Какво ми хрумна

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Какво ми хрумна

Мнение от Д.Граховски »

Здравейте колеги имам една идея и тъй като незнаех къде точно да вместя тази тема моля модераторите да не я трият а да я преместят където според тях е уместно.Та идеята е:
да хвана бяла риба от Панчарево където я съсипват и да я пусна на място което мога да кажа на колеги който си пускат маломерния улов и само на ЛС,но проблема е следния там има щука и то не малко и въпроса ми е може ли бялата риба да съжителства със щука и ако има някои които би искал заедно с мен да поеме тази инициатива за да стане по-бързо и качествено зарибяването нека пише.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Re: Какво ми хрумна

Мнение от lz1igr »

Какъв е проблема колега?Знам няколко места-водоеми,в които спокойно си съжителстват двата вида хищници.Наслука.
toyo1

Мнение от toyo1 »

Dimitar_allianz написа:Здравейте колеги имам една идея и тъй като незнаех къде точно да вместя тази тема моля модераторите да не я трият а да я преместят където според тях е уместно.Та идеята е:
да хвана бяла риба от Панчарево където я съсипват и да я пусна на място което мога да кажа на колеги който си пускат маломерния улов и само на ЛС,но проблема е следния там има щука и то не малко и въпроса ми е може ли бялата риба да съжителства със щука и ако има някои които би искал заедно с мен да поеме тази инициатива за да стане по-бързо и качествено зарибяването нека пише.
Колега като знам какви КОЛИЧЕСТВА бяла риба държи Панча. до 2020 ще си хфанал 5 риби от които 4 ще умрат при транспорта . :wink: (прочети малко за бялата риба ---една от наи капризните риби е :idea: )Ако си решил да зарибяваш с бяла единствения шанс е да се КУПИ ЗАРИБИТЕЛЕН МАТЕР. няколко стотин бр. за да ОЦЕЛЕЯТ Х бр. и ЕВЕНТУАЛНО ДА ЗАПОЧНАТ САМОВЪЗПРОИЗВОДСТВО . :idea:
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

toyo1 написа:
Dimitar_allianz написа:Здравейте колеги имам една идея и тъй като незнаех къде точно да вместя тази тема моля модераторите да не я трият а да я преместят където според тях е уместно.Та идеята е:
Колега като знам какви КОЛИЧЕСТВА бяла риба държи Панча. до 2020 ще си хфанал 5 риби от които 4 ще умрат при транспорта . :wink: (прочети малко за бялата риба ---една от наи капризните риби е :idea: )Ако си решил да зарибяваш с бяла единствения шанс е да се КУПИ ЗАРИБИТЕЛЕН МАТЕР. няколко стотин бр. за да ОЦЕЛЕЯТ Х бр. и ЕВЕНТУАЛНО ДА ЗАПОЧНАТ САМОВЪЗПРОИЗВОДСТВО . :idea:
Е благодарско колега ще опитам и двата метода тъй като има доста щука на това място мисля че ще излапа дребосъците :) пък и познавам колега който казва че хваща доста но дребни и ги връща а там дето искам да ги нося има изобилие от храна и няма мрежари :)
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
Tomy
новобранец
новобранец

Мнение от Tomy »

Абсолютно никакъв проблем няма да си съжителстват. Успех в начинанието!
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”