Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

За сега тук кълве.
Модератор: bobopeli
- steven1969_bg
- научил се да хвърля
Re: За сега тук кълве.
Това е Пазарджик,да...А ИАРА-та им допреди 4 месеца имаше 2 инспектори на щат,един началник и една секретарка...Ама то този проблем могат да го решат с полиция без проблеми.Само,че не искат явно.Или ги е страх.А мангала само от бой разбира и това си е!
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...
-
- разбира нещата
Явно и редовните риболовци/на снимката/ са добри по душа и благородни,щом допускат между тях да се вклинят парашутисти...
То навсякъде ги има/парашутистите/,но поне тези,които съм успял да видя по нашите водоеми,се крият издалеко и се оглеждат като подпръцнали,да неби да ги види някой.А сещате се,вероятно,кога се наглее-когато му се позволи на Нагльо да действа безнаказано...
Баси мамата,скапа ми се настроението.
То навсякъде ги има/парашутистите/,но поне тези,които съм успял да видя по нашите водоеми,се крият издалеко и се оглеждат като подпръцнали,да неби да ги види някой.А сещате се,вероятно,кога се наглее-когато му се позволи на Нагльо да действа безнаказано...
Баси мамата,скапа ми се настроението.
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Докато държавата харчи нашите пари от социални осигуровки и данаци за да ИМ плаща
помощи та да раждат по 6,7 и повече деца и има такива като нас да пращат SMS-си в TV
предавания за подпомагане на ИЗОСТАВЕНИТЕ ИМ деца по домовете и по-зле ше става,
не само в риболова.
помощи та да раждат по 6,7 и повече деца и има такива като нас да пращат SMS-си в TV
предавания за подпомагане на ИЗОСТАВЕНИТЕ ИМ деца по домовете и по-зле ше става,
не само в риболова.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе доста дълго се дзверих в тази картинка и се чудех да не би да е колаж, ама май на истинска мяза да е ... Направо не вярвам на очите си каква е тази лудница, то златни кюлчета да се вадят не знам дали щеше да има толкоз народ ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ами тогава колега,след като не помага обаждането ти до ТЗ на ИАРА-гр.Пазарджик изпрати една жалба чрез имейл на http://iara.government.bg/?page_id=22 ,с копие до МЗХ minister@mzh.government.bgkodek написа:Такае, за съжаление. В друга тема писах за "кривата вада" до Пазарджик, само на 1км.от града в посока Пловдив, инспекторите от ИАРА пеша могат да дойдат и на ден ще съставят по 1 кочан актове,ама...
После се питаме: Къде кълве.
Кво да звъна на 112, като звънях на инспекцията 3 пъти и обещават да вземат мерки, последния път чувам приглушено"ОНЯ пак се обажда".Там в дъното на снимката дето са автомобилите е главния път Всички го виждат ама...
Като разбира се обясниш,че след всички твои подадени сигнали към ТЗ на ИАРА-гр.Пазарджик, не е последвала адекватна реакция от тяхна страна.Опитай и ще видиш,че ще има по-голям ефект !Като доказателство прикачи и няколко снимки с "манговци",който 100 % са без билети и най-вече тези с парашутите.!?
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- kodek
- ще става разбирач
Ми Колеги , аз съм безсилен!Не мога и не искам да се САМОРАЗПРАВЯМ с Ромите.ИМА Институции.Нека заедно алармираме!Днес положението е било същото.Pylsar написа:Ами тогава колега,след като не помага обаждането ти до ТЗ на ИАРА-гр.Пазарджик изпрати една жалба чрез имейл на http://iara.government.bg/?page_id=22 ,с копие до МЗХ minister@mzh.government.bgkodek написа:Такае, за съжаление. В друга тема писах за "кривата вада" до Пазарджик, само на 1км.от града в посока Пловдив, инспекторите от ИАРА пеша могат да дойдат и на ден ще съставят по 1 кочан актове,ама...
После се питаме: Къде кълве.
Кво да звъна на 112, като звънях на инспекцията 3 пъти и обещават да вземат мерки, последния път чувам приглушено"ОНЯ пак се обажда".Там в дъното на снимката дето са автомобилите е главния път Всички го виждат ама...
Като разбира се обясниш,че след всички твои подадени сигнали към ТЗ на ИАРА-гр.Пазарджик, не е последвала адекватна реакция от тяхна страна.Опитай и ще видиш,че ще има по-голям ефект !Като доказателство прикачи и няколко снимки с "манговци",който 100 % са без билети и най-вече тези с парашутите.!?
Те(ромите) го имат канала като свой. Само, че е държавен. Нека Държавата се намеси.Кой съм АЗ.Един обикновен риболовец и данъкоплатец.
Нека някой колега да дойди и снима, и да даде мнение.Да не излезе, че само аз алармирам.
-
- кандидат преподавател
При толкова ромбуси в района,това е нормална картина.Не искайте от колегата да прави изгъзици,при положение,че могат да му докарат незабавно беля.С такъв брой тъмнокожи местната ИАРА би могла да се справи само,ако поиска съдействие от МВР,което пък трябва да поиска подкрепление от жандармерията,трябва да се приложат масово и грамотно 24 часови административни задържания от местния началник на РУ"Полиция",да се съставят грамотни АУАН-и и т.н.Изобщо срещу ромската напаст трябва твърда държавна политика,каквато Франция,Словакия,Унгария и Австрия си позволяват,но нашата мила държава това не може да си го позволи.Приемайте нещата от добрата страна,нали заглавието е такова - щом е накацала толкова черна гмеж по брега,там кълве 

- daniel_g
- разбира нещата
Такова нещо наистина и аз не бях виждал!