Другия път повече

Модератори: bobopeli, sapuna

Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Другия път повече

Мнение от Gan4eff »

Слагам тази тема в успешни не зашото хванахме много риби а защото имах удоволствието да се запозная с член на този форум и да идем за риба заедно и ми беше много приятно като изкючим това че един мои стар приятел дойде нас и ни напълни главите с глупости ей цял ден не млъкна тоз човек .Та да започна отначало получавам ЛС от Кърцата че идва на гости в ямбол и да отидем някаде на риба заедно , естественно няма никакви проблени аз само тва чакам да се изтрелям от нас видяхме след като пристигна по ямболско и му предложих да идем на яз. на село търнава покраи ямбол . Предния ден аз ходих там и видях че риба има само да вметна язовира е частен рибата се плаща на кило които не я изка собственника си я прибира обратно. Та тъкмо се каня да тръгвам да взема новият си приятел и да ходим да мятаме пръчките и ми звъни Колю Анабола един стар мои приятел които не бях виждал от месец, два . Но той пък е човека който ме запали по щуките и как да му откажа айде и той в колата .Събрахме се тримата и тръгнахме за търнава ,стигнахме до язовира и се оглеждаме за място и естественно когато излетът е не толкова успешен си казваш че не си избрал най- подходящото нещо подобно си мисля и аз както и да е .Застъпахме да разпъваме колците пружини, плувки , и едно шише бира което моя стар другар си носи в калъфа останало от вчерашния риболов с запои естественно бирата се потапя с живарника да се поохлади и започна голямото чакане .Покраи нас от време на време изкарваха по едно шаранче ама при нас -тц- еле по едно време удари на една от въдиците на колю той пък барбори глупости и се хилим с него ама добре че Кърцата я видя и ония глиган като хукна отиде до пръчката и спря ние му викаме отстрани тои яваш яваш си сваля звънеца и една лека засечка .Е късмета си е негов шаранчето около кило и нещо така беше глътнало куката че като я изкарах по ръцете ми имаше толко кръв се едно човек убих .сложихме рибата в живарника и изкарахме бирата на Колю аз не пих щот карам Кърцата и тои не пи и само моя човек дръпа от шишето и говори пие и говори нали се сещате че няма тема за която да не се подхвана и така цяла обед дрямане и слушане как Коки бърбори имаше едно много малко шаранче 100гр.4е и по мъничко май изкарано от госта ни на плувка , един удар на дънната на косъм пак на Кърцата ама без резултат и още един удър на плувката му . След това пак затишие и по едно време на плувката на кърцата едно вяло почукване леко присламчване до въдицата от негова страна засечка и оп още едун хубавец ,аз така и си оставан валат кам 17 часа вече изгорели от слънцето рехимхе да си ходим дадохме рибките на собственника да си ги прибере и айде към Ямбол разделихме се с новия ми приятел с обещанието като дойде пак да идем за щуки .Само да не е по забраните пак че щуките са по тунджа
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Браво на вас, сплотяване на колектива. А наздраве.Пък другия път повечр риба в живарниците.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Това са хубави неща,запознанство с нови колеги и риболов.В същия дух и занапред.Успех :wink:
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

голем купон, хубави хора, добър риболов. радвам се че ви познавам (вече) момчета. с нетърпение чакам да ми се отвори път към ямбол и да се видим. (малииии, не съм си и представял , че ще ми се ходи при тъщата... :wink: )
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”