Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Телескопи Филстар
Модератор: sapuna
Телескопи Филстар
Колеги чудя се кой от двата телескопа да избера и моля тези от вас , които имат от двата вида да споделят мнение! 5метров Филстар crossfire или 5метров Филстар X-treme.Проблемът не е в цената а дали са тежки при малко по-интензивен риболов.Мисля да боря каракуди пък дай боже и шаран!За мен и двете са добри пръчки ,но нека имащите или други специалисти си кажат мнението!Имам един от по-тежките Видракс 5 метра с него направо ми се откача ръката.Та преди покупката моля за мнения!
Последно промяна от gotra на Пон Фев 14, 2011 6:50 pm, променено общо 1 път.
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Re: Тескопи Филстар
Колега,предполагам,че става въпрос за директен телескоп?Иначе имам FILSTAR CROSSFIRE BOLO 4М. Като за парите си не е лоша пръчка - не е много лека,но и не чупи ръцете от няколко часа държане.
п.п. ако става въпрос за директен - струва ми се маалко късичък.....
п.п. ако става въпрос за директен - струва ми се маалко късичък.....
-
- разбира нещата
Здрасти, колега! Имал съм фидер и мач от серията X-treme, и бях много доволен, преди да мина в по горен клас. Предполагам, че и с телескопите ще е така, но все пак ти избираш.
Колкото повече толкова повече!
-
- ще става разбирач
И аз има мач x-treme и да ти кажа доста жилава пръчка,смисъл доста мултифункционална се падабарона написа:Здрасти, колега! Имал съм фидер и мач от серията X-treme, и бях много доволен, преди да мина в по горен клас. Предполагам, че и с телескопите ще е така, но все пак ти избираш.

-
- разбира нещата
Кросфайъра е здрав,но тежичък.За Екстрийма нямам наблюдения.
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Re: Телескопи Филстар
Kolega as imam sharanski prychki na filstar ot seriqta x-treme i sym dovolen..
A sega mislq da si vzema i direkten teleskop ot syshtata seriq i mislq che she e dobyr
A sega mislq da si vzema i direkten teleskop ot syshtata seriq i mislq che she e dobyr

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Re: Телескопи Филстар
Браво, колега,че вземаш отношение, но научи се,че в този форум се пише на Кирилица.donkata написа:Kolega as imam sharanski prychki na filstar ot seriqta x-treme i sym dovolen..
А на въпроса на колегата - и двата са доста тежки. Кросфаера е композитен, но тежи доста, иначе е много здраво животно. Екстрийма е карбонов,но също много тежък. Ако не държиш да е точно 5 метров, то виж нази 6 ца - http://www.masterfishing.bg/index.php?p ... ing_type=5 - лека и много стегната/брат ми си взе такава и е много добра/Реално тегло в къщи на проверено вярно кантарче -290 грама с гумената тапа.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.