така можеш да говориш на някой когото познаваш,..,дупе....

Колега ,ИЗЛАГАШ СЕМитев написа:Що бре, тъй ти отивашеribolovcho написа:.........,и да ви покажа че съм добронамерен ще сменя аватара щом ви дразни

- barutchiata ©
- Администратор
Нещата отиват към среща по бойни изкуства под надслов "Който падне, черпи".
- maranzika
- сериозен играч
Абе отвореният."Мойто момче" ще викаш на някой в гащите си!Нито ме познаваш,нито знаеш на колко години съм.Престани да пишеш глупости из форума.Не знам Барутчията защо търпи такива заплахи във форума си.ribolovcho написа:Бля-бля-бля
Пък за Йовковци все повече ме убеждаваш ,че не си стъпвал там,а си го гледал по телевизията.Кви лодки,кви местни и т.н. и къде видя някой да ти се прави на мъжага?
Другият път като дойдеш на язовира да не забравиш да се обадиш да се видим?

Риболовчо, опрадваш се по женски, като приятелката ми. Не се хаби, не си дорасъл. Акъла го остави, там природата дава - няма за какво да те виним, но манталитета и възпитанието - там вече си втасал. Не може да ти се помогне. Опрадваш се като депутат в издънка. Майсторски, но прозрачно.
Айде, ще ти помогна и ще те насоча.
- Каза на колега, че не би ти говорил така ако беше пред теб. Хубаво, не са шамари, а какво са? Ще го наплюеш ли?
-Мънцата цитира казани от него и мен неща, в отговор на твоите твърдения, че ни е яд, че не сме избрани за модератори.
Колко по-ясно да ти го кажа вожде?
Айде, ще ти помогна и ще те насоча.
- Каза на колега, че не би ти говорил така ако беше пред теб. Хубаво, не са шамари, а какво са? Ще го наплюеш ли?
-Мънцата цитира казани от него и мен неща, в отговор на твоите твърдения, че ни е яд, че не сме избрани за модератори.
Колко по-ясно да ти го кажа вожде?
Последно промяна от Шморхи на Чет Фев 10, 2011 11:01 pm, променено общо 1 път.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
На финала ще се ПРЪКНЕ някои с ЧЕРЕН КОЛАН ( НЕОСЪЗНАТ маистор на МОРМИШКА ) и всичко ще си доиде на място (следват КОМПРЕСИ С ЛЕД ,мехлеми и ПАК във ФОРУМА)barutchiata © написа:Нещата отиват към среща по бойни изкуства под надслов "Който падне, черпи".

Ами то с инициатора на група скубар сигурно ще трябва да си скубиме косите. Дано не е плешив. Иначе нямаме никакъв шанс.barutchiata © написа:Нещата отиват към среща по бойни изкуства под надслов "Който падне, черпи".

- barutchiata ©
- Администратор
Ами чакам уж да има примирие, ама като гледам...maranzika написа:.............Не знам Барутчията защо търпи такива заплахи във форума си........................

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Шморхи написа:Ма риболовчо се оправдава точно по женски, дано шамарите ги раздава по женски.
Или си глупав....дупе...или си с женски манталитет?
Ако наистина не разбираш, да те пишем "глупав" и да ти цитирам със запетайките? Как думаеш?
мии гледам те на аватара ,мноо ми приличаш на дупее ..не се косиии щи окапе косата ве,,..а на маранзика ще ти кажа че почвам вече всеки месец да ходя на елена на почивка,,
и ще чакам да дойдеш да ме уплашиш..

барут удряй катинара вече..:0..стига си се кефил ...хахахаха..

- barutchiata ©
- Администратор
Зима е важно е агресията и лошите чуства да не остане у хората!