Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

нашествието на трой-карите,или как се каляваше стоманата
Модератор: bobopeli
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
нашествието на трой-карите,или как се каляваше стоманата
днес реших да опитам скобарите,гледам сняг прехвърча,..брех че то станало време само за скобар....бърза подготовка..товарене на багажа... и със мръсна газ за Червен Бряг..в търсене на прословутите мрени станали актуални на последък,и травиалните скобари...
като погледнах от моста ме заболя главата...през 2 метра човек...викам си няма намиране на място...пообиколих и гледам мястото на жълтото пепи свободно..и веднага ми се зароди една мисъл във простата глава...значи щом това място е свободно не иска да кълве...чудих се ,на какво да мятам..питам един колега..как е ..той ...никак......нямаше смисъл повече да питам,така и така съм дошъл поне да поразпусна малко край реката,,,избора беше фидера... поне викам няма да мятам като луд...разпънах бързо ,и метнах..и се започна чакането...по едно време гледам отсреща мине не мине някой извади някои скобар или мряна...но мрените излизаха на една страна,огънали се през гърба на 2...изписали дъга ....викам си бах тия мрени кво и става.... и тогава ми светна, разбрах как ги ловат тея мрени по кило..естествено на тройка...те малко снимков матреял
половин час нямах пипане.....3апочна смяна на куки и поводи.....и след 1 час се п0яви..
тоя (красавец)..................
целия надраскан със тройките които тези колеги отсреща драскаха неуморно,наредени като аптекарски шишета....гледам и не вярвам на очите си,ми то здрава люспа няма ве хора
..егати ужаса..хвърлих скобара във водата и си тръгнах,какъв е смисъла да седя..тоя скобър дали ще оживее не се знае но аз му дадох 2 шанс...слет толкова атаки е уцелял
...но докога...
повече нямам желание да пиша отвратих се днеска....
като погледнах от моста ме заболя главата...през 2 метра човек...викам си няма намиране на място...пообиколих и гледам мястото на жълтото пепи свободно..и веднага ми се зароди една мисъл във простата глава...значи щом това място е свободно не иска да кълве...чудих се ,на какво да мятам..питам един колега..как е ..той ...никак......нямаше смисъл повече да питам,така и така съм дошъл поне да поразпусна малко край реката,,,избора беше фидера... поне викам няма да мятам като луд...разпънах бързо ,и метнах..и се започна чакането...по едно време гледам отсреща мине не мине някой извади някои скобар или мряна...но мрените излизаха на една страна,огънали се през гърба на 2...изписали дъга ....викам си бах тия мрени кво и става.... и тогава ми светна, разбрах как ги ловат тея мрени по кило..естествено на тройка...те малко снимков матреял
половин час нямах пипане.....3апочна смяна на куки и поводи.....и след 1 час се п0яви..
тоя (красавец)..................
целия надраскан със тройките които тези колеги отсреща драскаха неуморно,наредени като аптекарски шишета....гледам и не вярвам на очите си,ми то здрава люспа няма ве хора
..егати ужаса..хвърлих скобара във водата и си тръгнах,какъв е смисъла да седя..тоя скобър дали ще оживее не се знае но аз му дадох 2 шанс...слет толкова атаки е уцелял
...но докога...
повече нямам желание да пиша отвратих се днеска....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: нашествието на трой-карите,или как се каляваше стоманата
Браво страхотна риба ама от тея с тройките не острава щот нямат мозък в главата пълно е със червей вътре и от ден на ден стават все по нахални

Риболова е хоби.Наслука 

Колега,преди една седмица на това място нямаше тройкаджии освен сега да са започнали да косят ако е така тежко и на рибата. 

- jasonsmith
- разбира нещата
Де.а, аз като бях последно, даже мисля че на същото място, имаше само 2-3ма отсреща на тройка, всичко друго си беше на стръв... Но изглежда че пак са плъзнали, интересно от ИАРА защо не минават на проверка?
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Положението е извън контрол, от доста време насам, и понеже съм свидетел на доста проверки на ИАРА,тази зима, които в крайна сметка не водят до нищо съществено...та в тази връзка, докато не се вземат законови мерки, от най-високо държавно ниво, по отношение на всякакъв бракониерски риболов(не само с тройки), със солени глоби и криминализиране на деянието, то още дълго време ще сме си на опашката, не само на Европа, ами и на Балканите...
Тежко и горко на такава държава...!
Тежко и горко на такава държава...!
Бате нема да се отчайваш! Ток ше ги удари сичките некой ден!

И не само затвор, а и конфискация.Ама не само на такъмите, а и на автомобила, с който си дошъл.Ама бил на комшията, на мама, на тати, на бати-няма значение.
Дърпат и колата и тогава да видим!Ако иска после да иде да си я откупи на търг!
Дърпат и колата и тогава да видим!Ако иска после да иде да си я откупи на търг!
Колеги като малките деца сте постоянно повтаряте пално е с 3-кари, мрешари еми като иaра не си вьрши работата даите ние да направим нещо не е толкова сложно
отиваме наказваме и си трагваме

Последно промяна от PAYAKA на Вто Фев 15, 2011 2:05 pm, променено общо 1 път.
- ceno cenov
- разбира нещата
Даа и аз бях там в събота. Единият от общо ДВАТА
скобара дето хванах беше с отвратителна рана на отстрани. Тройката направо му беше разкъсала месото, не само да свали люспите.
Между другото на плувка да знаете, че неще (освен ако за стръв не сте сложили железо и плувка щукарка)

Тая тема не е за тук
отива в "Бракониери"

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Тая тема трябва да ходи и да се обсъжда в правителството
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]