Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Какво става по Морето
Модератори: emo vasilev, alekst
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добре е,като за първи риболов!Къде ги хвана тея боклуджи?С кой номер куки,колко на такъма,кой номер влакно на поводите?Аз имам две-три такъмчета готови,ама сам съм ги правил,за справка питам.Сега тея дни ше им направим сефтето.Ще вземем повечко прътове да изкараме и малко попове,също за блесната един спининг,на чепаре засафрид не ми се хвърля. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Рибките са хванати на морска гара от вътрешната страна.Такъма беше на плувка с 1 кука номер 8, после преминах на номер 10 но ефект никакъв само по трудно се слага червея.Лових със телескоп между 1 и 10 метра ,но най-много на 5-6 метра.Дълбочината е около 2,50-3 метра.Стръвта разбирасе е морси червей.Мисината е 0,165.
Повече от 1 риба на червей не се хваща незнам защо.Предполагам че рибата иска червея да е жив да мърда.Червия накъса ли е или е прекалено малко не буташе изобщо.Много капризна рибата
.
Та това е в общи линий,но все още водата си е студена.Най ми е кеф на плуваща бомбарда за иларии до лакътя и нагоре
.
Повече от 1 риба на червей не се хваща незнам защо.Предполагам че рибата иска червея да е жив да мърда.Червия накъса ли е или е прекалено малко не буташе изобщо.Много капризна рибата

Та това е в общи линий,но все още водата си е студена.Най ми е кеф на плуваща бомбарда за иларии до лакътя и нагоре

За бракониерите само слънчаци
!

-
- новобранец
- Обратна връзка:
-
- новобранец
- Обратна връзка: