Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Заместител на Riobi-то(може би)
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Заместител на Riobi-то(може би)
Много ме заинтересува тази макара
Ако може да кажете от къде може да се купи
Ако може да кажете от къде може да се купи
-
- новобранец
Виждал съм в Перник да слагат на Ладата емблема на Филксваген - дали няма разлика?
- CrossFire
- разбира нещата
Въпросната макара е видях скоро в един магазин "всичко по лев", а цената и беше 28 лева. Много красива и добре изпипана на пръв поглед, но след като я завъртях усетих голяма тежест и усещане за боклуци из между смазката(нещо като хрупане). Дръжката губи инерция и спира да се върти след един оборот, след като съм я пуснал.czd написа:
Някой от притежателите на този тип макари имал ли е този проблем или съм завъртял кофти бройка?

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
аз го нямамCrossFire написа:Въпросната макара е видях скоро в един магазин "всичко по лев", а цената и беше 28 лева. Много красива и добре изпипана на пръв поглед, но след като я завъртях усетих голяма тежест и усещане за боклуци из между смазката(нещо като хрупане). Дръжката губи инерция и спира да се върти след един оборот, след като съм я пуснал.czd написа:
Някой от притежателите на този тип макари имал ли е този проблем или съм завъртял кофти бройка?

-
- научил се да хвърля
Здравейте, колеги. Темата е малко старичка, но искам да попитам - някой успя ли да намери макарето някъде в София?
-
- научил се да хвърля
-
- научил се да хвърля
Благодаря за бързия отговор. Ще ползвам предложението, като резервен вариант, ако никой не знае магазин, където може да се види наживо. Притесняваме, че все пак е макара от ниския ценови клас и поради тази причина искам да я пипна преди да я взема.
-
- ще става разбирач
Не се заглеждайте по такива боклуци! Имах Тебен ТЕБ 100 - самозатягащ се аванс заради объркан ред на шайбите, реди както си иска и когато си иска, ролката на бигела се наряза и най-голям кеф ми направи като я счупих. Вътре, за няма и 3 месеца, износен S - канал и щифт на зъбното колело, износена корона. Иначе не лъжат за броя на лагерите , луфтове няма, дори металната шпула си има лагер. Като цяло обсолютен боклук! Едва ли това е по-добро. Бих искал да видя последната метална шайба на аванса
Някоя Тика или Рьоби ще е по-добре със сигурност.

-
- научил се да хвърля
Не мога да намеря Tica или Ryobi на подобна цена. Навит съм и на втора употреба но пак няма.