Даите ниакакво инфо в Пловдивско

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

racing
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Даите ниакакво инфо в Пловдивско

Мнение от racing »

Даите ниакакво инфо за утре незнам веЧе на каде да тръгна ниакои гиол около Пловдив кадето не се плаща рибата и разбирасе да има шаран :lol: :lol: :lol:
racing
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от racing »

абе има няма шаран важното е да си в джаза но каде??? сега се Чуда и се мисля и незнам ама ми се ходи много :smt102
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

дочувам че на Белозем далаво добре

аз нямям време да ходя сега за риба ама вие може да пробвате и да споделите
я чувствась себя очен хорошо
racing
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от racing »

Минами през акъла как е хавата там рибата не се плаща нали мраза да ми гледат в живарника .Ако отида там ще дам инфо както винаги
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Утре отивам на Цалапица така че чакайте ново инфо след 18 часа . А иначе бях миналата седмица и цъкнах едно шаранче и и доста каракуди . За утре ще видим.
Стискай те палци.
spiner
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от spiner »

Вчера,28.04.07,бях на Езерово.
Времето -лек ветрец през целия ден,но жена ми надърпа 9 кг каракуда/от 11до17ч.ибеше много доволна от риболова/въпреки,че я чисти до 23ч-лакома "историйка",щото реши да вземе всичката.
Аз въртях няколко пъти на блесни и воблери,но ударих само два кефала/може би е рано за него/- бях до стената,а мисля,че рибата си е към втечалото-реката/.
Имаше си доста хора,които имаха пуснати живарници във водата,докато се движих със спинарката.
Наслука през почивнитедни.
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Днес на Цалапица , аз само каракуда изкарах но доволно с доволна големина. Имаше няколко колеги който искараха шаранчета по кило но бяха единици , от мащабната броика на около 150-200 рибари.
Мн странен тоя гьол , предния път даваше само на първата дупк а и на канала. А днес мнозинството беше на втората а на първата не бараше. А ве с 2 думи голям калабалак беше. Аз лично съм доволен . Бях с жената да я зарибявам и нея с тая тръпк а ма ще видим . Неще нито червей да слага нито рибата да бара ни то може да замята само се кефи да я цъка и да я вади . КАФА цял ден замятане слагане на червей и махане на риби.
Така че колеги на слука ще кача една снимка на каракудите дето барнах днес но по късно.
Изображение
Последно промяна от fizika01 на Пон Апр 30, 2007 9:52 pm, променено общо 2 пъти.
racing
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от racing »

браво
xenohаck
аз немога да се похвалиа със същото ходих на дупките на Горна махала .Бях там около 9:00 по седях до 13:00 и си тръгнах пълен валат едини приатели биаха на Оризаре отидох там 2бр каракуди по едриЧки и 4-5 Червеноперки . Утре сам детегледаЧка
telkedgiev
новобранец
новобранец

fa

Мнение от telkedgiev »

какви бяха условията на езерово и дръго освен каракуда не барна ли ??
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

И все пак къде ходи днес,щото аз никъде и пощурях в къщи.Наслука.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”