tica winner match tc2 4,20m

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: tica winner match tc2 4,20m

Мнение от svincyyy »

Мерси мн понеделник ще ходя за макарката и ще видим какво ще намерим
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно :)
Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svincyyy »

И така първо съм маклко подпиинал , но искам да благодаря на всички от форума, защото не съм заможен човек и реших да си купя хубава въдица за плувка и по-точно мач.И тук идва проблема хубаво, но какъв за 150 лв.Четох мн ама адски мн поне месец и нещо във този а и др чужди форуми и се спрях за тези пари на този мач.Искам да кажа на проявилите желание колеги за този мач въопше да неги притеснява акцията 8-25 че ще е мн твърд.Пиша като за хора като мен които нямат кинти а искат нещо хубаво без да се набутат.Пробвал съм го вече 3 пъти 1 път на река Тунджа и 2 пъти на Римския мост и исам да кажа "няма такъв мач" вярваите ми.Ако имате парите несе замисляите въопще за Тубертинита и някакви измисляни марки.400 грама каракуди дигам с него и върха е на предела на възможностите си ,но нямам ГСМ с хубава камера или апарат да снимам а колегите неискат да снимат върха да се обедите.Но ще качА Снимки скоро.Казвам Ви няма да сгрешите с нито един мач на Тика или боло.Наслука колеги и дано опазим поне ние читателите рибата от бракониерство че... дълга тема е тя.Нядявам се да съм помогнал на някои защото знам на мен какво ми костваше докато се реша какво да си порачам.Искам още нещо да споделя СТРОЯ НА TICA WINNER MATCH 4.20 Е ПРОГРЕСИВЕН което означава че при малка риба се огъва само върха а при по-голема и 2 секция и повече.Неискам дса хваля тази марка може да звуча прехвалено,но нито имам магазин нито съм дистрибутор просто откакто имам ТИКА това е марката за мен за риболов на ЛЕКО.Имам един приятел които ме увеждаваше вземи си Вега после Вземи си Шимано Аливио и двете "пръчки" ги гледах на живо и за малко да си зема Шимано"лиглото" , но викам ще почета малко за него и... прочетете сами :)
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Честито колега, най-важното е да се кефиш :!: :drinkers:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Practicar
новобранец
новобранец

Мнение от Practicar »

svincyyy честито и много рибета да хващаш с него.
Аз преди месец и нещо също си купих такава пръчка. Наистина въдичката е чудесна, не става изобщо дума за парите, бях готов да дам два пъти повече за нещо универсално, но не се наложи защото тя покри чудесно моите изисквания за такава, а ниската цена идва като бонус. То всъщност в магазина отидох да си взема едно болонезе техниум, но от дума на дума от пръчка на пръчка и си заприходих и уинъра. Ако някой търси нещо по-универсално и не се е вманячил само по мачовия риболов горещо му я препоръчвам.
dimitur_16
новобранец
новобранец

Мнение от dimitur_16 »

Честито колега със здраве да си я ползваш.Аз се двуомя точно между тази tica и shakespeare mach 2 xt,но за нея нещо не успявам да намеря никаква информация.Ще съм благодарен ако някой има такава да ми даде някаква инфо за нея.
Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svincyyy »

Колега има един клип в YouTube еи сега ще го намеря за всички пръчки от мач серията фидери и мачове и пича обяснява как са като строи и т.н. на на англииски ако го разбираш нп. сега ще го издиря.

http://www.youtube.com/watch?v=My7C_q2_O-Y

Ето го клипчето м/у другото аз съм с Match 1 Power Feeder 3,90 na Шекспир и съм доволен още несъм го тествал на големи риби ,но Април месец заминаваме на Церова Кория с Мача и Фидера и ,ще става :axe: :axe: :)
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”