Една добра идея

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Re: Една добра идея

Мнение от Ачо ♣ »

antivik написа:Що не казвате, че качеството е толкова калпаво бре...
Не е чак толкова калпаво,колега!Поздравления за положения труд!Тук всякакви критики са неуместни,защото,който се е занимавал с направата на видеоклипчета знае,че високото качество се постига трудно.И то поради тази причина се нарича любителско.Нестандартно поднесен един риболовен излет,разчупващ шаблоните, винаги трябва да се насърчава !Дерзай със същия хъс !
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

orion30 написа:За телевизията още не си готов, ама имаш старанието. Много ти "подскача" кадъра. Опитай по насочени кадри без варио/зумове/ и без панорами. И ще стане. Така малко "сватбарската" ти е филма. :D
:wink: За телевизия изобщо не съм се залетял още по-вече, че там ще има професионални оператори и професионални камери/които са доста по-стабилни на рамо/, а аз карам с дребно апаратче, което се събира в джоба ми. А без панорами и варио не виждам как ще предам пейзажите. Клатенето ще го избегна, ще спра да снимам в днижение, но другото ..., може би ще трябва да намаля скороста си на движение и да успокоя малко ръцете, а и да знаеш, ползвам тази техника само от месец - месец и половина, докато и свикна ми трябва време. :) .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Hardi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Hardi »

Клатенето ще го избегна, ще спра да снимам в днижение, но другото ..., може би ще трябва да намаля скороста си на движение и да успокоя малко ръцете, а и да знаеш, ползвам тази техника само от месец - месец и половина, докато и свикна ми трябва време. :) .[/quote]

Браво колега,репортаж поднесен по този начин е доста интересен.А и човек се учи докато е жив :D
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”