Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Мисля,че засяга всички !!!
Модератор: sapuna
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Мисля,че засяга всички !!!
Прекалявашшшшш........................ribolovcho написа:.........мноо ми приличаш на дупее ..
- barutchiata ©
- Администратор
Айде спирайте се, не е нужно всички да се харесваме, но е нужно поне малко да се уважаваме.
Малиии, аз докато правя далавери в магазина мноо напреднала темата бре
Ще бъда кратък.

Същото се отнася и за тебе ....Гъз....ribolovcho написа:...така можеш да говориш на някой когото познаваш,..,дупе....

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
ето една снимка за повдигане на настроението от язовир йовковци.....

и една за тези които искат да се запознаят със мен ,,:) все още не съм плешив

и ето олицетворението на "рибар" по ми прилича на месар

и една за тези които искат да се запознаят със мен ,,:) все още не съм плешив

и ето олицетворението на "рибар" по ми прилича на месар

- Бисо
- сериозен играч
Муа-ах-ха-ха-ха........dodo16 написа:А въйййййййййй. С тоз аватар![]()
Туй риба да ти влезе изодзадзе и чак до сливците. А и рога да покараш.........
Земи го смени и тоя!

Тоа верно го смени..........

....Как да е около тебе,като те има само у Форума.....нали щеше да дойдеш в сервиза....нали щеша да ми раздаваш шамари...............още са ми червани бузите......ribolovcho написа:,не ти прави чест да правиш такива изказвания ,още повече че не сме очи в очи със тебе,най лесно е да се правиш на мъжага,дали така ще стой въпроса ако си някаде около мен, ...maranzika написа:
Абе ,ти що не престанеш да пишеш глупости?
Писна ми от такива "специалисти " като тебе.

А да говориш на Марандзика за риби.....

Слушай бе....социопат....слушай сега.
Следващата събота и неделя има състезание до Велико Търново,на река.Ще се ловат скобар,морунаж,кефал и уклей......Нали праи група за скобари и си "Капитан"там,значи го разбираш....

Среща там,среща смен,среща с Марандзика,среща...очи в очи.....
П.п.
Ако имаш триисе лева,толкова е таксата за участие.....ако те пуснат де.....
Ще сам с жената и децата,......

Последно промяна от Бисо на Пет Фев 11, 2011 12:11 am, променено общо 2 пъти.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Е ся вече наистина ма уплашиribolovcho написа:..и една за тези които искат да се запознаят със мен ,,:) все още не съм плешив

Избрал си една от любимите миribolovcho написа:..и ето олицетворението на "рибар" по ми прилича на месар

п.п. Щях да ти кажа овчар, ама няма

Последно промяна от Мънцата на Пет Фев 11, 2011 12:13 am, променено общо 1 път.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Мънцата написа:Малиии, аз докато правя далавери в магазина мноо напреднала темата бреЩе бъда кратък.
Същото се отнася и за тебе ....Гъз....ribolovcho написа:...така можеш да говориш на някой когото познаваш,..,дупе....

сбърках се вече какъв аватар да си сложа..идва ми на ум един..ама не става..ще ме изгонат от форума....

сори за състезанието....но ще бъда на друго във червен бряг..във събота със жълтопепи организираме среща.ако искате елате и вие..аз ще
бъда без жената и децата.. аз ходя на риболов да ловя риба а не да се бия...а колкото до 30 лева ...ще трябва да заемам...щото нямам...
или да взема да продам някой декар земя...бисо мноо си далече от истината....но ти обещавам съвсем скоро с тебе да се срещнем...бъди спокоен..за тебе може и повече пари да похарча...до софия ще ми трябват.....????..50..но ще ги прежаля....поне ще ми излезе ремонта на колата без пари..сервиза ти го знам каде е ..поразпитал съм....но няма да падна на твоето ниво.не ми се занимава с адвокати вече.писнало ми е от такива мрънкала..
който после мрънкат като курвички,и се молят .....молят....молятт...да не и го завреш..

Ааа, сега разбрахribolovcho написа:..мънца тука по нашия край дупе/гъзе / викаме на човек кадето се правй на тарикат,не е обидна дума,не сте разбрали замисъла ..

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Мънцата написа:Ааа, сега разбрахribolovcho написа:..мънца тука по нашия край дупе/гъзе / викаме на човек кадето се правй на тарикат,не е обидна дума,не сте разбрали замисъла ..Е, по нашия край па му казваме гъз. Ама то същото - гъз/гъзе, аве карай
Ся да ти кажа брат, не си мисли, че като обиждаш хората им ставаш по-симпатичен. Целта на всеки форум, както и на този, е да събира хора с еднакви интереси, в нашия случай - риболова. Не си мерим пишките, а се стараем да споделяме и да си бъдем полезни един на друг. И те така
Дано си ме разбрал. Жив и здрав
каквото повикало такова се обадило...вие първо нападате и обиждате а искате на вас никой да не ви го връща,,.е и тоя от радомир...да видели децата маймуна.....а ми че те
всеки ден гледат у тях една такава..а не са се уплашили..така че да видят..още една не
е опасно >))))) ..дгд........
до тук съм аз..вие си продължавайте........че пазача трябва да ме прибира във зоопарка...
ако някой се е обидил...то не е било без нищо...сорри....ама много оспамихме темата...тя беше за друго..обявявам награда златен винкел....да видим кой ще я спечели....

Прочети отначало темата и ми кажи аз с какво те засегнах и кой почна с нападките. И аз спирам дотук, требе да приготвям месото ...ribolovcho написа:....каквото повикало такова се обадило...вие първо нападате и обиждате а искате на вас никой да не ви го връща.....

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
и понеже ми се е дигнало кръвното,и не моа да спя,нека разведрим обстановката...
със поздрав за бисо......
[youtube]<object width="480" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/a5iqdZOn6qI?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/a5iqdZOn6qI?fs=1&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="390"></embed></object>[/youtube]
[youtube]<object width="480" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/a5iqdZOn6qI?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/a5iqdZOn6qI?fs=1&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="390"></embed></object>[/youtube]

-
- разбира нещата
ribolovcho написа:и понеже ми се е дигнало кръвното,и не моа да спя,нека разведрим обстановката...
Тука още по,по-най си ве батка.

На къса плувка,в репея...
Ае Баруте ,не разбрали,че пичагата искал да става модератор и в тва е проблема.Вземи го направи за ден-два и да му мине мерака на момчето ,че ни писна да му четем глупостите.Мънцони ко ти потрява уружие свиркай 

- Бисо
- сериозен играч
ribolovcho написа:Заглавие: Мисля,че засяга всички !!!
Бисо написа: Муа-ах-ха-ха-ха........![]()
![]()
![]()
Тоа верно го смени..........![]()
![]()
![]()
....Как да е около тебе,като те има само у Форума.....нали щеше да дойдеш в сервиза....нали щеша да ми раздаваш шамари...............още са ми червани бузите......ribolovcho написа:
,не ти прави чест да правиш такива изказвания ,още повече че не сме очи в очи със тебе,най лесно е да се правиш на мъжага,дали така ще стой въпроса ако си някаде около мен, ...![]()
![]()
![]()
А да говориш на Марандзика за риби.....![]()
![]()
....три глави да имаш,пак космите по тях,ще са по-малко от рибите,дето е фанал той.....
Слушай бе....социопат....слушай сега.
Следващата събота и неделя има състезание до Велико Търново,на река.Ще се ловат скобар,морунаж,кефал и уклей......Нали праи група за скобари и си "Капитан"там,значи го разбираш....![]()
![]()
![]()
Среща там,среща смен,среща с Марандзика,среща...очи в очи.....
П.п.
Ако имаш триисе лева,толкова е таксата за участие.....ако те пуснат де.....
Ще сам с жената и децата,..........да видат жива маймуна,че в зоологическата са вече кът....
![]()
![]()
радомирски циганин,не ми се язди на кура щото ше ядеш дървото..
.

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.