Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Пак за Гърция
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- ще става разбирач
Re: Пак за Гърция
To и без туй там повече риба се въртипетър василев написа:.....Аз ви съветвам да ходите по скалите.

"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
/Стоичков/
Не си го измислям Цецо.В закона ясно пише,че е забранено:esox_hunter написа:[..ама Петьо не плаши хората бре има такива диви плажове дето живо пиле няма![]()
на 200м от крайната ивица на плажовете от брега и с лодка пак на 200м от ограничителните шимандури по плажовете

Това вече, знаеш,че може да се тълкува по много различни начини

- Aπαγορεύεται να ψαρεύεις σε απόσταση 200 μέτρων από το σημείο όπου συνήθως κολυμπούν οι λουόμενοι, εκτελούνται λιμενικά έργα ή βρίσκονται πλωτά μέσα αλιείας κτλ.
Има много места на които да мятаме въдици без да нарушаваме законите,голяма част от бреговата линия между вливането на Струма и Кавала е скали.Уважавам мненията на колегата Петър Василев.Искам да го помоля да сподели опита си каква риба,на каква стръв,монтажи,през кой сезон се лови от брега,мисля че ще е полезно за всички.
То за това ще е нужно да се отвори цял раздел бе колегаzazturbo написа:Има много места на които да мятаме въдици без да нарушаваме законите,голяма част от бреговата линия между вливането на Струма и Кавала е скали.Уважавам мненията на колегата Петър Василев.Искам да го помоля да сподели опита си каква риба,на каква стръв,монтажи,през кой сезон се лови от брега,мисля че ще е полезно за всички.

здравейте колеги днес се връщам от Керамоти ,от тази сутрин 14.02.2011г риболова на кея е забранен както е забранен и риболова на кея в Кавала,съжалявам защото там излизаше добра риба,успех на всички които обичат риболова в Гърция
-
- ще става разбирач
Не че съм пророкribar64 написа:здравейте колеги днес се връщам от Керамоти ,от тази сутрин 14.02.2011г риболова на кея е забранен както е забранен и риболова на кея в Кавала,съжалявам защото там излизаше добра риба,успех на всички които обичат риболова в Гърция

10.02.2011:
Това си беше логичноesox_hunter написа:....Каквото си направим никой друг не може да ни го направи![]()
...като съм виждал, какво става и на Керамоти може да се обазложим кой, ще е следващия затворен порт за риболов...

"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
/Стоичков/
-
- ще става разбирач
Споко!
Има още чудесни места в Гръцко, където можем и скоро ще ОСЕРЕМ
Има още чудесни места в Гръцко, където можем и скоро ще ОСЕРЕМ

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Здрасти , колега. Тази забрана , знаеш ли ,дали е временна или за постоянно е забранен вече? Аз смятам да ходя през май месец и се бях наточил, но като прочетох какво си писал и ми стана лошо.Дано да не е постоянна забраната.Поздрави!
Забраната според гръцките закони е завинаги,на плажа и от товарното пристанище нагоре към плажа може да се лови но там почти няма нищо,засега и на тях много не им е ясно но като видят много българи особено около ферибота веднага идват да гонят,дано не е така имам приятели гърци които също са много притеснени,това мога да ти отговоря на този етап март месец ще ходя по работа и може пак да пиша,успехharley666 написа:Здрасти , колега. Тази забрана , знаеш ли ,дали е временна или за постоянно е забранен вече? Аз смятам да ходя през май месец и се бях наточил, но като прочетох какво си писал и ми стана лошо.Дано да не е постоянна забраната.Поздрави!
Забраната е постоянна.harley666 написа:Здрасти , колега. Тази забрана , знаеш ли ,дали е временна или за постоянно е забранен вече? Аз смятам да ходя през май месец и се бях наточил, но като прочетох какво си писал и ми стана лошо.Дано да не е постоянна забраната.Поздрави!
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Благодаря на колегите за отговорите. Ако имате нова информация ще бъда благодарен. Успех на всички!
[quote="harley666"]Благодаря на колегите за отговорите. Ако имате нова информация ще бъда благодарен. Успех на всички![/
студено е и риба още не излиза през деня затова няма и българи на керамоти но когато се позатопли ще се събере голямата тълпа и тогава със сигурност ще влезе в сила забраната
тези дни поединично рибари са ловили без да ги гонят но то и риба не е имало.това мога да ти кажа за сега ако ти се мръзне през ноща отивай и може да хванеш някоя риба с много захранка естествено.
студено е и риба още не излиза през деня затова няма и българи на керамоти но когато се позатопли ще се събере голямата тълпа и тогава със сигурност ще влезе в сила забраната
тези дни поединично рибари са ловили без да ги гонят но то и риба не е имало.това мога да ти кажа за сега ако ти се мръзне през ноща отивай и може да хванеш някоя риба с много захранка естествено.
отново за Керамоти,днес 17,03,2011 се връщам от там и мога да ви кажа лошите новини,морска полиция гони непрекъснато всякакви рибари от кея и покрай ферибота,дори вече гръцките рибари са лошо настроени спрямо българите и цари вражда помежду им,на товарното пристанище дават да се лови за сега както каза шефа на полицаите но ако не се цапа а това за нас е трудно постижимо,за съжаление трябва да търсим нови места за риболов защото тези дни очакват да се разлепят и забранителни надписи,не си губете времето да ходите в Керамоти,това е за съжаление.успех
............,дори вече гръцките рибари са лошо настроени спрямо българите и цари вражда помежду им,на товарното пристанище дават да се лови за сега както каза шефа на полицаите но ако не се цапа а това за нас е трудно постижимо,за съжаление трябва да търсим нови места за риболов .......]
С една дума колеги каквото си го направим друг и да иска не може ни го стори.Сега трябва да се търсят други места за осиране след като се осраха близките дестинации и така докато осерем положението навсякъде .Ама техните издадени заповеди не са като на нашите служби и в най скоро време и в най затънтеното местенце ще се наблюдава за тайно осиращи качествено ситуацията рибари от близка братска страна.И тариката осиращ ситуацията на целокупното рибарско братство което няма вина за една шепа серящи умници ще го отнесе подобаващо .И очаквам това да се случи в най-скоро време само и тогава ще охкаме и ахкаме ама защо така стана с човека и някак си като се осираме лееко и тактично ще се пооглеждаме което все пак ще бъде някакъв напредък...........ноооо няма да има какво да осираме щото няма да ни пускат да ловиме никъде ни с разрешително нито без........нито под водата нито над нея,както се получи в Турция а скоро идва ред и на Албания ...места за осиране колкото си искаш,стига да имаш желание за осиране. За съжаление така стоят нещата колеги .Извинявам се за спама,ама ми дойде някак си отвътре.
С една дума колеги каквото си го направим друг и да иска не може ни го стори.Сега трябва да се търсят други места за осиране след като се осраха близките дестинации и така докато осерем положението навсякъде .Ама техните издадени заповеди не са като на нашите служби и в най скоро време и в най затънтеното местенце ще се наблюдава за тайно осиращи качествено ситуацията рибари от близка братска страна.И тариката осиращ ситуацията на целокупното рибарско братство което няма вина за една шепа серящи умници ще го отнесе подобаващо .И очаквам това да се случи в най-скоро време само и тогава ще охкаме и ахкаме ама защо така стана с човека и някак си като се осираме лееко и тактично ще се пооглеждаме което все пак ще бъде някакъв напредък...........ноооо няма да има какво да осираме щото няма да ни пускат да ловиме никъде ни с разрешително нито без........нито под водата нито над нея,както се получи в Турция а скоро идва ред и на Албания ...места за осиране колкото си искаш,стига да имаш желание за осиране. За съжаление така стоят нещата колеги .Извинявам се за спама,ама ми дойде някак си отвътре.
Ами дет се вика - да ни е честито
Хората са го казали - на каквото си постелеш, на такова ще легнеш
Добре си постлахме и в Гърция ...