Относно Пясъчник

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Thunder
новобранец
новобранец

Относно Пясъчник

Мнение от Thunder »

Привет колеги.
Интересувам се как върви на пясъка.Ако някой има инфо за там или е бил наскоро , моля да даде някакви описания относно активна ли е рибата и какво излиза.
Благодаря Ви!
Аватар
cobalt
новобранец
новобранец

Мнение от cobalt »

mi o6te ne sam hodil no imam informaciq 4e v po plitkite mesta izliza dovolna karakuda i ot vreme na vreme nqkoe drugo 6aran4e kostur sa6to si dava (mn sinpati4ni par4enca pri tova :D :D ) a na stenata goneha 4ervenoperka do skoro no ve4e nz kakvo stava s neq ( pak i ne me interesuva osobeno ) ina4e kato cqlo ni6to sigorno ne moga da ti kaja
evra6ta se edin priatel i vika mn sam dovolen. vra6ta se vtori i vika ai stiga be dane barne daje!!! :( nqmam predstava kakva e to4no istenata
no mai si dava na po plitkite mesta pak i spored men ribata ve4e sas 100% sigornost se e aktivizirala
emi tova ako re6i6 da otide6 nasluka :)
i kato se varne6 da ne zabravi6 da kaji6 kakvo si napravil :)
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Вярно е за каракудата че дава много доволоно.В пличът, лови се 50-60см. дълбочина!!!!! Айде НАСЛУКА!!!!!!!!!!
givi
новобранец
новобранец

Мнение от givi »

Thunder,в момента дава много добре по пличовете.Основно едра каракуда и някой шаран.Най-добре на червен и по слабо на бял.И хайде на слука и като се върнеш пиши. 8)
rokoradkoff
новобранец
новобранец

Мнение от rokoradkoff »

karakudata e v plit4a na vtoriq rykav na ele6nica,dyrji se malko po navytre,no do obqd 6e vi omryzne da lovite,pytq e s nov asfalt i se stiga dosta byrzo,nasluka
Thunder
новобранец
новобранец

Мнение от Thunder »

Благодаря на всички Ви за информацията!
Смятам скоро да отида да провера каква точно е хавата и дали каракудата е толкова активна колкото разправят.
Ще ви усведомя веднага след като се прибера!
Поздрави !
absent
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

pqsa4nik

Мнение от absent »

skoro hodih na pqsa4ni no karakudata i 6arana gi nqma... izliza siten 4au6an i to rqdko iska o6te malko da se stopli v momenta izliza drebna 4ervenoperka i kostur na 6ahtata i to na obqd na sluka
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”