Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Възмутена съм!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- ivanka
- Модератор
- Обратна връзка:
Възмутена съм!!!
Привет колеги,
в четвъртък следобяд отидох да си купя стръв от риболовния магазин, който се намира на Петте кюшета, незнам точно как се казва. Купих си две големи кутии бял, една торен и ручейници. Ручейниците ми били подарък. Казвам "Защо, пак ли са скапани?", сещате се за отговора, но на мен такива не ми трябват. Пустата му доверчевост не проверявам останалата стръв. Торните бяха като глисти и бяха 5 червея на кръст, а белите бяха целите в пяна. Може би ще кажете "Сама си си виновна" и може би е така, но реших да споделя възмущението си с вас
в четвъртък следобяд отидох да си купя стръв от риболовния магазин, който се намира на Петте кюшета, незнам точно как се казва. Купих си две големи кутии бял, една торен и ручейници. Ручейниците ми били подарък. Казвам "Защо, пак ли са скапани?", сещате се за отговора, но на мен такива не ми трябват. Пустата му доверчевост не проверявам останалата стръв. Торните бяха като глисти и бяха 5 червея на кръст, а белите бяха целите в пяна. Може би ще кажете "Сама си си виновна" и може би е така, но реших да споделя възмущението си с вас

- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Привет колеги,искам да ви кажа,че и двамата:ivank-е и KARAMEL не сте били вие виновни.Просто магазинерите са искали парите и това е.Иначе,аз ходя да ги купувам или с дядо ми или с батко ми,защото после като се върнем в магазина на магазинера лошо,ще му стане от бой! 

Да умееш да обичаш,значи да умееш всичко!И не-забравяйте колеги,колежки-рибари,че любовта е магия!
-
- новобранец
Ami kato kupuva6 6te gleda6 be vinagi mogat da te izparzaqt s negodna struv!!Az poneje samo kato lovq na more si kupuvam 4ervei i edin,edin edinstven put ne gi poglednah a te to4no togava sa okazaha umreli!Otidah posle v magazina i mu kazah"Ako obi4ate vzemeti si prekrasnata struv ne6tasniko al4en"I pi4a ot togava takivka gotinki mi gi dava 4e pove4e ot drug magazin ne vzemam!!!Sega sa naistina 1-vo ka4estvo!!!
Farlqsh,Vadish,Farlqsh,Vadish,VAdish,Vadish,Vadish.To ot tolkova mogo riba nqma vreme da farlish.!
И аз никога не проверявам червеите като купувам. С белите не съм имал проблем, но с торния винаги ми пробутват една кутия с пръст и няколко анемични червея. Само веднъж наскоро като ходих за риба в Бургас, продавачката на малко магазинче без да съм я молил изсипа в ръката си цялата кутия за да провери какви червеи ми дава. Оказа се че не само са охранени, но са и подобаващо количество. То пък като никога взех, че хванах 2.5 кг каракуда в този ден 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
БЕЛИ ЧЕРВЕИ
Като казахте че миришели белите червеи та до ви кажа ,
Наловихме едни ПЛАТИКИ ама голями то и от буквите си личи ,
занесохме ги на една вила ужда ги ядеме ама ги затрихме някъде
на третия ден се сетихме каде са , по-скоро те се издадоха с миризмата . А а да ги изхвърлиме и видях че са пълни с червеи нахлузих една маска и ги нападнах . много беше гадно ама толкова голми червеи не съм виждал никога . Ако ви трябват мутанти по 2 см
трябва да хи хваните с риба
Наловихме едни ПЛАТИКИ ама голями то и от буквите си личи ,
занесохме ги на една вила ужда ги ядеме ама ги затрихме някъде
на третия ден се сетихме каде са , по-скоро те се издадоха с миризмата . А а да ги изхвърлиме и видях че са пълни с червеи нахлузих една маска и ги нападнах . много беше гадно ама толкова голми червеи не съм виждал никога . Ако ви трябват мутанти по 2 см
трябва да хи хваните с риба
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
AZ lichno kogato kypyvam a ne si nabavqm sam ot mestata kudeto lovq, gi vzimam ot magazini kydeto sa na kilo i vinagi sa "STRUV TA MURDA"
E , ponqkoga sum ispadal v podobna sityaciq i az kogato v burzinata se nalaga ot naj blizkiq magazin da se vzima, no tova be6e predi. Sega pazaryvam ot 2 ili 3 mesta i me poznavat kato klient ,vinagi pulni i jivi, daje ako sa stari mi kazvat 4e sa svurshili! Da dobavq samo che kolegite da kypyvat struvta nalivna ako imat tazi vuzmojnost ,kypete si kytiq za struv ne sa skupi!polzvam takava ot 7 godini,s dve otdeleniq zaka4a se na kolana, vinagi ti e pod rukata ne prechi na pridvijvaneto i ribolova Predimstvoto e che ne ostavqm sled sebe si :kytijki,chashki, lastici,torbichki..............!!! Ili da gi presipvat v takava a tarata v KOFATA!

Направете му бойкот
и да ФАЛИРА
.Пусни темата и във http://www.fishing-mania.com .В Пловдив имаше същия проблем с магазин на бул.Марица.Изкара 5-6 месеца и сега е вулканизатор.
Така че СОФИЯНЦИ БОЙКОООООТ.

ХАЙДЕ ЗА РИБА!!!!!!!!!!!!!!!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- ще става разбирач
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка: