пикаете ли в мивката?:)))

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

пикаете ли в мивката?:)))

Мнение от Бат Мирче-5кила »

не,4е е анкета,ама мноо ми е интересно-който има доблестта-да си признае,4е да не страдам само аз :lol: :lol: една колежка казва,4е нейна приятелка,при залавяне на "местопрестьплението" глобявала горкия 4овек с 10$ на сеанс :lol: :lol: глей с кви работи се занимавам... :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
батГеро
новобранец
новобранец

Мнение от батГеро »

Случва ми се често да пикая в мивката в гаража на baiivan само че гася лампата, ама не казвай на никой.
само водолаз не съм хващал...
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Димо Генчев »

Аз пък съм чувал, че когато се монтира мивка за височина се мери именно така, че да може да се пикае в нея :D
По този начин и ръцете се оказват на точното място.
Който не вярва, да провери :toimonster:
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
pacholev
новобранец
новобранец

Мнение от pacholev »

Всички май сме пикали в мивка,ама чужда.В къщи едва ли някой го прави.Но всичко зависи от момента и обстоятелствата.
ПЛАТИШ ПА СИ МЛАТИШ
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Почнах редовно да си пикая в мивката от момента, когато един "майстор" дойде да ми премонтира нова тоалетна чиния и го направи, та си остави ръцете - тоалетната дъска не може да се задържи вертикално, пък аз не съм свикнал да пикая клекнал :D :evil: :D
Като ми дойдат гости, има яки емоции у мъжката половина, но дамите са супердоволни от тоя майтап :D
Цаката е следната: преди да почна пишкането, пускам яко студената вода и целя в струята, после пускам топлата вода и се измивам с рахат :D
Хем се губи по-малко време, хем три в едно- по-нисък разход на вода от едно казанче, по-добра лична хигиена и повече комфорт :D
За профилактика през два дни мия мивката с онова, дето убива микробите дори под ръба на тоалетната чиния, както гласи съответната реклама :D :D :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Абе и аз съм го правил това в "ранна детска възраст". :lol: Е,вече май съм поумнял малко щото скоро не ми се е случвало,ама знае ли човек.
П.С. Ма кво общо има това с риболова :shock: :lol:
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

За пръв път се сблъсках с "проблема" в един градски автобус в Бургас преди доста години...Пътуваме си чинно в автобуса и някакъв татко се кара нещо на сина си...по пътя за детската градина...по едно време детето се провикна...не ми се карай, че ще кажа на баба дето пикаеш в мивката...човека почервеня от срам и на първата спирка се изнесе от автобуса... с детето под мишница:lol:

А за пикане ...редовно пикаех когато плавах на корабите в "Океански риболов"... защото "галюна"/кенефа на кораба/ се намираше на края на "канижела"/коридора/...дори някой се майтапеха, че са правили и "въже"...ама имали по един електрод да го миксират , до по-рядка консистенция....хахаха... :lol:

Сега не пикая в мивката в къщи....а и на градски автобус се возих за последно преди 15-20 години... :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

винаги сьм си знаел,защо мивките са на тая височина,но сега вече се убедих :lol: мерси колеги,ама има и :lol: друго-при изчисленията за височината на мивката е по важно така да се разположи,та да може човек спокойно да си измие и гьза :idea: :idea:
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

docenta написа:пък аз не съм свикнал да пикая клекнал :D :evil: :D
Доценте , епа така пикаят в Европата , явно мифките ги слагат по нависочко ... :lol: :lol: :lol:

Изображение
На платено не одим !
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

5кила написа:ама има и :lol: друго-при изчисленията за височината на мивката е по важно така да се разположи,та да може човек спокойно да си измие и гьза :idea: :idea:
Колега за тая работа има бидета. :wink:
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

ГОСПОД ДА НИ ПАЗИ :toimonster:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

не вярвам в бидетата :lol: :lol: кьде си видел биде,освен у вас?па и да видиш...ще се престрашиш ли :lol: сетих се една случка-преди доста години,кога не знаехме кво е биде,един сьученик ми разказа следното:отишьл той в неква пичка да я клати,обаче а по едно за кураж,а второ...отцепил се брутално...доходило му се до кенефа,седнал,срал и.....нема да повярваш,КОПЕЛЕ,ми вика,пуснал сьм аз водата а ЛАЙНОТО СЕ ВЬРТИ И НЕ ИЗЧЕЗВА :lol: :lol: :lol: :lol: оооо,чей,че се разплаках от смях,само като се сетя........... :lol: :lol:
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Само ти може да пуснеш такава тема :lol: :lol: По-изоглавен :lol: от теб във форума май няма.

........И на мен ми се случвало да пикам в мивка :oops:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

5килов,верно си много откачен,от къде ти идват тези работи на акъла.Смея се и пиша и немога да оцеля буквите по клавиатурата :lol: :supz: :smt051 :lol: :supz: :smt051 :smt017 :smt017 :smt017
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

5кила написа:не вярвам в бидетата :lol: :lol: кьде си видел биде,освен у вас?па и да видиш...ще се престрашиш ли :lol: сетих се една случка-преди доста години,кога не знаехме кво е биде,един сьученик ми разказа следното:отишьл той в неква пичка да я клати,обаче а по едно за кураж,а второ...отцепил се брутално...доходило му се до кенефа,седнал,срал и.....нема да повярваш,КОПЕЛЕ,ми вика,пуснал сьм аз водата а ЛАЙНОТО СЕ ВЬРТИ И НЕ ИЗЧЕЗВА :lol: :lol: :lol: :lol: оооо,чей,че се разплаках от смях,само като се сетя........... :lol: :lol:
Тоо е бил много пиян и си е забравил електрода на бат Милен... :lol:
Я елате рибенца при батко...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”