Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

ПЛАВНИЦИ
Модератор: nkolev66
Re: ПЛАВНИЦИ
Колега аз ги имам и ползвам тези плавници и искам да ти кажа че впечатленията ми са отлични. Пантофа е един от най-удобните на пазара, а перото е перфектно за дълбочини до 10- 15 метра. Много са здрави и аз не съм чувал някой да е имал проблеми с тях. Перата са сменяеми и ще можеш след време да минеш на композит, но и с пластмасовите пера са си супер плавниците. Единствения минус е цената, аз навремето ги взех за 165 лв., ама инфлация какво да се правиЗдравейте, искам малко мнение за ето тези плавници: http://pureinstinct.mares.com/products/ ... ?region=eu
никои не ги е споменал незнайно защо, а аз възнамерявам с тези да се екипирам?
Благодаря предварително

-
- ще става разбирач
Само да се похваля,че поради факта, че съществува този форум и хора,които не познавам визуално ми се доказа,че за "мегалокракията" вече има лек.От 15 март съм притежател при странни за мен обстоятелства на Омер Стингрей 49-50,които са подарък от човек,който има явно невероятно чувство за дълг към себе си,след като каза ,че изпълнява свое собствено желание,отпреди много време.Нямам думи как да благодаря за жеста на колегата,който не е толкова активен тук,нямам думи да оправдая доверието на още двама съфорумци,които ей така от сърце миналата година направиха според техните собствени думи,незначителни неща,които ме карат да вярвам във хората,повече отколкото мога да си позволя.Няма как да отдам на случайност тези факти,освен ако не вярвам в световната конспирация,което си е така.Никога няма да мога де се реванширам,нито с думи ,нито с друго.Те са доказали своя статус в спиърфиш,медфиш,на риба,гоуфиш и каквито фиш си искате.
Те и всички Вие,заслужавате поклон.
Яворе,Юли,Владо ,търпях търпях и накрая исках да го кажа.
Ето и доказателството за плавниците,дано да помогне и на други.

От сигурно 18 години,за първи път ще ползвам нещо,което ми е по-мярка.Останалите неща са си лични,когато успея да ги представя на ниво ще се разбере.
Имам неща за които не съм и мечтал.Неща на които да дам шанс да се докажат отново.
Благодаря ви,наистина.
Всеки от вас знае за какво става въпрос.
Адвенчър,Гмуркач,и вие имате пръст в тая работа.Вие сте "под всякаква критика".Вие всички сте над всичко,което един обикновен човек може да си представи.
Румци,това не е "продуктово позициониране" ,това е просто мнение на един съфорумец.
Ако прецениш ,че има скрита реклама-твоя воля.
Те и всички Вие,заслужавате поклон.
Яворе,Юли,Владо ,търпях търпях и накрая исках да го кажа.
Ето и доказателството за плавниците,дано да помогне и на други.

От сигурно 18 години,за първи път ще ползвам нещо,което ми е по-мярка.Останалите неща са си лични,когато успея да ги представя на ниво ще се разбере.
Имам неща за които не съм и мечтал.Неща на които да дам шанс да се докажат отново.
Благодаря ви,наистина.
Всеки от вас знае за какво става въпрос.
Адвенчър,Гмуркач,и вие имате пръст в тая работа.Вие сте "под всякаква критика".Вие всички сте над всичко,което един обикновен човек може да си представи.
Румци,това не е "продуктово позициониране" ,това е просто мнение на един съфорумец.
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
Aбсолютен лаик съм в подводния риболов ,гмуркам си се само за кеф и ако извадя някоя риба ок,обаче вися в тоя форум именно заради такива пичове като по-горе изброените от Гризмин а и още доста като тях,за което и аз искам да изкажа благодарност че споделят знанията си и трупания с години опит на такива като мен които макар и не в първа младост им е интересен подводния спорт .Ами това е може и да не му е тука мястото ама и аз изказвам искренни благодарности на всички пичове от форума подводен риболов ,бъдете здрави и щастливи момчета както във хобито си така и в личния живот.Спирам ,че се отплеснах кораво от темата извинявам се на модвете за спама не за думите си
.Лек ден и приятен уикенд на всички. Още 4-5 градуса.... 

Да са ти честити първите плавници по мяркаgrizmin написа:..........................................................

Ти пък сяРумци,това не е "продуктово позициониране" ,това е просто мнение на един съфорумец.

- Valyo68
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Да са ти честити, лопатите Гризмине! Пркрасно е да видиш мечтата на колега как се е сбъднала! Да ги покъсаш от гмуркане братле! 

И на мен ми стана много кеф, като виждам, че и на Гризмин му е кеф и на пичагите които му доставиха този кеф, да им е кеф, че с жеста си направиха на всички такъв кеф.
Гризмине, а дано и морето този сезон да ти е по мярка и рибите - мерни.

Гризмине, а дано и морето този сезон да ти е по мярка и рибите - мерни.

Никоя риба не е по - важна от живота !
Честито ти нови плавници Гризмине
! Да ти служат вярно много сезони и много риби да настигнеш с тях!
Удоволствието да помогнеш на някой е много по-голямо от това което изпитва човекът на който му помагат. Ние сме малка общност и всеки може да е полезен другиму с каквото може а обединени сме си сила. Пример за това е темата в другия форум "Велина има нужда от помощ" http://www.spearfish.org/e107_plugins/f ... hp?22351.0
Тези които рядко пишат(споделят) по форумите губят най-много. "Истинското щастие е тогава когато е споделено" беше казал в миналото един велик хипар ...
Затова че колеги, споделяйте
!!

Удоволствието да помогнеш на някой е много по-голямо от това което изпитва човекът на който му помагат. Ние сме малка общност и всеки може да е полезен другиму с каквото може а обединени сме си сила. Пример за това е темата в другия форум "Велина има нужда от помощ" http://www.spearfish.org/e107_plugins/f ... hp?22351.0
Тези които рядко пишат(споделят) по форумите губят най-много. "Истинското щастие е тогава когато е споделено" беше казал в миналото един велик хипар ...
Затова че колеги, споделяйте

А бе grizmin то с тия крачета за кво са ти плавници?
А сега сериозно пожелавам ти много щастливи мигове под водата.А за хората които спомена ...свалям шапка за жеста!

-
- ще става разбирач
Благодаря за отзивите и пожеланията,да ви се връща по десет отгоре.... 
Плавници си трябват,виж стълба или табуретка за домашни нужди не ползвам...

Плавници си трябват,виж стълба или табуретка за домашни нужди не ползвам...

Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
Честито батка със здраве да си ги ползваш.
Да са ти честити !!! НА ДОБРА СЛУКА с тях ! 

Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
Браво ве пич и честито перки.Е сега ще се изкефиш на макс.Желая ти да си жив и здрав да си ги носиш и много риби да гониш (и хващаш) с тях. 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
- Диканаров
- кандидат преподавател
Ето това е истинско доказателство за харпунджийското братство! Такива отношения топлят! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!