Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

За сега тук кълве.
Модератор: bobopeli
- kodek
- ще става разбирач
За сега тук кълве.

Днес даваше добре кефал и шаран.Кефала в граници 700гр.-1,2кг.шаран над 1.5кг.
над 100човека, но всеки хвана по някоя риба с въдица. Тея с парашутите хванаха също доста.
тея с парашутите бяха зад мен и май бяха повече от тия с въдиците, но не посмях да ги снимам.
Re: За сега тук кълве.

-
- разбира нещата
Нещо страшно... Ще отвъдят рибата.
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
-
- фен клуб-скобар
егати как успявате да ловите риба в тази навалица бе хора
Е те такова чудо не съм виждал и на състезание на канал
Е те такова чудо не съм виждал и на състезание на канал
Е като нямаш дупе да ги снимаш звънни на 112 поне.
Бахти и овчия народ сме.
Бахти и овчия народ сме.

- StoychevV
- разбира нещата

- kodek
- ще става разбирач
Такае, за съжаление. В друга тема писах за "кривата вада" до Пазарджик, само на 1км.от града в посока Пловдив, инспекторите от ИАРА пеша могат да дойдат и на ден ще съставят по 1 кочан актове,ама... 
После се питаме: Къде кълве.
Кво да звъна на 112, като звънях на инспекцията 3 пъти и обещават да вземат мерки, последния път чувам приглушено"ОНЯ пак се обажда".Там в дъното на снимката дето са автомобилите е главния път Всички го виждат ама...

После се питаме: Къде кълве.
Кво да звъна на 112, като звънях на инспекцията 3 пъти и обещават да вземат мерки, последния път чувам приглушено"ОНЯ пак се обажда".Там в дъното на снимката дето са автомобилите е главния път Всички го виждат ама...
Последно промяна от kodek на Нед Фев 13, 2011 10:42 pm, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
А от къде толко много и едри риби там?От къде влизат?Това е риба бре хора кефали над кило и шарани над 1,5 кг....kodek написа:Днес даваше добре кефал и шаран.Кефала в граници 700гр.-1,2кг.шаран над 1.5кг.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- kodek
- ще става разбирач
Не влиза от никъде в момента. Това е напоителен канал който в момента е спрян и този участък е дълбок, и рибата няма къде да отиде.В далечния край на снимката прави завой на 90градуса и след още един се влива в р.марица.Там дето е ъгъла тръбата се е затлачила и тук се получава вир.Nikola Polizovski написа:А от къде толко много и едри риби там?От къде влизат?Това е риба бре хора кефали над кило и шарани над 1,5 кг....kodek написа:Днес даваше добре кефал и шаран.Кефала в граници 700гр.-1,2кг.шаран над 1.5кг.![]()
![]()
П.С. вчера бяха през 50см. от въдица до въдица и аз се отказах.Днес бяха по -малко риболовците.
голям панаир

За да си най-добрия играч трябва да си добър навсякъде ,но да си специaлен някъде .
- maranzika
- сериозен играч
Извинявайте ама......ъъъ това риболов ли е ?

Това е България!над 100човека, но всеки хвана по някоя риба с въдица. Тея с парашутите хванаха също доста.

Кодек, аз с параа..ШУТите се оправям собственнокрачно
ама 112 е винаги достъпен. И винаги има смисъл. Поне ще останете по-малко. 

- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
eто тази снимка е показателна какъв глад е. баси мръсните мангали . сякаш имат срок до кога да обезрибят напълно каналчето
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
[quote="nedevi30"]eто тази снимка е показателна какъв глад е. баси мръсните мангали . сякаш имат срок до кога да обезрибят напълно каналчето. ако бях Карбовски щях да кажа: защото сме една шибана,гадна,долна държава пълна с можещи и знаещи некадърници
-
- научил се да хвърля
То това е повече за тема ''БРАКОНИЕРИ'' . И А Р А-ТА от Пазарджик ли е,отде е,нека ПРЕБРОИ колко билетчета може да изкара от тези само.Това си е 6-ца от ТОТО-то. 

КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8