Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

И пак Скобари
-
- фен клуб-скобар
И пак Скобари
Здравейте,колеги
Незнам по другите краища на България как беше времето но на Червен бряг не се спря да вали
Вчера си правих сметка да ловя на болонеза но и този път времето ми изигра кофти номер
Станах сутринта в 6,00 и понеже бях натоварил катуна още вечерта слез 0,30мин бях на реката с кафе в ръката намерих си едно местенце настаних се и се заех с кафето дакато се развидели
Забърках ето това

Просто нямаше никаква захранка която да ми грабне окото в магазините тези скобари бяха обрали всичко
Упорствах до обяд на плувка нали така бях си решил но едно голямо нищо
изядох си сандвичите и си запалих един огън

и след като се разгоря добре с дръвцата от вкъщи направих една бърза оборка на мястото
Защо не си събират отпадъците и кирливите ризи незнам,ако така правим скоро като идем за риба ще сме като на бонището но както и да е
Разпънах Фидера този път само един

и до 16,30 в кепа попаднаха ето тези разбойници

Рибите не са много но аз съм доволен от излета и за приятното време прекарано на реката въпреки че времето беше отвратително,но сухо дупи риба не яде
Доволно,други път пак
Незнам кво ми става ама сега като пиша пак ми се ходи луд ли съм или болен незнам
Айде да сте живи и здрави и много улов на всички
Незнам по другите краища на България как беше времето но на Червен бряг не се спря да вали
Вчера си правих сметка да ловя на болонеза но и този път времето ми изигра кофти номер
Станах сутринта в 6,00 и понеже бях натоварил катуна още вечерта слез 0,30мин бях на реката с кафе в ръката намерих си едно местенце настаних се и се заех с кафето дакато се развидели
Забърках ето това
Просто нямаше никаква захранка която да ми грабне окото в магазините тези скобари бяха обрали всичко

Упорствах до обяд на плувка нали така бях си решил но едно голямо нищо
изядох си сандвичите и си запалих един огън
и след като се разгоря добре с дръвцата от вкъщи направих една бърза оборка на мястото
Защо не си събират отпадъците и кирливите ризи незнам,ако така правим скоро като идем за риба ще сме като на бонището но както и да е
Разпънах Фидера този път само един
и до 16,30 в кепа попаднаха ето тези разбойници
Рибите не са много но аз съм доволен от излета и за приятното време прекарано на реката въпреки че времето беше отвратително,но сухо дупи риба не яде
Доволно,други път пак
Незнам кво ми става ама сега като пиша пак ми се ходи луд ли съм или болен незнам
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: И пак Скобари
Ей този фидер...добро оръжие е! 

- koda33
- разбира нещата
Бравос колега , то и на мен ми се ходи , ама работа ми се събра нещо , пък и жената ме гледа накриво

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Отново хубави скобари си наловил, майстор си !

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
не се притеснява....всички страдаме от тая болест 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хахаха и аз тъва се питам винагиjultopepi написа:...........................

Може ли още един път да обясниш целия ти фидер монтаж

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- фен клуб-скобар
Много ми се лови с Тиките ама в този сняг имаш ли представа как се лепи влакното и не можеш да хвърлиш там където искаш а пък и зад мене имаше кофти дървета
Готините позиций на вира вече се заемат още в 2,00 часа
Така че изобщо не съм и ходил нагоре само видях колите които бяха като войници наредени и ми е ясно за кво става въпрос
А пропо аз ставам понякога и отивам в 5,00 ама да ида в 2,00
А в началото когато разработвахме местата нямаше навалица имам предвид чужденци ама нали реката е на всички и не можеш да се сърдиш на хората станали рано и местата хванали има риба за всички
след някой ден ще се наловим на скобари

Готините позиций на вира вече се заемат още в 2,00 часа
Така че изобщо не съм и ходил нагоре само видях колите които бяха като войници наредени и ми е ясно за кво става въпрос
А пропо аз ставам понякога и отивам в 5,00 ама да ида в 2,00
А в началото когато разработвахме местата нямаше навалица имам предвид чужденци ама нали реката е на всички и не можеш да се сърдиш на хората станали рано и местата хванали има риба за всички
след някой ден ще се наловим на скобари

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Много се смях на тази констатация. Същият съм и аз. Всички около мен ме смятат за маниак, но днес на леда видях и по-яки от мен, и хич не са малко. Така, че ходи на риба спокойно, виж тези които са там от 02.00 часаjultopepi написа:...Незнам кво ми става ама сега като пиша пак ми се ходи луд ли съм или болен незнам...

Браво колега,рибите хич не са малко.Поздрави за тази оборка.И на мен все по често ми се налага преди да разположа такьмите да спретна такава. Страшно племе сме.Как ти дава сьрце да оставяш след себе си подобна картинка????
-
- фен клуб-скобар
Монтажа е следния викат му асиметричен клупNikola Polizovski написа:Хахаха и аз тъва се питам винагиjultopepi написа:...........................
Айде да сте живи и здрави и много улов на всички![]()
![]()
![]()
Може ли още един път да обясниш целия ти фидер монтажи интересува ме какви кошнички-хранилки слагаш
Аз го правя с по-дебело от основното влакно горе имам един вирбел под него през 2-3 см три най обикновени възела това е да не ми се оплита хранилката след това на около 20см друг обикновен възел като отпускам малко единия край да ми се получи този асиметричен клуп слагам вирбела с който се закачва хранилката и пак през 2-3см възли но този път два и слагам вирбел възможно най близо до последния долен вирбел който е за повода
Е те така не ми се оплита 99% със сигурност
хранилките са ми 40 и 50 грамови правоъгелни на PRO-CARP черните
ето виж
Чувал съм обаче, че не се била лекувалаkef4e написа:не се притеснява....всички страдаме от тая болест

Иначе страхотни риби колега

Браво! Аз ползвам точно този монтаж и потвърждавам, че няма оплитания!
- vanko_888
- новобранец
- Обратна връзка:
Колега, пак си им накъсал ду....та
ех този искър жадуван от всички
нямам търпение да дойда след две седмици и аз да похвърлям малко за скобари, защото тази зима още не съм стъпвал по родния край. Дано само да не са спрели да ядат ако се затопли, но нищо, те пък мрените ще почнат 
и пак поздравления за хубавия риболов

и пак поздравления за хубавия риболов

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.