Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
ivailo nedev
новобранец
новобранец

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от ivailo nedev »

някой може ли да ми обясни малко по подробно къде се намира тази провадийска река .това след разделна ли е аз съм от варна . гледам много се пише за там аз не съм по този риболов много но сега като няма къде да се ходи мога да пробвам там .благодаряви предварително
Ribolubitel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ribolubitel »

колега виж мойте излети,,,аз съм майстора на тази река :D има риба и то много риба,,,но има чалъми :D :D :D[/quote]

Здравей колега ribar4oto! Разглеждал съм твоите излети и определено си майстор на тази река. Дано твоето мнение е вярно за многото риба, но определено на мен не ми върви на нея или аз не правя това което трябва. Моля, сподели твоя опит, във форума или ако желаеш на лични.
Аватар
ribar4oto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4oto »

Ribolubitel написа:колега виж мойте излети,,,аз съм майстора на тази река :D има риба и то много риба,,,но има чалъми :D :D :D
Здравей колега ribar4oto! Разглеждал съм твоите излети и определено си майстор на тази река. Дано твоето мнение е вярно за многото риба, но определено на мен не ми върви на нея или аз не правя това което трябва. Моля, сподели твоя опит, във форума или ако желаеш на лични.[/quote]
аз лично действам с много финен такъм,винаги ловя където има папур и течението по спокойно,тихо и спокойно трябва да е,бял червей по много малко подавам на всеки 10 минути,и все се завърта някой друг кефал а и други риби,,,захранка не ползвам,,аз така ловя..не ангажирам,,,ако те интересуват места на ЛС
НИКОГА КАПО,,,,
Ivan_nikolov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivan_nikolov »

Днес посетих язовир Засмяново . Половината язовир беше замръзнал , пътя е ужасен много кал и локви. За риболова без удар ( ама и не бях много подготвен) въртях блесна и разни силиконови примамки , но без резултат. Може би ако се постопли и сулката ще вземе да се обажда а покрай нея и другите рибета в язовира :) Наслука и поздрави то е от мен ;) :drinkers:
Аватар
ribar4oto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4oto »

Ivan_nikolov написа:Днес посетих язовир Засмяново . Половината язовир беше замръзнал , пътя е ужасен много кал и локви. За риболова без удар ( ама и не бях много подготвен) въртях блесна и разни силиконови примамки , но без резултат. Може би ако се постопли и сулката ще вземе да се обажда а покрай нея и другите рибета в язовира :) Наслука и поздрави то е от мен ;) :drinkers:
благодарим за инфото колега
НИКОГА КАПО,,,,
Ivan_nikolov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivan_nikolov »

Днес провадийска река (след село Синдел) ... време хубаво ; водата не много бърза ; рибата много капризна на влакно 0.14 не бута на 0.10 удар и след това късане (тая случка се повтори няколко пъти) имаше и други колеги положението беше същото :) все пак беше приятно . Това е инфото от мен Поздрави и наслука :drinkers:
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Благодаря за инфото! :) На бял червей ли късаше? Подхранка само от бял ли ползваше, колега, или примеси и нещо по-"брашняно"? :)
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Ivan_nikolov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivan_nikolov »

Златев написа:Благодаря за инфото! :) На бял червей ли късаше? Подхранка само от бял ли ползваше, колега, или примеси и нещо по-"брашняно"? :)
Започнах само с бял червей в последствие използвах и малко захранка. В общи линии това беше захранката беше на "fish mania"
Ribolubitel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ribolubitel »

ribar4oto написа:
Ribolubitel написа:колега виж мойте излети,,,аз съм майстора на тази река :D има риба и то много риба,,,но има чалъми :D :D :D
Здравей колега ribar4oto! Разглеждал съм твоите излети и определено си майстор на тази река. Дано твоето мнение е вярно за многото риба, но определено на мен не ми върви на нея или аз не правя това което трябва. Моля, сподели твоя опит, във форума или ако желаеш на лични.
аз лично действам с много финен такъм,винаги ловя където има папур и течението по спокойно,тихо и спокойно трябва да е,бял червей по много малко подавам на всеки 10 минути,и все се завърта някой друг кефал а и други риби,,,захранка не ползвам,,аз така ловя..не ангажирам,,,ако те интересуват места на ЛС[/quote]

Благодаря за инфото колега. Виждам, че много колеги ловят с изцяло легнал повод на дъното. Ти също по този начин ли действаш или изтичаш.
Аватар
ribar4oto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4oto »

Ribolubitel написа:
ribar4oto написа:
аз лично действам с много финен такъм,винаги ловя където има папур и течението по спокойно,тихо и спокойно трябва да е,бял червей по много малко подавам на всеки 10 минути,и все се завърта някой друг кефал а и други риби,,,захранка не ползвам,,аз така ловя..не ангажирам,,,ако те интересуват места на ЛС
Благодаря за инфото колега. Виждам, че много колеги ловят с изцяло легнал повод на дъното. Ти също по този начин ли действаш или изтичаш.[/quote]
не лягам на дъното, на няколко сантиметра над дъното,,,и на изтичане
НИКОГА КАПО,,,,
Ivan_nikolov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivan_nikolov »

Днес след сутрешното кафе реших да посетя язовир Цонево ( чудните скали ) е работата беше обнадеждяваща въпреки студеното време имаше и други луди :Д застанах аз на едно местенце и почнах да ловя да ама не , показа се един местен рибар и ми обясни че тук шанса ми е малък за успешен риболов , послушах го и се преместих ... И в крайна сметка започна надлъгването цялата работа продължи 3 часа риболова приключих с 3-4 костура и нито една червеноперка .
ПП не видях днес да се изкара червеноперка а само костури и един уклей . А месния рибарин се уби да се ядосва и да псува защо я нямало рибата :D (обяснявам си го с рязката промяна на времето )
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Костурите как бяха като размер? Като цяло забеляза ли се да гони?
Ivan_nikolov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivan_nikolov »

Златев написа:Костурите как бяха като размер? Като цяло забеляза ли се да гони?
Костурите бяха мънички само единия беше по "приличен " и беше малко по голям от шепата ми :) да се вижда да гони ... за съжаление не се виждаше . Поиграх си с една силиконова рибка но без успех въртях и блесничка.
ПП костурите бяха хванати на торен червей
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Колкото и да не ми се нрави, инфото ти е изчерпателно! :lol: Много благодаря!
Аватар
ribar4oto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4oto »

Ivan_nikolov написа:Днес след сутрешното кафе реших да посетя язовир Цонево ( чудните скали ) е работата беше обнадеждяваща въпреки студеното време имаше и други луди :Д застанах аз на едно местенце и почнах да ловя да ама не , показа се един местен рибар и ми обясни че тук шанса ми е малък за успешен риболов , послушах го и се преместих ... И в крайна сметка започна надлъгването цялата работа продължи 3 часа риболова приключих с 3-4 костура и нито една червеноперка .
ПП не видях днес да се изкара червеноперка а само костури и един уклей . А месния рибарин се уби да се ядосва и да псува защо я нямало рибата :D (обяснявам си го с рязката промяна на времето )
ванка няма се даваш,,,другия път си вземи повече захранка,,, :)
НИКОГА КАПО,,,,
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”