пикаете ли в мивката?:)))

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: пикаете ли в мивката?:)))

Мнение от d_bozhkov »

....момето пикае в чинията,аз-в миФката...баси и ИДИЛИЯТА..и почнах да се замислям за СЕМЕЕЕН живот
:lol: :lol: :lol:

Ей това ме разби !
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Пикане в мивката-на пръв поглед екзотично облекчение,но безопасно :lol: къде по-интересно става да се облекчиш в празната първа бутилка гроздова,а следващия ден да се чуди човек,що е отворил втора :lol: Следващите дни за успокоение на нервите може да се мине на червено вино ,но и там гаранции няма. :lol:
А сега де? :roll:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Моряка написа:Пикане в мивката-на пръв поглед екзотично облекчение,но безопасно :lol: къде по-интересно става да се облекчиш в празната първа бутилка гроздова,а следващия ден да се чуди човек,що е отворил втора :lol: Следващите дни за успокоение на нервите може да се мине на червено вино ,но и там гаранции няма. :lol:
представа си немаш колко сьм ЗАПОЗНАТ и с тая ситуация :lol: :lol: :lol: :lol: само малко по различно-когато те мьрзи даже до миФката да отскочиш,а има цели каси с бири по масата-действаш по празните шишета(за резани карабини е трудно,но аз си имам ГЮДЕРИЯ :lol: ),а после-от кое шише надигаш си е вьпрос на чист КЬСМЕТ :lol: :lol: :lol: :drinkers:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Тия откровенни детайли спряха темата Мирчееее :lol: Пък има толкова много начини още. :drinkers:
А сега де? :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”