Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Има ли полза от старият рибар... ?
Модератор: dantho.mihov
- dimitar_
- сериозен играч
Има ли полза от старият рибар... ?
Отдавна се каня да ви питам за това , подсети ме темата за " Девиза на... ". Ще я започна с нещо като виц , но всеки може да го тълкува както иска , и разбира се да каже какво "вижда от своята камбанария".
Значи сигурно всички сте виждали кучешка "сватба"... , та на една такава сватба след кучката , вирнала опашка ,тичали четри - пет копоя упоени от мириза идещ от под опашката на кучката и точели п...и ! На края на тази тумба се редял и един стар копой с "перде" на едното око , с другото не виждал , че даже и куцал със задният ляв крак . След цялата тупурдия един от младите копой го попитал:
-- Абе дядка , ний знаим що тичаме , ама ти що съ влачиш подир нас , ни виждаш , ни у краката тъ има , хем вече си настъпваш само кожата на у . я ?
-- Аааа , не се знай , може пък някой от вас да не знай нещо и да мъ пита за съвет... се файдъ !!!
Това е , аз си мисля , че дължим уважение към колегите които вече им се "губят" малките номера куки и тънките влакна ...
Значи сигурно всички сте виждали кучешка "сватба"... , та на една такава сватба след кучката , вирнала опашка ,тичали четри - пет копоя упоени от мириза идещ от под опашката на кучката и точели п...и ! На края на тази тумба се редял и един стар копой с "перде" на едното око , с другото не виждал , че даже и куцал със задният ляв крак . След цялата тупурдия един от младите копой го попитал:
-- Абе дядка , ний знаим що тичаме , ама ти що съ влачиш подир нас , ни виждаш , ни у краката тъ има , хем вече си настъпваш само кожата на у . я ?
-- Аааа , не се знай , може пък някой от вас да не знай нещо и да мъ пита за съвет... се файдъ !!!
Това е , аз си мисля , че дължим уважение към колегите които вече им се "губят" малките номера куки и тънките влакна ...
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Re: Има ли полза от старият рибар... ?
ето за това са старите рибари, аз също много ги уважавам и често се вслушвам съветите имdimitar_ написа: -- Аааа , не се знай , може пък някой от вас да не знай нещо и да мъ пита за съвет... се файдъ !!!
- георги н.
- ще става разбирач
С тия мизерни пенсийки жал да та фане . Има едно блатце в Ботевград пълно с малки каракудки и кубинки и там има само стари хора рибари . Некои едва ходят ама хобито си е хоби . Верно не връщат рибата ама надали имат кинти да си купуват редовно рибка от магазина . Па нема да изловат рибата на света .
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
най обичам ДЬЖД ОТ ПЛУВКИ около и вьрху моята-класика!!!мдааааmitko__05 написа:евала и аз ги уважавам ама лошо че стар рибар още не съм виждал да жърне обратно риба която е хванал или пък друго което ме дразни като ме види че ловя риба а тои не полека лека полека лека и накрая застава на моито място и за мене кво -уи

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- разбира нещата
Не знам дали не те е хващало жал понякога ,когато видиш стар човек с някоя черничова пръчка ,2-3гр стериопорова плувка,кука 5-6 номер и торбичка с малко сух хляб и вода?Да ти кажа честно сърцето ми се къса и им давам всичката си риба,независимо едра или дребна(ебал съм я,поне да няма гладни хора) и винаги ще го правя!mitko__05 написа:евала и аз ги уважавам ама лошо че стар рибар още не съм виждал да жърне обратно риба която е хванал или пък друго което ме дразни като ме види че ловя риба а тои не полека лека полека лека и накрая застава на моито място и за мене кво -уи
Като видя очите на този човечец когато му давам рибата ми иде понякога да заплача от яд в каква държава живеем!
Има ползва от тези хора!
Поздрав от мен и дано всеки има поне малко сърце от колкото разум!
-
- ще става разбирач
Аз съм за да ги има , защото днес ни има и можем утре кучита ни яли. Да не мислите че старите рибари цял живот са били мизерници , и те са били младия яки и спари в джоба но уви живот ли бе да го опишеш.
Ония ден бех за риба на един платен , по едно време влизат две коли и си викам кой са тея патрони. А то 1 млад 1 с инвалидна количка и двам с проходилки. Ебаси гледката.
Они я млади я пич ги нареди на едни столовепокрай гьола , и пенсинерите като взеха да дърпат тея каракуди чак кеф ми направиха. Лафиха си кефиха се и хич не ги ебеше че са на по 1000 години, и че не могат да ходят и че живота им е минал. Така че правете си купона и знайте че и от тях има фаида само и да ги гледаш ей така да ти пълнят сърцето.
Ония ден бех за риба на един платен , по едно време влизат две коли и си викам кой са тея патрони. А то 1 млад 1 с инвалидна количка и двам с проходилки. Ебаси гледката.
Они я млади я пич ги нареди на едни столовепокрай гьола , и пенсинерите като взеха да дърпат тея каракуди чак кеф ми направиха. Лафиха си кефиха се и хич не ги ебеше че са на по 1000 години, и че не могат да ходят и че живота им е минал. Така че правете си купона и знайте че и от тях има фаида само и да ги гледаш ей така да ти пълнят сърцето.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
с риск да стана неприятен,ще кажа следното:
айде,айде-всичките са реститути,бивши куки,тодорживковисти и саааамо мрьнкат
не,че немат вьзможност-90% ИМАТ...и на други места сьм казвал-и пак ще кажа-докато не измреме и МОЯ набор(1971)нема да се оправят нещата-един,такьв жален човечец,лятото го гледах с едно парашутче,мета мета,па накрая попита-бе,момчета и НА ВАС ли не ви кьлве
кво да го правиш,горкичкия
повечето са ТАКИВА!!!!!!умре тая легенда за "стария рибар"......ние вече сме старите рибари и треба да се сьобразяваме с това :idea:
айде,айде-всичките са реститути,бивши куки,тодорживковисти и саааамо мрьнкат

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
приятелю-сталинизма,анархизма,комунизма,нарцисизма и курвалька ще го обсьдим на друго място по друго време,на по шише ракия и хубава музика
аз тук казвам кви са ми наблюденията и ИЗРИЧНО предупредих,че мое да стана неприятен
мое си мнение,кво толкова
ай позамисли се малко и ще видиш,че в значитен % сьм прав

-
- разбира нещата
- dimitar_
- сериозен играч
Имам в предвид на години , макар че е отосително , защото си мисля , че щом човек е край водата , той си е в "кюпа" , където всички сме еднакви , и стари , и млади !
Просто не трябва да забравяме хората дето са ни показали първият възел и са ни показали в коя посока се хвърля въдицата...
Иначе съм се нагледал на "рибари"дето не знаят къде е г..а на червея , но вече дават акъл на вторият ден ! Все пак се радвам , че тези "майстори" не са много.
И още нещо , не знам вие какво мислите , но аз като видя на язовира или в рибарският магазин тъй наречените "тийнейжъри" и деца , ми се пълни душата , защото съм сигурен че ще станат ХОРА , по - добре на гьола , отколкото на пейката пред блока да "дърпат и смучат" ... !
Но това е друга тема...
Просто не трябва да забравяме хората дето са ни показали първият възел и са ни показали в коя посока се хвърля въдицата...
Иначе съм се нагледал на "рибари"дето не знаят къде е г..а на червея , но вече дават акъл на вторият ден ! Все пак се радвам , че тези "майстори" не са много.
И още нещо , не знам вие какво мислите , но аз като видя на язовира или в рибарският магазин тъй наречените "тийнейжъри" и деца , ми се пълни душата , защото съм сигурен че ще станат ХОРА , по - добре на гьола , отколкото на пейката пред блока да "дърпат и смучат" ... !
Но това е друга тема...
Последно промяна от dimitar_ на Съб Апр 28, 2007 8:44 pm, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка: