Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

КЪДЕ ЗА ЩУКА???
Модератор: Paublo_Eskobar
- szhristov
- ще става разбирач
Re: КЪДЕ ЗА ЩУКА???
...
трябва да я пробвам най-накрая тази река
и май ще е другата седмица, ако не е много студ 

...и наслука
Явно колегата mmartinov си знае местата по реката.Аз бях за първи път там, малко след Петърч свих в ляво по някакъв черен "път" в нивите, спрях преди да затъна с колата и от там пеша. Точно зад реката се виждаше "нещо като блато", но беше замръзнало.
Ами там дето си ходил са ми казвали че има риба, но не знам дали зимата не се качва в посока изворите заради по-топлата вода. Аз веднъж ходих там и хванах само един клен. Мисля че там ще е добре за щука. Едно от последните ми ходения беше под селото до мостчето където се влива рекичката от язовира в Безден и там някакъв пич хвана каракуда около кило, а излизаха и доста добри кленчета. Казаха ми че имало и шарани, но аз много не вярвам, най много да е имало някой опуснат от рибарниците.За стръв ползвайте бели и пинки и по-рядко кълве на торен. За захранка аз си мятам червейчета.
Колега szhristov, докато се наканиш ще изкара шавара и няма да става за спининг
Лятото толкова много тръстика и шавар има, че трудно се вижда има ли река или нема
Сега март мисля да походя по-често, така че ако се наканиш пиши 
Колега szhristov, докато се наканиш ще изкара шавара и няма да става за спининг

- szhristov
- ще става разбирач
mmartinov написа:...март мисля да походя по-често...

аз съм за, но със свободното време нещо не можем да се разберем

Все пак мисля, че ще има поне два три излета там за март там. Другата седмица предполагам ще е началото - нещо събота или неделя

Поздрави.
п.с пусни ми телефон на ЛС
...и наслука
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Привет щукари:)
Да пораздвижа малко темата...
След дълго наканване, точно преди забраната, направих един спининг излет на въпросната река, но за съжаление, без успех
Иначе реката беше бистра и удобна за спининг, каквато най-вероятно след забраната няма да бъде:(
Някой знае ли какво е положението на щукарския гьол на Безден през забраната?
Обитавам северния край на София(Надежда) и водоемите в този район представляват голям интерес за мен:)
Ако има меркаклии за съвместни излети по тези места(вкл. и през седмицата) , ще се радвам да ми пишат. А и не само по тези места. Практикувам предимно спинингов риболов.
Поздрави и наслука, доколкото е възможна през забраната
Да пораздвижа малко темата...
След дълго наканване, точно преди забраната, направих един спининг излет на въпросната река, но за съжаление, без успех

Иначе реката беше бистра и удобна за спининг, каквато най-вероятно след забраната няма да бъде:(
Някой знае ли какво е положението на щукарския гьол на Безден през забраната?
Обитавам северния край на София(Надежда) и водоемите в този район представляват голям интерес за мен:)
Ако има меркаклии за съвместни излети по тези места(вкл. и през седмицата) , ще се радвам да ми пишат. А и не само по тези места. Практикувам предимно спинингов риболов.
Поздрави и наслука, доколкото е възможна през забраната

Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
- szhristov
- ще става разбирач
Привет,franky написа:Привет щукари:)
...какво е положението на щукарския гьол на Безден...
Мога да дам прясно инфо

От 7ч. до 16ч. на всякакви изкуствени имах 5 хванати клена, 1 откачен костур(доста беше добър

Вчера и ония ден на разрешеното на яз. Монтана

Колега franky, кой е щукарския гьол на Безден? Тази седмица съм отпуска и мисля да се разхождам насам-натам

Ако имаш възможност може да ми го покажеш лично

Поздрави.

...и наслука
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега szhristov , прати ми e-mail или skype на лични и ще ти пратя нещо като карта, с обозначение на гьола. Аз в момента не съм в София, ще се върна чак в Четвъртък, та ако си навит за Петък или след това, ще се радвам да ти го покажа лично.Колега franky, кой е щукарския гьол на Безден? Тази седмица съм отпуска и мисля да се разхождам насам-натамдай инфо. Аз знам басейна с пъстървата и толко
.
Ако имаш възможност може да ми го покажеш лично![]()
и аз със спининг мисля да се занимавам този риболовен сезон.
Не знам какво е в момента положението с този гьол, ходех там често до преди няколко години. Плащаше се на пръчка 5-6 лв., сега не знам дали е така. Един смешник с колело минаваше да ги събира и обясняваше колко много риба има...

Като цяло, гьолът не е много подходящ за спининг, достъпен е само откъм стената, което от друга страна е добра предпоставка за трудно излавяне на рибата

Така че, ако искаш, прати координати на лични, като се върна ще се уговорим.
Поздрави!
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
- szhristov
- ще става разбирач

инфо за Стефаново от почивните дни - на блесна 3бр. за 1 ден. Като цяло е слаба активността на хищника

...и наслука
- szhristov
- ще става разбирач

Очертава ми се ходене към Монтата ...та

Ще се радвам на някое актуално и по-точно инфо.
Поздрави

...и наслука
На Язовир Копринка, на Дунавския ръкав, на блесна. Аз съм от морето там никой не си прави труда мята блесните, а само клечат и чакат с малко повечко труд, постигнах 3 щуки, едната беше 2 кг.
- szhristov
- ще става разбирач
Привет колега,tiholovec написа:...Язовир Копринка...
мерси за инфото

ама тоя язовир не е ли малко далечко от Монтана

Поздрави

...и наслука
Здравейте на всички рибари
Бих искал да попитам специално за щуката около Варна някой да ми препоръча някое хубаво местенце може и платено. Единствено съм се пробвал за сега на р. Камчия миналата есен на жива рибка и не мога да се похваля с голяма слука за 2 дена 2 риби от по 1-2 килограма
та ако някой има впечатления от района моля да ги сподели 
Бих искал да попитам специално за щуката около Варна някой да ми препоръча някое хубаво местенце може и платено. Единствено съм се пробвал за сега на р. Камчия миналата есен на жива рибка и не мога да се похваля с голяма слука за 2 дена 2 риби от по 1-2 килограма

-
- новобранец
Колега пробвай се на Шабла,аз вчера се завърнах от там.Бях за 5 дни и не мога да се оплача.Малко е далече от Варна,на95-100км.е но няма да сажаляваш.drmirchev написа:Здравейте на всички рибари
Бих искал да попитам специално за щуката около Варна някой да ми препоръча някое хубаво местенце може и платено. Единствено съм се пробвал за сега на р. Камчия миналата есен на жива рибка и не мога да се похваля с голяма слука за 2 дена 2 риби от по 1-2 килограмата ако някой има впечатления от района моля да ги сподели
Къде на Шабла на езерото ли, знам че там е забранено?
Позволено е но места не знам хубави защото не съм ходил никога за риба там но съм чувал че много били кът местенцата и през почивните дни било пълен ад от хора иначе първоначалния замисъл беше там. Може да се измъкна някой ден през седмицата и да отида сам, ще е хубаво обаче да знам къде отивам т.е. някой да ме насочи до колкото знам без лодка там е доста Х работата от брега.
А peshocmeta случайно фамилията да не ти е Кръстев
?
А peshocmeta случайно фамилията да не ти е Кръстев