Някой знаели ?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

tetko
разбира нещата
разбира нещата

Някой знаели ?

Мнение от tetko »

Колеги някой знаели кога е изложението в Пловдив?
Благодаря и НАСЛУКА !
Niky
новобранец
новобранец

Мнение от Niky »

Започва на 30 март. Не си мисли, че ще намериш нещо по-различно или по-евтино! По-добре посети някой хубав магазин.Освен ако не искаш да гледаш ловни трофеи.
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

Ники направо ме попари.Въобще не искам да гледам ловни трофей ,а нови и по ефтини риболовни принадлежности. Би ли ми препоръчал някой Пловдивски магазин,защото в Карлово сме малко за оплакване по отношение на рибарски магазини.Благодаря ти предварителни ,и Наслука !
Аватар
HEMINGUEI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HEMINGUEI »

Ники я кажи ако знаеш колко фирми са заявили участие!!! ПРедварително благодаря. 8)
Който може хваща!
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

От две години сериозно следя проблема с изловението на Пловдивския панаир и опитите за такова в София.Със сигурност смея да твърдя,че тази година има какво да се види.Ще присъстват много фирми и с новата си гама продукти - 2005 година.Който има възмовност да го посети,няма да бъде разочарован.
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Проверете фирмите ето тук:http://www.fair.bg/bg/downloads/firmsli ... 863D9A9ED8}
Или в началото на сайта има реклама за изловението,кликнете там и потърсете.
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

Taka e Niky , njama smisal da se bie pat do Plovdiv, za da se razocharova chovek. Mnogo po-dobre e da poseti njakoi hubav magazin.Hem oborudvaneto e novo , a ne kakto e obichainata praktika na izlojenieto da se pokazvat (prodavat) starite ribolovni prinadlejnosti. Az lichno ne bih otishal tazi godina na izlojenieto. Naprawih tazi greshka minalata , no sega njama da stane. E , razbira se ako njakoi iska da gleda trofei to towa e tochnoto mjasto :))))
Niky
новобранец
новобранец

Мнение от Niky »

До преди няколко години съм работил в панаира и знам какво става на такива изложби!Търговци на дребно излизат и се правят на вносители.В същото време на вносителите не им трябва да излизат на светло/сещате се защо/.В момента е същото положение и с Пролетното договаряне-сергиджиите от пазара са отишли да се "договарят". Тетко- не съм пазарувал скоро, но утре ще поразпитам и ще ти пиша.Иначе знам, че на бул."Руски" до колелото на Гарата има голям склад-магазин, но не знам има ли истинска стока или са китайски ментета! Не ходете на "Природа, лов и риболов",освен ако не искате да заведете децата на кучешка изложба. Но да знаете, че и тя запада.Ще има хубави кучета, но много хора са избягали заради организатора.Ако някой го интересува там става и пазар за животни-кучета,котки,канари,гълъби,папагали,зайци, фазани и т.н. Това е от мен.Надявам се да съм бил полезен. Наслука!
Niky
новобранец
новобранец

Мнение от Niky »

Карамел, искрено се надявам се да си прав, но не знам!
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

Niky този магазин на "Руски" го знам ,но там подържат много малък асортимент - не че смятам да пазарувам на едро - иначе нещата са истенски. Благодаря и наслука !
givi
новобранец
новобранец

Мнение от givi »

tetko,за изложението има линк във http://www.fishing-mania.com .Иначе,както каэва Niky ВСИЧКО Е МИЖИ ДА ТЕ ЛЪЖА.Ако искаш да разглеждаш е хубаво.За пазаруване-по-скъпо е всичко.Все пак хората плащат скъпи наеми и трябва да избият :lol: .
ХАЙДЕ ЗА РИБА!!!!!!!!!!!!!!!!
Niky
новобранец
новобранец

Мнение от Niky »

Тetko, най-голямият магазин се намира на бул"Христо Ботев".Това е булеварда на Военна болница.Намира се точно преди светофарите на ВСИ/до МакДоналдс/ вдясно. Друг хубав магазин има на бул"Васил Априлов".Тръгваш от бившата Държавна болница към гарата и след колелото до болницата първата пресечка вдясно.Ако имаш нужда от ремонт на пл."Шахбазян" в магазинчето. И пожелавам повече риба, по-малко такъми! Наслука!
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

Благодаря ти Niky .В събота може да направим един алай на изложението с причтели и ако не ни хареса ще обиколим магазините.Магазина на "Васил Априлов" много си го уважавам и обикновенно си пазарувам от там,на пл."Шахбазиан"ми се наложи да ходя миналата година защото единия водач на мача "хвъри кърпа" и тогава обиколих почти всички известни ми магазини и магазинчета.
Още един път благодаря и НАСЛУКА!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”