Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

добър излет
-
- научил се да хвърля
добър излет
Здравеите днес отново ходихме на язовира до село Дрангово Пловдивско.В 5:30 биахме там за да мойем да хванем мятото кадето ги дърпах миналата седмиcа . Захраних и седнах в оЧакване на удър след около 40 мин натисна първиа ,тръгна право към шавара опитахсе да го спра но ови си замина . Малко отЧаен си заЧаках пак след около 20мин 2-ри удър извадихго успешно около 1.5кг . Разпънах си зиварника взех шаранЧето да го пусна вътре и познаите
с шарана и с зиварника вътре до колена
изтървахго и аз мокър ,но въпреки това съблякохсе и риболова продължи .След 1 Час Чакане перото замина сеЧ и след малка борба в кепа имаше 2кг шаран.Доволен въпреки падането ми в водата и изтърваната риба си метнах пак след няма и 20мин повдигна плувката засекохго и като се ободе натисна ама яко имаше двехубави дурпаниа и си го искарах,хубав 3кг гол шаран. Клегата след мен искара един кам 1.5кг и това беше кам 13:00 Часа си тръгнахме аз бих казал доволни .Ште се опитам да каЧа ниакои снимка

Използвай товаhttp://www.picvalley.net/
Браво за риболова.Какви бяха таксите на тези гьолове?Миналата година доста ги хвалиха.
За снимките-сваляш ги от компа в този сайт и копираш адреса им.След това го постваш тук като използваш
Браво за риболова.Какви бяха таксите на тези гьолове?Миналата година доста ги хвалиха.

-
- новобранец
-
- научил се да хвърля
Здравеите , таксата е 9 лв и каквото си хваниш наистена има шаран защото двапъти хващам първия път 4бр а сега в къщи занесах само 2 за съйеление малко хора си хванаха поне до колкото видиах .ПовеЧето ловят на дъно дори колегата с мен имаше две дънарки на които нямаше пипане и тои хвана на плувка 1бр . Незнам каква е приЧината, но аз имах 4 удара до обед . Мястото е от другата страна на язовира срещо къщата на пазаЧа .Стръвта е cарвиcа ако ниакои иска и монтаза и дълбоЧената мога да каja
Успех на всиЧки !!! ловете на плувка

Успех на всиЧки !!! ловете на плувка

- Vesko1
- сериозен играч
Ето гиracing написа:ЗнаЧи каЧихги в галерята но как да ги вкарам в темата тук

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- новобранец
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво racing!
Това място дето викаш,че си ги хванал шараните не е ли много плитко и по дъното има бая растителност - сигурно ловиш на малка дълбочина.
Там където свършва залива ли хвърляш?
На мен ми се струва, че шаранските места са от другата страна на язовира, защото там е по-дълбоко, пък и дъното е по-чисто, но пък там е винаги панаир и не можеш да намериш свободно място.
Като чакаше там за шаран не видя ли някой да изкара щука, защото на този язовир мен ме интересува най-вече риболов на щука, а знам че там имаше много добри екземпляри, но тази пролет нещо щуката не ще да вземе и то не само там.
Това място дето викаш,че си ги хванал шараните не е ли много плитко и по дъното има бая растителност - сигурно ловиш на малка дълбочина.
Там където свършва залива ли хвърляш?
На мен ми се струва, че шаранските места са от другата страна на язовира, защото там е по-дълбоко, пък и дъното е по-чисто, но пък там е винаги панаир и не можеш да намериш свободно място.
Като чакаше там за шаран не видя ли някой да изкара щука, защото на този язовир мен ме интересува най-вече риболов на щука, а знам че там имаше много добри екземпляри, но тази пролет нещо щуката не ще да вземе и то не само там.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
-
- научил се да хвърля
Колега Katri мястото не е много плитко ловиа на 2м дълбоЧена на около 15м дистанcиа верно е има растителност но повярваими тудно се лови шаран на Чисто дъно и заобграден с колеги, които в повеЧето слиуЧеи вдигад много шум и хранат като за световно . Да щука искара един колега в края на залива кам 1.5 кг ,но предния път когато ходих наистена има много щука там.Тази седмиcа можеби ще ги пробвам още веднай. Успех на всиЧки

-
- научил се да хвърля
Приятелю snegk виж сега напълно сам съгласен с теб ,но не и на платен гиол това го правя от много време насам пускам рибата е не всиЧката разбирасе носиа в къщи колкото ще изядем детето ми например много обиЧа риба защо да не хапне пресна . Аз за разлика от много хора не убивам дори комар но това е до Човек и до наЧен на мислине ,единствино риби и то ме е жал много ,но няма как риболова ми е една от наи големите страсти инаЧе триабва да се откажа от него . Та мисалта ми е плащам 9лв такса хващам си 2,3 или 4 шарана каракудата е пускам само по едра не защо да не си ги взема аз сам си ги платил там е сащото като в метро например плащаш взимаш дори на платеня язовир може да платиш и да не вземеш .На тези риби съдбата им е преднаЧертана ако не сам аз арендатора ще си иа излови и пак ще я продаде .Така Че даваи савет както и аз бих дал савет на колегите да пускат рибата на свободните водоеми така ще има повеЧе