Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Какво ми хрумна
Модератор: bobopeli
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Какво ми хрумна
Здравейте колеги имам една идея и тъй като незнаех къде точно да вместя тази тема моля модераторите да не я трият а да я преместят където според тях е уместно.Та идеята е:
да хвана бяла риба от Панчарево където я съсипват и да я пусна на място което мога да кажа на колеги който си пускат маломерния улов и само на ЛС,но проблема е следния там има щука и то не малко и въпроса ми е може ли бялата риба да съжителства със щука и ако има някои които би искал заедно с мен да поеме тази инициатива за да стане по-бързо и качествено зарибяването нека пише.
да хвана бяла риба от Панчарево където я съсипват и да я пусна на място което мога да кажа на колеги който си пускат маломерния улов и само на ЛС,но проблема е следния там има щука и то не малко и въпроса ми е може ли бялата риба да съжителства със щука и ако има някои които би искал заедно с мен да поеме тази инициатива за да стане по-бързо и качествено зарибяването нека пише.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

Re: Какво ми хрумна
Какъв е проблема колега?Знам няколко места-водоеми,в които спокойно си съжителстват двата вида хищници.Наслука.
Колега като знам какви КОЛИЧЕСТВА бяла риба държи Панча. до 2020 ще си хфанал 5 риби от които 4 ще умрат при транспорта .Dimitar_allianz написа:Здравейте колеги имам една идея и тъй като незнаех къде точно да вместя тази тема моля модераторите да не я трият а да я преместят където според тях е уместно.Та идеята е:

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Е благодарско колега ще опитам и двата метода тъй като има доста щука на това място мисля че ще излапа дребосъцитеtoyo1 написа:Колега като знам какви КОЛИЧЕСТВА бяла риба държи Панча. до 2020 ще си хфанал 5 риби от които 4 ще умрат при транспорта .Dimitar_allianz написа:Здравейте колеги имам една идея и тъй като незнаех къде точно да вместя тази тема моля модераторите да не я трият а да я преместят където според тях е уместно.Та идеята е:
да хвана бяла риба от Панчарево където я съсипват и да я пусна на място което мога да кажа на колеги който си пускат маломерния улов и само на ЛС,но проблема е следния там има щука и то не малко и въпроса ми е може ли бялата риба да съжителства със щука и ако има някои които би искал заедно с мен да поеме тази инициатива за да стане по-бързо и качествено зарибяването нека пише.(прочети малко за бялата риба ---една от наи капризните риби е
)Ако си решил да зарибяваш с бяла единствения шанс е да се КУПИ ЗАРИБИТЕЛЕН МАТЕР. няколко стотин бр. за да ОЦЕЛЕЯТ Х бр. и ЕВЕНТУАЛНО ДА ЗАПОЧНАТ САМОВЪЗПРОИЗВОДСТВО .

Tell people there’s an invisible man in the sky who

Абсолютно никакъв проблем няма да си съжителстват. Успех в начинанието!