Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Кой от двата SHIMANO STRADIC?
Модератор: sapuna
Кой от двата SHIMANO STRADIC?
Здравейте колеги.Реших за новия сезон да взема за мача един Stradic 3000.Колебая се новият модел(малайзийски) сас всичките му ''екстри" или стария(японски) модел.Благодаря за съветите предварително.
Последно промяна от bilitome на Нед Фев 20, 2011 9:39 pm, променено общо 1 път.
Re: Кой от двата stradic-a?
Въртях тоя с "екстрите",вземи си стария. 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Конкретизирай се малко,за да получиш правилен отговор-задай правилен въпрос.За кои от моделите страдик говориш?Те са доста,аз имам gtm ra, gtm rb,и само fb,а има и още много други.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Колеги,питането ми е по принзип кои от двата модела препоръчвате.Извиниавам се ако не сте ме разбрали-макара сас заден аванс.За да угода на всички модел 3000 GTM-RC. 

Аз пък не съм въртял стария666 написа:Въртях тоя с "екстрите",вземи си стария.

- itzo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Колега най-добре си вземи от последната серия правена в Япония!Серия Х.stradic X сиреч!
успех на цялото рибарско воинство
Аз говоря е за тоя "стар",нищо общо с новите.Тая серия ще си остане за мен една от най-добре направените макари до сега,независимо дари е страдик или супер аеро....GTM или не.Казвам го щото ми е бил в ръцете на съставните си части,...сега не съм виждал такава изработка.bilitome написа:Аз пък не съм въртял стария666 написа:Въртях тоя с "екстрите",вземи си стария.

Мдаа,втора употреба-дано имам късмет да попадна на читаво макаре.666 написа:Аз говоря е за тоя "стар",нищо общо с новите.Тая серия ще си остане за мен една от най-добре направените макари до сега,независимо дари е страдик или супер аеро....GTM или не.Казвам го щото ми е бил в ръцете на съставните си части,...сега не съм виждал такава изработка.bilitome написа:Аз пък не съм въртял стария666 написа:Въртях тоя с "екстрите",вземи си стария.![]()

Мда,ама гледай хубаво колега.Дурако устойчиви са,ама не и ако ги прегази автомобил.bilitome написа: Мдаа,втора употреба-дано имам късмет да попадна на читаво макаре.
За гледането-ше гледаме,вапроса е какво ше видим666 написа:Мда,ама гледай хубаво колега.Дурако устойчиви са,ама не и ако ги прегази автомобил.bilitome написа: Мдаа,втора употреба-дано имам късмет да попадна на читаво макаре.

Слушай!Стържене и вибрации не трябва да има.Попаднах на прегазено,трудно се хваща.Шпулата леко закачаше в долния си край в бигела.Това ме накара до го прегледам обстойно....оста беше крива.bilitome написа: За гледането-ше гледаме,вапроса е какво ше видим
Попаднеш ми на гледан екземпляр,гледаш ли си го и ти....няма да съжаляваш.

Re: Кой от двата SHIMANO STRADIC?
Made in Japan си е Made in Japan
Аз ако съм на твое място, изобщо не бих се замислил коя от 2-те ще е
Аз ако съм на твое място, изобщо не бих се замислил коя от 2-те ще е

То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

-
- кандидат преподавател
Всяка една ос се изработва -в съответния инструментален цех и даже става по-добре от оригинала
Да не говорим за бигели,пружинки и пр.-българският майсторски гений си е таковал капаците 

Нема равенINCUBUS написа:Всяка една ос се изработва -в съответния инструментален цех и даже става по-добре от оригиналаДа не говорим за бигели,пружинки и пр.-българският майсторски гений си е таковал капаците