Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

TF Gear Hardwear Feeder Rod
Модератор: Paublo_Eskobar
TF Gear Hardwear Feeder Rod
Здравейте
Надявам се да не е прекалено рано за да задавам въпроси тъй като се регистрирах преди малко но желая да попитам дали някой е използвал и има ли впечатления от въпросния фидер.
TF Gear Hardwear Feeder Rod.
http://shop.fishbg.org/index.php?main_p ... c6262d2102
Приемам и предложения в този ценови диапазон .Предпочитам параболичен строй .
Имам малко опит във фидер риболова но нямам достатъчно пари да експериментирам с фидерите затова и питам .
Благодаря
Надявам се да не е прекалено рано за да задавам въпроси тъй като се регистрирах преди малко но желая да попитам дали някой е използвал и има ли впечатления от въпросния фидер.
TF Gear Hardwear Feeder Rod.
http://shop.fishbg.org/index.php?main_p ... c6262d2102
Приемам и предложения в този ценови диапазон .Предпочитам параболичен строй .
Имам малко опит във фидер риболова но нямам достатъчно пари да експериментирам с фидерите затова и питам .
Благодаря
-
- сериозен играч
Re: TF Gear Hardwear Feeder Rod
За парите си е екстра,върховете обаче не са подходящи за дребни риби.

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Изминалото лято лових с точно такъв и мога да кажа,че е прекрасен избор за цената, на която се предлага. Качествена изработка- стилна, тънка и лека, матирана карбонова бланка, качествени широки водачи, удобно и доста качествена ръкохватка, сравнително добър макародържач. Представяше се добре с 200 до 400 грамови каракуди / това съм ловил с него/. Акцията му не е до 100 грама обаче а мисля,че повече от 30 грамова хранилка плюс храната не е добра идея да пробваш да изхвърляш, тоест ми се струва че повече от 80 грава недей да го зориш.
Струва си парите. Няма да те разочарова.
Струва си парите. Няма да те разочарова.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

Здравейте
Благодаря за мненията определено ще са ми от полза .
Харесал съм си няколко модела в интернет и мисля при първа възможност да ги потърся по
магазините да ги видя на живо и да реша какво да правя
Благодаря за мненията определено ще са ми от полза .
Харесал съм си няколко модела в интернет и мисля при първа възможност да ги потърся по
магазините да ги видя на живо и да реша какво да правя
-
- сериозен играч
30гр хранилка няма и да я усетиsvilen_sa6kov написа: Акцията му не е до 100 грама обаче а мисля,че повече от 30 грамова хранилка плюс храната не е добра идея да пробваш да изхвърляш,