Мисля,че засяга всички !!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: Мисля,че засяга всички !!!

Мнение от barutchiata © »

ribolovcho написа:.........мноо ми приличаш на дупее ..
Прекалявашшшшш........................
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Айде спирайте се, не е нужно всички да се харесваме, но е нужно поне малко да се уважаваме.
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Малиии, аз докато правя далавери в магазина мноо напреднала темата бре :shock: Ще бъда кратък.
ribolovcho написа:...така можеш да говориш на някой когото познаваш,..,дупе....
Същото се отнася и за тебе ....Гъз.... :!:
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

ето една снимка за повдигане на настроението от язовир йовковци.....

Изображение
и една за тези които искат да се запознаят със мен ,,:) все още не съм плешив

Изображение

и ето олицетворението на "рибар" по ми прилича на месар

Изображение
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

dodo16 написа:А въйййййййййй. С тоз аватар :oops:
Туй риба да ти влезе изодзадзе и чак до сливците :D . А и рога да покараш.........
Земи го смени и тоя! :wink:
Муа-ах-ха-ха-ха........ :lol: :lol: :lol:
Тоа верно го смени.......... :lol: :lol: :lol:

ribolovcho написа:
maranzika написа:

Абе ,ти що не престанеш да пишеш глупости?

Писна ми от такива "специалисти " като тебе.
,не ти прави чест да правиш такива изказвания ,още повече че не сме очи в очи със тебе,най лесно е да се правиш на мъжага,дали така ще стой въпроса ако си някаде около мен, ...
....Как да е около тебе,като те има само у Форума.....нали щеше да дойдеш в сервиза....нали щеша да ми раздаваш шамари...............още са ми червани бузите...... :lol: :lol: :lol:

А да говориш на Марандзика за риби..... :lol: :lol: :lol: ....три глави да имаш,пак космите по тях,ще са по-малко от рибите,дето е фанал той.....

Слушай бе....социопат....слушай сега.
Следващата събота и неделя има състезание до Велико Търново,на река.Ще се ловат скобар,морунаж,кефал и уклей......Нали праи група за скобари и си "Капитан"там,значи го разбираш.... :lol: :lol: :lol:

Среща там,среща смен,среща с Марандзика,среща...очи в очи.....

П.п.
Ако имаш триисе лева,толкова е таксата за участие.....ако те пуснат де.....

Ще сам с жената и децата,...... :wink: ....да видат жива маймуна,че в зоологическата са вече кът.... :lol: :lol: :lol:
Последно промяна от Бисо на Пет Фев 11, 2011 12:11 am, променено общо 2 пъти.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Мънцата

Мнение от Мънцата »

ribolovcho написа:..и една за тези които искат да се запознаят със мен ,,:) все още не съм плешив
Изображение
Е ся вече наистина ма уплаши :wink:
ribolovcho написа:..и ето олицетворението на "рибар" по ми прилича на месар
Изображение
Избрал си една от любимите ми :D :D :D

п.п. Щях да ти кажа овчар, ама няма :lol:
Последно промяна от Мънцата на Пет Фев 11, 2011 12:13 am, променено общо 1 път.
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Мънцата написа:Малиии, аз докато правя далавери в магазина мноо напреднала темата бре :shock: Ще бъда кратък.
ribolovcho написа:...така можеш да говориш на някой когото познаваш,..,дупе....
Същото се отнася и за тебе ....Гъз.... :!:

:) мънца тука по нашия край дупе/гъзе / викаме на човек кадето се правй на тарикат,не е обидна дума,не сте разбрали замисъла ...бисооооооо..тегло браткоооо,не мое да и се угоди
сбърках се вече какъв аватар да си сложа..идва ми на ум един..ама не става..ще ме изгонат от форума....:)

сори за състезанието....но ще бъда на друго във червен бряг..във събота със жълтопепи организираме среща.ако искате елате и вие..аз ще
бъда без жената и децата.. аз ходя на риболов да ловя риба а не да се бия...а колкото до 30 лева ...ще трябва да заемам...щото нямам...
или да взема да продам някой декар земя...бисо мноо си далече от истината....но ти обещавам съвсем скоро с тебе да се срещнем...бъди спокоен..за тебе може и повече пари да похарча...до софия ще ми трябват.....????..50..но ще ги прежаля....поне ще ми излезе ремонта на колата без пари..сервиза ти го знам каде е ..поразпитал съм....но няма да падна на твоето ниво.не ми се занимава с адвокати вече.писнало ми е от такива мрънкала..
който после мрънкат като курвички,и се молят .....молят....молятт...да не и го завреш..
Изображение
Най добрите са тук
Мънцата

Мнение от Мънцата »

ribolovcho написа:..мънца тука по нашия край дупе/гъзе / викаме на човек кадето се правй на тарикат,не е обидна дума,не сте разбрали замисъла ..
Ааа, сега разбрах :D Е, по нашия край па му казваме гъз. Ама то същото - гъз/гъзе, аве карай :wink: Ся да ти кажа брат, не си мисли, че като обиждаш хората им ставаш по-симпатичен. Целта на всеки форум, както и на този, е да събира хора с еднакви интереси, в нашия случай - риболова. Не си мерим пишките, а се стараем да споделяме и да си бъдем полезни един на друг. И те така :wink: Дано си ме разбрал. Жив и здрав :wink:
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Мънцата написа:
ribolovcho написа:..мънца тука по нашия край дупе/гъзе / викаме на човек кадето се правй на тарикат,не е обидна дума,не сте разбрали замисъла ..
Ааа, сега разбрах :D Е, по нашия край па му казваме гъз. Ама то същото - гъз/гъзе, аве карай :wink: Ся да ти кажа брат, не си мисли, че като обиждаш хората им ставаш по-симпатичен. Целта на всеки форум, както и на този, е да събира хора с еднакви интереси, в нашия случай - риболова. Не си мерим пишките, а се стараем да споделяме и да си бъдем полезни един на друг. И те така :wink: Дано си ме разбрал. Жив и здрав :wink:

каквото повикало такова се обадило...вие първо нападате и обиждате а искате на вас никой да не ви го връща,,.е и тоя от радомир...да видели децата маймуна.....а ми че те
всеки ден гледат у тях една такава..а не са се уплашили..така че да видят..още една не
е опасно >))))) ..дгд........

до тук съм аз..вие си продължавайте........че пазача трябва да ме прибира във зоопарка...
ако някой се е обидил...то не е било без нищо...сорри....ама много оспамихме темата...тя беше за друго..обявявам награда златен винкел....да видим кой ще я спечели....
Изображение
Най добрите са тук
Мънцата

Мнение от Мънцата »

ribolovcho написа:....каквото повикало такова се обадило...вие първо нападате и обиждате а искате на вас никой да не ви го връща.....
Прочети отначало темата и ми кажи аз с какво те засегнах и кой почна с нападките. И аз спирам дотук, требе да приготвям месото ... :D
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

и понеже ми се е дигнало кръвното,и не моа да спя,нека разведрим обстановката...
със поздрав за бисо......

[youtube]<object width="480" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/a5iqdZOn6qI?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/a5iqdZOn6qI?fs=1&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="390"></embed></object>[/youtube]
Изображение
Най добрите са тук
mimi750830
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mimi750830 »

ribolovcho написа:и понеже ми се е дигнало кръвното,и не моа да спя,нека разведрим обстановката...
със поздрав за бисо......

[youtube]<object width="480" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/a5iqdZOn6qI?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/a5iqdZOn6qI?fs=1&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="390"></embed></object>[/youtube]

Тука още по,по-най си ве батка. :drinkers:
На къса плувка,в репея...
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

Ае Баруте ,не разбрали,че пичагата искал да става модератор и в тва е проблема.Вземи го направи за ден-два и да му мине мерака на момчето ,че ни писна да му четем глупостите.Мънцони ко ти потрява уружие свиркай :-D
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

ribolovcho написа:Заглавие: Мисля,че засяга всички !!!
Бисо написа: Муа-ах-ха-ха-ха........ :lol: :lol: :lol:
Тоа верно го смени.......... :lol: :lol: :lol:

ribolovcho написа:
,не ти прави чест да правиш такива изказвания ,още повече че не сме очи в очи със тебе,най лесно е да се правиш на мъжага,дали така ще стой въпроса ако си някаде около мен, ...
....Как да е около тебе,като те има само у Форума.....нали щеше да дойдеш в сервиза....нали щеша да ми раздаваш шамари...............още са ми червани бузите...... :lol: :lol: :lol:

А да говориш на Марандзика за риби..... :lol: :lol: :lol: ....три глави да имаш,пак космите по тях,ще са по-малко от рибите,дето е фанал той.....

Слушай бе....социопат....слушай сега.
Следващата събота и неделя има състезание до Велико Търново,на река.Ще се ловат скобар,морунаж,кефал и уклей......Нали праи група за скобари и си "Капитан"там,значи го разбираш.... :lol: :lol: :lol:

Среща там,среща смен,среща с Марандзика,среща...очи в очи.....

П.п.
Ако имаш триисе лева,толкова е таксата за участие.....ако те пуснат де.....

Ще сам с жената и децата,...... :wink: ....да видат жива маймуна,че в зоологическата са вече кът.... :lol: :lol: :lol:

радомирски циганин,не ми се язди на кура щото ше ядеш дървото..
.
:lol: :lol: :lol: .......това вече си ми го писал,дай нещо по-реално....... :lol: :lol: :lol:
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

Луда работа
Много народ,взе да пипа маслото. :smt031
Изображение
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”