Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Кажете мнение
Модератор: sapuna
Кажете мнение
В Кауфланд са пуснали корда на DAM 500м. за около 6 лв интетресуваме става ли нещо от нея вносител е Орозов.
- чуруликпенчо
- сериозен играч
- dimitar_
- сериозен играч
Прав е колегата , ако имаш шест излишни левчета , дай ги , поне ще знаеш за какво става въпрос . Мен ми прави впечетление , че и в магазините "Всичко за 1 лев" има всякакво риболовно обурудване , без жива стръв и червеи . Да си кажа , от там съм си взел телескопично кепче за река ( веднага претърпя ремонт , без да го мокря , но стана )за около 8 лева , а подобните по нашите магазини бяха от 12 лв . нагоре и като че ли бяха едни и същи . Куриозното обаче е че "дървените" соло , или тъй наречените директни телескопи бяха по - скъпи от тези в рибарските магазини . Та стигам до извода , че "ефтинийките"ги зареждат от едно и също место , все си е китайско !
Май си е най - добре да си купуваме от където трябва , по ловно - рибарските магазини все ще има някой да даде съвет , за каквото и да е , а да не говорим за това , че по места всички се познаваме , и рибари , и продавачи !
Май си е най - добре да си купуваме от където трябва , по ловно - рибарските магазини все ще има някой да даде съвет , за каквото и да е , а да не говорим за това , че по места всички се познаваме , и рибари , и продавачи !