КРИТЕНИ

Модератори: bobopeli, sapuna

racing
научил се да хвърля
научил се да хвърля

КРИТЕНИ

Мнение от racing »

Днес пак бяхме на с.Дрангово Пловдивско 2бр по 1.2кг и около 10 едри каракуди можеби щеше да се завърти още шаран ако небяха колегите до мен .Да ме извинат колегите в форума от Стара Загора но тези днес биаха абсолиутни критени и ще ви разкаж защо . Сутринта тоЧно се подготвиах да ловя и нещешли задавасе един колега ... искаше да застане тоЧно до мен ,но аз го пратих по на доло на около 15м тъйкато ние сме двама и ниама достатъЧно място .Разпъна си тои въдиците ДЪННИТЕ и се запоЧна едно мятане на блесна ама на 10м от перото ми направихму забилежка спря .След малко като искара едни ракети и се запоЧна едно хранене ама яко както и да е пак спря еее казахси свършисе .Извадихме по един шаран с колегата и какво се слуЧи !!!! Този критен та взе та се саблеЧе гол като грабна една кофа и като хукна навътре в язовира направо ми стана Черно пред оЧите. Влезе наи малко на 50м навътре защото там е разлято и е плитко и се запоЧна едно адско хранене това се слуЧва на не повеЧе от 15м в страни от мен сещате се какво се слуЧи с рибата .

Та кажетеми колеги как може да има толкова откаЧени и малоумни хора никаква колегиалност аз ловя само на плувка и на това се надиавам да си хвана риби а този идиот да ми развали целиа риболов.Скарах се с него малко му остана добре Че не ми каза нещо щеше да стане беля ,но каква фаида отиде ми целиа излет .

на никои плувкар непожелавам такова нещо
и един съвет ПАЗЕТЕСЕ ОТ КРИТЕНИ
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Приятелю имал съм мнооооого такива случки , и винаги съм постъпвал по принципа на ПО-УМНИЯ ОТСТЪПВА . Ама до кога ? С такива тъпаци разбиране няма - не да си учтив , не да си колегиален какъвто ще да си нищо не става , тоя какво си е решил - това прави . Друг е въпроса ако вие сте 3-4 човека , а тоя е сам - малко ще се замисли , ако пък - не вие можете да му помогнете физически да преосмисли ситуацията. Та с две думи - не им се коси на глупаците и си юркай риболова. Дано не срещаш повече такива '' КОЛЕГИ'' и НАСЛУКА .
racing
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от racing »

Напълно си прав колега винаги сам гледал да избирам местото така Че не само риба да си хвана но и да не се срещам с такива идиоти .Интересното е Че много Често ме намират те :lol: :lol: :lol: какво да се прави шарен свят
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Eй,racing,сигурно още ти е криво,ама да знаеш как ме развесели-чак се просълзих от смях :lol: Особено ме грабна момента с кофата :lol: :lol: Баси Ганьото...голям сладур :!:
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Имах същия проблем на Белозем.Само че онзи беше мангал и стоеше на лявата стена,та като юрна една дънна,та прескочи на 6 човека дънните.Интересното стана,като реши да я вади,че като задрънкаха ония ми ти звънци-песен за душата.Само дето не го хвърлихме във водата.Оттогава ходя на голям водоем и нямам такива проблеми.Вчера ходих на Сушица-шарана е тръгнал.Наслука.
racing
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от racing »

Сигорен сам ,Че на всеки поне веднаж се е слуЧвало подобно нещо. Много хора искат да ходат за риба в което няма нищо лошо, но нека се стараят да бадат по колегялни и да не преЧат на останалите , които ходат за да хващат риба. Неискам да прозвуЧи така сякаш сам голиам риболовец ,но никога небих направил подобно нещо да провалям на хората риболова
колега lz1igr да те попитам каде се намира сушица може и да го знам, но не се сещам сега и имашели слука
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Най мраза на некой гьол да седим кротко и скучно (да не кълве особено много ) и да хвана некое рибе. Тогава месоядците започват едно масирано хранене само дето не си хвърлят колите в язовира . И все едно дартс са тренирали ама с плувка , умрат да ми замерат плувката :evil:
Аватар
radoadvokat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radoadvokat »

Колеги то да е само в риболова налично това същество, ама не, то е навсякъде около нас. Нарича се селяндур, не селянин или гражданин. То от тактика дет не разбира ами и да му кажеш право в очите пак няма да те разбере. Но полека лека тея хора ще се и се претопяват.

Поздрави колега и успешни излети.
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

А какво бихте казали за "рибар" дето хвърля три дънарки , като едната крайна мята по диагонал , а разстоянието между тях е около 7 - 8 м . и от другият край мята телескоп , като за застраховка след него слага една въдица , само на стойка без да я хвърля във водата...? Пък за рибата , какво да ви кажа , само дето не я "тъпче с крак" в живарника за да събере повече ... !
Мен лично ме кефи , като го гледам как цял ден се щура между телескопа , дънарките и живарника , а потта дето я хвърля , стига за едно "бъркало" бетон !
Иначе завистта и лакомията винаги са вървели ръка за ръка ... !
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

:cry: ЗАТЪНАЛИ СМЕ В ТЪПАНАРЩИНА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА - НЕ САМО НИЕ 8)
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Badgo(АнгелИванов)
новобранец
новобранец

Мнение от Badgo(АнгелИванов) »

lz1igr написа:Имах същия проблем на Белозем.Само че онзи беше мангал и стоеше на лявата стена,та като юрна една дънна,та прескочи на 6 човека дънните.Интересното стана,като реши да я вади,че като задрънкаха ония ми ти звънци-песен за душата.Само дето не го хвърлихме във водата.Оттогава ходя на голям водоем и нямам такива проблеми.Вчера ходих на Сушица-шарана е тръгнал.Наслука.
за кв. СУШИЦА до гр.Карлово ли говориш?където има еднa табелка СПОРТЕН РИБОЛОВ точно на главния път за Калофер???Ако е същото място и на мен ми казаха,че вадели добри шарани... :D мисля таз седмица да проверя ако остане време

ЗА ТОВА ЛИ ГОВОРИМ ?
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”