Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Среща Перник
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Среща Перник
Не берете грижа за мен.
Ще се домъкна, ако няма шофер ще карам, ако има ще пия и така
Или казвайте къде да се срещнем към 8 или казвайте къде да дойдем. Не мога да кажа колко човека ще сме още
Ще се домъкна, ако няма шофер ще карам, ако има ще пия и така

Или казвайте къде да се срещнем към 8 или казвайте къде да дойдем. Не мога да кажа колко човека ще сме още
- indalo
- фен клуб-скобар
Иваче, много рано 8 часа, дайте поне срещата да е към 8.30. Аз съм наработа събота до към 2 нощеска.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Николай Неделков
- учете се от него
Аз ще съм с колата , на тази среща няма да се освинвам
За сборен пункт спирката на Бела вода , 8:30
Бисо , къде точно ще се установим на реката ?

За сборен пункт спирката на Бела вода , 8:30

Бисо , къде точно ще се установим на реката ?
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Бисо
- сериозен играч
Толко за ви се пие,не е истина. 
Сега тръгвам към Реката да поразгледам и ще видим как,къде и защо....

Сега тръгвам към Реката да поразгледам и ще видим как,къде и защо....

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- emo vasilev
- сериозен играч
Там е кофти за спиране - две коли и си блокирал спирката , а чичко КАТ само това и чака !Николайчо™ написа: За сборен пункт спирката на Бела вода , 8:30
Дайте или на кристал , или на автоморгата след моста !
-
- научил се да хвърля
И на мен ми се струва, че спирката на Бела вода не е много удобно място за изчакване. Предлагам за сборен пункт бензиностанцията на Лукойл в началото на Радомир.
Щом и Емо идва, ще взема шишове, чушки и лук. Разбира им той на тези чревоугоднически изкушения
.
Иво, смени си подписа, след като си започнал да хленчиш колко рано трябва да ставаш
. Нали не спеше преди риболов
.
Ники, помисли си още веднъж дали не ти се
. При мен има място.
Щом и Емо идва, ще взема шишове, чушки и лук. Разбира им той на тези чревоугоднически изкушения

Иво, смени си подписа, след като си започнал да хленчиш колко рано трябва да ставаш

Ники, помисли си още веднъж дали не ти се

- indalo
- фен клуб-скобар
Дане, това нащо нема да е риболов, а че си къркамеDancho M написа:И на мен ми се струва, че спирката на Бела вода не е много удобно място за изчакване. Предлагам за сборен пункт бензиностанцията на Лукойл в началото на Радомир.
Щом и Емо идва, ще взема шишове, чушки и лук. Разбира им той на тези чревоугоднически изкушения.
Иво, смени си подписа, след като си започнал да хленчиш колко рано трябва да ставаш. Нали не спеше преди риболов
.
Ники, помисли си още веднъж дали не ти се![]()
![]()
. При мен има място.

Чудя се луд ли съм или не съм.
- Николай Неделков
- учете се от него
Сега какво се разбираме 8:30 на Лукойл-Радомир или 8:30 на автоморгата след моста
-
- научил се да хвърля
Ники, не бегай от отговорност. Ти си водачо. Кога и къде ще се чекама - ти решаваш и го обявяваш. Ние ще се съобразим.
- Николай Неделков
- учете се от него
Айде на автоморгата в 8:30 , че все пак е неделя и на Лукойл сигурно ще има много навалица и може да се окаже , че няма къде де спрем.
Така , че 8:30 след моста при автоморгата
Мишако идва , сигурно и още един пич , така че мислим да земем още едене , да не се окаже че няма да ни стигне... Нещо пак за скарата , сурови наденици или кърначета или нещо от сорта.
Все пак стига , когато остане
Така , че 8:30 след моста при автоморгата

Мишако идва , сигурно и още един пич , така че мислим да земем още едене , да не се окаже че няма да ни стигне... Нещо пак за скарата , сурови наденици или кърначета или нещо от сорта.
Все пак стига , когато остане

TNT-сте бреййййййй
.............и да незабравите дебелите червеи за скарата 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Бисо
- сериозен играч
На мен ми се струва рано 8:30ч.,ма как решите.Днес към девет ч. беше -9 градуса в града,а в дефилето е повече със сигорност.Нали треа да отида да построя завета,у 6:30 ли да идем
,ма как решите.
Е сеа се прибирам от реката,не са добре нещата -работите.
Мястото,на което бех решил да се съберем е страхотно за подобно мероприятие.Дълбоко към два метра,държи риби за плувка,а малко по-надолу е перфектно за спининг.

ОБАЧЕ,пътя,и двата пътя са зверски кални,а ливадката е прогизнала.Стигнах до там с един строшен халоген....

Другото място,подходащо за целта,е.......студено
.То е в дефилето,а там сланцето изгрява в 11:00 и залезва в 15:00ч
Пътя е твърд и поносим.
Хубавото е,че там изиграха две-три риби,докато оглеждах

И трутото мусто е това от миналата година,но водата все още е едричка и за реболов.....трудна работа.
Това е ситуацията,кажете къде...!!??..Колко човека ще сме,столове ще си носим ли,или аз да взимам.

Е сеа се прибирам от реката,не са добре нещата -работите.
Мястото,на което бех решил да се съберем е страхотно за подобно мероприятие.Дълбоко към два метра,държи риби за плувка,а малко по-надолу е перфектно за спининг.

ОБАЧЕ,пътя,и двата пътя са зверски кални,а ливадката е прогизнала.Стигнах до там с един строшен халоген....

Другото място,подходащо за целта,е.......студено

Хубавото е,че там изиграха две-три риби,докато оглеждах

И трутото мусто е това от миналата година,но водата все още е едричка и за реболов.....трудна работа.
Това е ситуацията,кажете къде...!!??..Колко човека ще сме,столове ще си носим ли,или аз да взимам.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- Николай Неделков
- учете се от него
Столове не ни трябват , миналата година не използвахме
Май сме 10 човека + 2-ма , тоя път сме коджа
За место ти избери , важното е да е добър пътя , па за студеното... лесно ще се сгреем , май 2-рия вариант е най-подходящ , а за тръгването 8:30 си остава така , тамън ще ти помогнем с шатрата
Като се съберем и тръгнем от автоморгата ще ти звънна , да кажеш къде да идваме , па ако искаш направо да тръгнем заедно

Май сме 10 човека + 2-ма , тоя път сме коджа

За место ти избери , важното е да е добър пътя , па за студеното... лесно ще се сгреем , май 2-рия вариант е най-подходящ , а за тръгването 8:30 си остава така , тамън ще ти помогнем с шатрата

Като се съберем и тръгнем от автоморгата ще ти звънна , да кажеш къде да идваме , па ако искаш направо да тръгнем заедно

- Батко Емо
- разбира нещата
Епа наздраве на градските и по-големи рибета от миналата година!!! 

- Николай Неделков
- учете се от него
Мишако идва , него го знаете от миналата година , Орлин идва , него го знаете от последната среща и не само и още един пич идва. Тоя път се събрахме ударна група
Взел съм 2 тарелки кърначета , 2 коли по 2л , 2 сока по 2л , 2 хляба , буркан кисели крастевички и буркан мариновани чушки , направо подправени за мезе

Взел съм 2 тарелки кърначета , 2 коли по 2л , 2 сока по 2л , 2 хляба , буркан кисели крастевички и буркан мариновани чушки , направо подправени за мезе