За сега тук кълве.

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
steven1969_bg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: За сега тук кълве.

Мнение от steven1969_bg »

Това е Пазарджик,да...А ИАРА-та им допреди 4 месеца имаше 2 инспектори на щат,един началник и една секретарка...Ама то този проблем могат да го решат с полиция без проблеми.Само,че не искат явно.Или ги е страх.А мангала само от бой разбира и това си е!
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Явно и редовните риболовци/на снимката/ са добри по душа и благородни,щом допускат между тях да се вклинят парашутисти...
То навсякъде ги има/парашутистите/,но поне тези,които съм успял да видя по нашите водоеми,се крият издалеко и се оглеждат като подпръцнали,да неби да ги види някой.А сещате се,вероятно,кога се наглее-когато му се позволи на Нагльо да действа безнаказано...
Баси мамата,скапа ми се настроението.
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
kleniak
новобранец
новобранец

Мнение от kleniak »

Докато държавата харчи нашите пари от социални осигуровки и данаци за да ИМ плаща
помощи та да раждат по 6,7 и повече деца и има такива като нас да пращат SMS-си в TV
предавания за подпомагане на ИЗОСТАВЕНИТЕ ИМ деца по домовете и по-зле ше става,
не само в риболова.
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Абе доста дълго се дзверих в тази картинка и се чудех да не би да е колаж, ама май на истинска мяза да е ... Направо не вярвам на очите си каква е тази лудница, то златни кюлчета да се вадят не знам дали щеше да има толкоз народ ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

kodek написа:Такае, за съжаление. В друга тема писах за "кривата вада" до Пазарджик, само на 1км.от града в посока Пловдив, инспекторите от ИАРА пеша могат да дойдат и на ден ще съставят по 1 кочан актове,ама... :shock:
После се питаме: Къде кълве.
Кво да звъна на 112, като звънях на инспекцията 3 пъти и обещават да вземат мерки, последния път чувам приглушено"ОНЯ пак се обажда".Там в дъното на снимката дето са автомобилите е главния път Всички го виждат ама...
Ами тогава колега,след като не помага обаждането ти до ТЗ на ИАРА-гр.Пазарджик изпрати една жалба чрез имейл на http://iara.government.bg/?page_id=22 ,с копие до МЗХ minister@mzh.government.bg
Като разбира се обясниш,че след всички твои подадени сигнали към ТЗ на ИАРА-гр.Пазарджик, не е последвала адекватна реакция от тяхна страна.Опитай и ще видиш,че ще има по-голям ефект !Като доказателство прикачи и няколко снимки с "манговци",който 100 % са без билети и най-вече тези с парашутите.!?
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Rud
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Rud »

:lol: :lol: :lol: :supz:
Като не кълве аз ще клъвна.
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

Pylsar написа:
kodek написа:Такае, за съжаление. В друга тема писах за "кривата вада" до Пазарджик, само на 1км.от града в посока Пловдив, инспекторите от ИАРА пеша могат да дойдат и на ден ще съставят по 1 кочан актове,ама... :shock:
После се питаме: Къде кълве.
Кво да звъна на 112, като звънях на инспекцията 3 пъти и обещават да вземат мерки, последния път чувам приглушено"ОНЯ пак се обажда".Там в дъното на снимката дето са автомобилите е главния път Всички го виждат ама...
Ами тогава колега,след като не помага обаждането ти до ТЗ на ИАРА-гр.Пазарджик изпрати една жалба чрез имейл на http://iara.government.bg/?page_id=22 ,с копие до МЗХ minister@mzh.government.bg
Като разбира се обясниш,че след всички твои подадени сигнали към ТЗ на ИАРА-гр.Пазарджик, не е последвала адекватна реакция от тяхна страна.Опитай и ще видиш,че ще има по-голям ефект !Като доказателство прикачи и няколко снимки с "манговци",който 100 % са без билети и най-вече тези с парашутите.!?
Ми Колеги , аз съм безсилен!Не мога и не искам да се САМОРАЗПРАВЯМ с Ромите.ИМА Институции.Нека заедно алармираме!Днес положението е било същото.
Те(ромите) го имат канала като свой. Само, че е държавен. Нека Държавата се намеси.Кой съм АЗ.Един обикновен риболовец и данъкоплатец.
Нека някой колега да дойди и снима, и да даде мнение.Да не излезе, че само аз алармирам.
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pano64 »

Това е страшно за моите очи.нямам думи .без коментар.
Изображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

При толкова ромбуси в района,това е нормална картина.Не искайте от колегата да прави изгъзици,при положение,че могат да му докарат незабавно беля.С такъв брой тъмнокожи местната ИАРА би могла да се справи само,ако поиска съдействие от МВР,което пък трябва да поиска подкрепление от жандармерията,трябва да се приложат масово и грамотно 24 часови административни задържания от местния началник на РУ"Полиция",да се съставят грамотни АУАН-и и т.н.Изобщо срещу ромската напаст трябва твърда държавна политика,каквато Франция,Словакия,Унгария и Австрия си позволяват,но нашата мила държава това не може да си го позволи.Приемайте нещата от добрата страна,нали заглавието е такова - щом е накацала толкова черна гмеж по брега,там кълве :wink:
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Такова нещо наистина и аз не бях виждал!
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”