ПЛАВНИЦИ

Модератор: nkolev66

Публикувай отговор
rimogardo
новобранец
новобранец

Re: ПЛАВНИЦИ

Мнение от rimogardo »

Здравейте, искам малко мнение за ето тези плавници: http://pureinstinct.mares.com/products/ ... ?region=eu
никои не ги е споменал незнайно защо, а аз възнамерявам с тези да се екипирам?
Благодаря предварително
Колега аз ги имам и ползвам тези плавници и искам да ти кажа че впечатленията ми са отлични. Пантофа е един от най-удобните на пазара, а перото е перфектно за дълбочини до 10- 15 метра. Много са здрави и аз не съм чувал някой да е имал проблеми с тях. Перата са сменяеми и ще можеш след време да минеш на композит, но и с пластмасовите пера са си супер плавниците. Единствения минус е цената, аз навремето ги взех за 165 лв., ама инфлация какво да се прави :(
grizmin
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от grizmin »

Само да се похваля,че поради факта, че съществува този форум и хора,които не познавам визуално ми се доказа,че за "мегалокракията" вече има лек.От 15 март съм притежател при странни за мен обстоятелства на Омер Стингрей 49-50,които са подарък от човек,който има явно невероятно чувство за дълг към себе си,след като каза ,че изпълнява свое собствено желание,отпреди много време.Нямам думи как да благодаря за жеста на колегата,който не е толкова активен тук,нямам думи да оправдая доверието на още двама съфорумци,които ей така от сърце миналата година направиха според техните собствени думи,незначителни неща,които ме карат да вярвам във хората,повече отколкото мога да си позволя.Няма как да отдам на случайност тези факти,освен ако не вярвам в световната конспирация,което си е така.Никога няма да мога де се реванширам,нито с думи ,нито с друго.Те са доказали своя статус в спиърфиш,медфиш,на риба,гоуфиш и каквито фиш си искате.
Те и всички Вие,заслужавате поклон.
Яворе,Юли,Владо ,търпях търпях и накрая исках да го кажа.
Ето и доказателството за плавниците,дано да помогне и на други.
Изображение
Изображение
Изображение
От сигурно 18 години,за първи път ще ползвам нещо,което ми е по-мярка.Останалите неща са си лични,когато успея да ги представя на ниво ще се разбере.
Имам неща за които не съм и мечтал.Неща на които да дам шанс да се докажат отново.
Благодаря ви,наистина.
Всеки от вас знае за какво става въпрос.
Адвенчър,Гмуркач,и вие имате пръст в тая работа.Вие сте "под всякаква критика".Вие всички сте над всичко,което един обикновен човек може да си представи.
Румци,това не е "продуктово позициониране" ,това е просто мнение на един съфорумец.
Ако прецениш ,че има скрита реклама-твоя воля.
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

Aбсолютен лаик съм в подводния риболов ,гмуркам си се само за кеф и ако извадя някоя риба ок,обаче вися в тоя форум именно заради такива пичове като по-горе изброените от Гризмин а и още доста като тях,за което и аз искам да изкажа благодарност че споделят знанията си и трупания с години опит на такива като мен които макар и не в първа младост им е интересен подводния спорт .Ами това е може и да не му е тука мястото ама и аз изказвам искренни благодарности на всички пичове от форума подводен риболов ,бъдете здрави и щастливи момчета както във хобито си така и в личния живот.Спирам ,че се отплеснах кораво от темата извинявам се на модвете за спама не за думите си :D :drinkers: .Лек ден и приятен уикенд на всички. Още 4-5 градуса.... :D
Аватар
Pretor
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pretor »

grizmin написа:..........................................................
Да са ти честити първите плавници по мярка :) ! За колегите няма да коментирам. Тяхното удовлетворение е не по-малко от твоето.
Изображение
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Румци,това не е "продуктово позициониране" ,това е просто мнение на един съфорумец.
Ако прецениш ,че има скрита реклама-твоя воля.
Ти пък ся :wink: ....Да са ти честити плавниците и много безаварийни гмуркания да имаш с тях!
Аватар
Valyo68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Valyo68 »

Да са ти честити, лопатите Гризмине! Пркрасно е да видиш мечтата на колега как се е сбъднала! Да ги покъсаш от гмуркане братле! :)
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

И на мен ми стана много кеф, като виждам, че и на Гризмин му е кеф и на пичагите които му доставиха този кеф, да им е кеф, че с жеста си направиха на всички такъв кеф. :D
Гризмине, а дано и морето този сезон да ти е по мярка и рибите - мерни. :D
Никоя риба не е по - важна от живота !
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от spear »

Честито ти нови плавници Гризмине :) ! Да ти служат вярно много сезони и много риби да настигнеш с тях!
Удоволствието да помогнеш на някой е много по-голямо от това което изпитва човекът на който му помагат. Ние сме малка общност и всеки може да е полезен другиму с каквото може а обединени сме си сила. Пример за това е темата в другия форум "Велина има нужда от помощ" http://www.spearfish.org/e107_plugins/f ... hp?22351.0
Тези които рядко пишат(споделят) по форумите губят най-много. "Истинското щастие е тогава когато е споделено" беше казал в миналото един велик хипар ...
Затова че колеги, споделяйте :D !!
paco_lz
новобранец
новобранец

Мнение от paco_lz »

А бе grizmin то с тия крачета за кво са ти плавници? :D А сега сериозно пожелавам ти много щастливи мигове под водата.А за хората които спомена ...свалям шапка за жеста!
grizmin
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от grizmin »

Благодаря за отзивите и пожеланията,да ви се връща по десет отгоре.... :D
Плавници си трябват,виж стълба или табуретка за домашни нужди не ползвам... :lol:
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
terzo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от terzo »

Честито батка със здраве да си ги ползваш.
gunman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от gunman »

Да са ти честити !!! НА ДОБРА СЛУКА с тях ! :D
Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
yavorsub
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от yavorsub »

Браво ве пич и честито перки.Е сега ще се изкефиш на макс.Желая ти да си жив и здрав да си ги носиш и много риби да гониш (и хващаш) с тях. ;)
adventurebg
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от adventurebg »

:D Ех колко хубаво ми стана макар че не съм направил кой знае какво, все още има истински хора в тая държава :!: Честито Grizmin, много класен улов, здраве и късмет- желая на теб и всички колеги :drinkers:
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Ето това е истинско доказателство за харпунджийското братство! Такива отношения топлят! :heart:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”