ул макара???

Модератори: Павел Иванов, sestrata

ivo Vratsa
ще става разбирач
ще става разбирач

ул макара???

Мнение от ivo Vratsa »

Привет колеги :D
Търся някакво компромисно решение на ул макара, що годе в нормалния ценови диапазон :roll: В ненормалния са ми ясни :lol:
Четох, доста добри отзиви за Abu Garcia Cardinal 500 FD Alu Body .
Това ми е варианта засега, но преко сили мога да си изнасиля организма до 140 лв...
Та, ако някой има някакво предложение, моля да сподели :D
Моля модератора да премести темата в правилния раздел, че без да си искам я изтипосах тук :oops: :oops: :oops:

Спининг клуб "Абичи"
Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: ул макара???

Мнение от bgstan »

Имам Abu Garcia Cardinal само че байт рънер и според мен е само едно име. Имам Viva и е с класа по добра от Abu Garcia.
Изображение
Хващам риба ,ама понякога.

Изображение
dobrikk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dobrikk »

Аз си взех Пфлюгер Президент и съм доволен. Върти и нарежда много добре. Ползвам я само с монофил. В твоя ценови клас е.
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Казвам му аз за Президент , прекрасно макаре е ... ама он нЕще и да чуй .. :)
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

bgstan написа:Имам Abu Garcia Cardinal само че байт рънер и според мен е само едно име
Преди години се осмелих да напиша мнение за Гарсията подобно на твоето.На бъзе и коприва ме направиха да ми обясняват,колко не съм прав :D
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

riibok написа:
bgstan написа:Имам Abu Garcia Cardinal само че байт рънер и според мен е само едно име
Преди години се осмелих да напиша мнение за Гарсията подобно на твоето.На бъзе и коприва ме направиха да ми обясняват,колко не съм прав :D

Преди години си го написал с пълно основание. несправедливо са те бъзили и копривили :D Днес обаче ситуацията е коренно променена в полза на Abu.
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

имам Mitchell XE Gold 308 (80 лв.) и съм мн доволен, когато я ползвам смонофил... много е здрава, няма луфтове, аванса работи добре и реди влакното прилично...
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bgstan »

Д-р Флекс написа:
riibok написа:

Преди години си го написал с пълно основание. несправедливо са те бъзили и копривили :D Днес обаче ситуацията е коренно променена в полза на Abu.
И да ме плюят истината е ,че го реди все едно го навивам на шише и то не с особено старание.
Изображение
Хващам риба ,ама понякога.

Изображение
nabeden ribar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nabeden ribar »

ivo Vratsa написа:Привет колеги :D
Търся някакво компромисно решение на ул макара, що годе в нормалния ценови диапазон :roll: В ненормалния са ми ясни :lol:
Четох, доста добри отзиви за Abu Garcia Cardinal 500 FD Alu Body .
Това ми е варианта засега, но преко сили мога да си изнасиля организма до 140 лв...
Здравей, имам абуто и ... как да кажа... за парите си мисля че е добре, но не е това което очаквах. Но пък всички останали дето са го виждали и съм го давал да ловят го харесват. В средата на шпулата реди ниско (оправя се с подложката), малко трака при блесни 2-ри номер (далеч от УЛ) и шпулата е малка. Качеството си е чисто китайско. Но за тия пари бива. Все още го ползвам и за тая цена бих ти го препоръчал, но за парите които си определил като таван виж http://kfishing-hunting.com/index.php?t ... ory_id=170 :D Познавам макарата в по-големите и размери и мисля че ще ти хареса. Има много добър аванс.
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Колега, 241gr не е никаква УЛ макара :) Все пак се търси някакъв финез .. :)
ЧовекО търси нещо до 200гр.
Аз като ползвател на Президента съм изключително доволен, да не каже,че върти по-мазно он някой скъпи по-маркови макари :) Аванса му е прекрасен ..
Проблем в случая се явява малката шпула ... Не виждам къде е проблема, при положение,че ще се лови само с монофил ... И цената му е прилична ..
Изображение
Изображение
Иво е твърдоглав и няма да го вземе, но някой читател ако е пред тази дилема горещо му препоръчвам да погледне това макаре ;)
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Аз не съм пред никаква дилема,ама изложението ти някак ми зачекна вътрешната нагласа за УЛ макарки,останала недоубита от "Риобита"-та и от уиповото плувкарско предателство на Мунчо Габровски :oops: .И понеже такова животинче президентско не съм виждал на живо /няма нито един нашенски герой-собственик на ейнва наоколо ми /,дай некви подробности,ако обичаш,като най-важната е дали в настоящо време го има по складовете и колко парета е актуално,че да мога на верни ора да го поръчам.Поблазниха ме скоро с "Туинпауър"ФС 1000,ама за парите,които му искат,съм предвидил дрешките "Дженезис"на "Хилман".Кат знам,че винаги мога да изплющя още някакво кредитче,ама по-разумно на фона на общата задлъжнялост към банките,ще да е на ниво "Президент"май :)
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

http://cgi.ebay.com/PFLUEGER-PRESIDENT- ... 20b4ecf261
Ето го на около 120лв ... 181 грама.
6725 е вече 218гр , което е също допустимо :)
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Значи,имаме проблем.Аз,кат извънредно деформирана професионално личност и заради системната намеса на посланника им във вътрешните работи на България,много мразя хамериканците.Никога не бих пазарувал от Индиана,САЩ,след като много добре знам,че са избили отдавна коренните жители там-индианците.Та,в тази връзка,нямаме ли доставчик тук, в България-нямам нищо против да му платя нормална комисиона върху 120-те лева за туй бижу,щото българите със всичките им кусури, са по-хора от онези :)
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

INCUBUS написа:Значи,имаме проблем.Аз,кат извънредно деформирана професионално личност и заради системната намеса на посланника им във вътрешните работи на България,много мразя хамериканците.Никога не бих пазарувал от Индиана,САЩ,след като много добре знам,че са избили отдавна коренните жители там-индианците.Та,в тази връзка,нямаме ли доставчик тук, в България-нямам нищо против да му платя нормална комисиона върху 120-те лева за туй бижу,щото българите със всичките им кусури, са по-хора от онези :)
Аз поне не знам някой да внася официално марката Флюгер, но има идентична макара под марката Шекспир Сюприйм Магнезиум, а тя се продава на много места у нас. Цената разбира се е доста по-различна от 120 лева. Същия модел с фантастична "козметика" ще намериш и под марката Мичел Маг Про, и като го намериш, няма да искаш да го "губиш". Но и там цената е различна от 120 лева. Преди да се хвърлиш с главата напред, обаче, позволи ми един съвет - иди в най-удобния за теб магазин на Видракс, и разгледай предлаганите там модели на Abu Garcia в UL сегмент. Ще ти се промени значително мирогледа относно макарите за спинингов риболов, убеден съм :D За капак, и четирите споменати по-горе марки са под "шапката" на компанията Pure Fishing, чийто официален вносител в България е един :D
nabeden ribar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nabeden ribar »

sandista написа:Колега, 241gr не е никаква УЛ макара :) Все пак се търси някакъв финез .. :)
ЧовекО търси нещо до 200гр.
Въпроса беше за макаре дето тежи 220гр, а 20 гр не са крайно голямо отклонение, още повече че и пръчката е неизвестна, или поне за мен. Но да не издребняваме. Колкото повече предложения - толкова по-голям избор.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”