Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На язовир Кърджали
- kodek
- ще става разбирач
Re: На язовир Кърджали
То снимката показва, рулетката е широка12мм. нанася се по ширина 5 пъти =на 6 см.Риба с широчина на главата 6см.Колко може да тежи?нАЙ МНОГО 1.5 КГ.
- kabaero
- вече хвърля и на тежко

Направо ИАРА да се самосезират и да го намерят по IP адресаkodek написа:То снимката показва, рулетката е широка12мм. нанася се по ширина 5 пъти =на 6 см.Риба с широчина на главата 6см.Колко може да тежи?нАЙ МНОГО 1.5 КГ.

-
- ще става разбирач
Ето момчета от мен една риба от същото място.
Да ме прощават модераторите че същата снимка е имам в друг форум..

Да ме прощават модераторите че същата снимка е имам в друг форум..

- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Абе голяма си е рибата.Човека си я беше снимал цялата , но пусна две теми едновременно и му изтриха едната ,а точно в нея бяха повечето снимки. 

Бързай бавно.
Окото е като юмрук...
Евала!

Стига сте го ръфали , рибата е повече от добра , хваната е на 22.01 и е била маломерна, но отдавна. Дай боже всекиму такава слука, изключая завистниците !

На платено не одим !
И след всичкия спам, никой не забеляза че по - рано днес имаше същата тема, само че авторът е явно нов във форума и вместо да натисне `нов коментар` е натиснал `нова тема`. Рибата я има във реален размер и настина е 82см, 9.5кг на яз.Кърджали, стръв червеноперка. Може би се е получила грешка при триенето на темата, а тези които пишат за малоумни работи, деца, джапанки и ролетки, без да се обиждат, може да замълчат.
GO BIG OR GO HOME
-
- кандидат преподавател
За разлика от всички писали по темата,аз имам преки впечатления от посещаващите този мост под с.Сухово.Там е дива,забравена вече и от ДПС зона.В последната зима, 90% от заставащите на моста са местни,надвикващи се по цял ден на псевдотурски език,който само те си разбират/истинските турци в Турция този език го смятат за неразбираем дивашки/На местния кмет му писна от хората си,сложи табели :"Риболова от моста забранен.Опасност от падане.",но това не спира дивите тълпи.Всички тези субекти са бракониери-нямат риболовни билети,ловят с по 4-5 въдици,отделно от това пускат от моста по едно рачило или "телевизор",с които излавят десетки уклеи за стръв за същите нещастни бели риби.Проверки на ИАРА няма,популацията на бяла риба е сериозно застрашена,тъй като улавянето на големи екземпляри е рядкост,а редовно се прибират риби с тегло 0,8-1,0 кг и по-малки до съвсем миниатюрни.Мисля,че снимките показват много точно за какво всъщност става въпрос.
-
- ще става разбирач
Миналата седмица, в събота - мисля ,че беше 05.02 бях на това място.На въжения мост имаше ,точно преброени 32 човека, въпреки цитираните от колегата от Смолян предупредителни табели.Доло, на скалите стояха още 2 - 3 рибари.Тези на моста бяха уловили само три бели рибки с тегло около 600 грама според мен. Хвърляхя по две - три въдици. Имаше и тролингисти. Колеги - 3-ма от лодка замятаха отвесни блесни или туистери - така ги оприличих и аз. Аз от своя страна отидох от страната на Дъждовница на скалите. Опитвах на туистери от брега. Тролингистите срещу мен закачиха мрежа, опъната на отсрещния бряг докато хвърляхя.
В мрежата имаше риба. Мисля ,че си откачихе една - две, а мрежата върнаха отново във водата. Не разпознах кои са , но с тази постъпка ми развалиха риболова като настроение. Иначе нямах пипане. Скоро на това място наистина няма да отида. То викане, то клатене на моста - панаир на простотата.А това с мрежата не е за говорене.
В мрежата имаше риба. Мисля ,че си откачихе една - две, а мрежата върнаха отново във водата. Не разпознах кои са , но с тази постъпка ми развалиха риболова като настроение. Иначе нямах пипане. Скоро на това място наистина няма да отида. То викане, то клатене на моста - панаир на простотата.А това с мрежата не е за говорене.
Христо - наслука на всички
- петър власев
- разбира нещата
На Кърджали дава и чаушан,в неделя бяхме с колеги в ляво от плаващите ресторанти.
я чувствась себя очен хорошо
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
За мене не е нормално да снимаш ОКОТО на рибата за да покажеш че е 82см и 9,5кг.Lakoz написа:И след всичкия спам, никой не забеляза че по - рано днес имаше същата тема, само че авторът е явно нов във форума и вместо да натисне `нов коментар` е натиснал `нова тема`. Рибата я има във реален размер и настина е 82см, 9.5кг на яз.Кърджали, стръв червеноперка. Може би се е получила грешка при триенето на темата, а тези които пишат за малоумни работи, деца, джапанки и ролетки, без да се обиждат, може да замълчат.
ето качвам още снимки
- Прикачени файлове
-
- въпросния дзвер
- Изобр012.jpg (165.76 KiB) Преглеждано 809 пъти