Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Относно Пясъчник
Модератор: Paublo_Eskobar
Относно Пясъчник
Привет колеги.
Интересувам се как върви на пясъка.Ако някой има инфо за там или е бил наскоро , моля да даде някакви описания относно активна ли е рибата и какво излиза.
Благодаря Ви!
Интересувам се как върви на пясъка.Ако някой има инфо за там или е бил наскоро , моля да даде някакви описания относно активна ли е рибата и какво излиза.
Благодаря Ви!
mi o6te ne sam hodil no imam informaciq 4e v po plitkite mesta izliza dovolna karakuda i ot vreme na vreme nqkoe drugo 6aran4e kostur sa6to si dava (mn sinpati4ni par4enca pri tova
) a na stenata goneha 4ervenoperka do skoro no ve4e nz kakvo stava s neq ( pak i ne me interesuva osobeno ) ina4e kato cqlo ni6to sigorno ne moga da ti kaja
evra6ta se edin priatel i vika mn sam dovolen. vra6ta se vtori i vika ai stiga be dane barne daje!!!
nqmam predstava kakva e to4no istenata
no mai si dava na po plitkite mesta pak i spored men ribata ve4e sas 100% sigornost se e aktivizirala
emi tova ako re6i6 da otide6 nasluka
i kato se varne6 da ne zabravi6 da kaji6 kakvo si napravil

evra6ta se edin priatel i vika mn sam dovolen. vra6ta se vtori i vika ai stiga be dane barne daje!!!

no mai si dava na po plitkite mesta pak i spored men ribata ve4e sas 100% sigornost se e aktivizirala
emi tova ako re6i6 da otide6 nasluka

i kato se varne6 da ne zabravi6 da kaji6 kakvo si napravil

-
- новобранец
-
- вече хвърля и на тежко
pqsa4nik
skoro hodih na pqsa4ni no karakudata i 6arana gi nqma... izliza siten 4au6an i to rqdko iska o6te malko da se stopli v momenta izliza drebna 4ervenoperka i kostur na 6ahtata i to na obqd na sluka