Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Въпрос за класьор
Модератор: sapuna
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Въпрос за класьор
Цепи се, всички се цепят при интензивна употреба и студено време 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- фен клуб-скобар
Ще си купя един само този на Колмик не съм пробвал и ще пиша
Благодаря на всички колеги за съветите
Ще черпя по едно

Благодаря на всички колеги за съветите
Ще черпя по едно

-
- ще става разбирач
Ахах-това е и моя отговор...Пепи,кво искаш от класьорите бе-всеки ден ги разпъваш по няколко пъти на риболов,после в къщи като си връзваш куки ги разпъваш пак и накрая се цепели...Те и моите се цепят,ма това при нас с тия темпове на риболов/тоест всеки ден/ си е консуматив направо.И аз имам един черен на MAVER,гледам че изкара половин година,макар че го отварям и аз всеки ден в студа по барата ама още не се е сцепил.chirusa_bg написа:Цепи се, всички се цепят при интензивна употреба и студено време
-
- фен клуб-скобар
Днес си тунинговах моя с бандажна лента такава сива ще видим какво ще се получи
Е сега е малко грозен но няма да го вадя от чантата
Е сега е малко грозен но няма да го вадя от чантата
-
- кандидат преподавател
Има и радикален вариант-без всякакъв класьор.И въпреки това около 80 различни поводи в готовност за всеки риболов.Много е просто и удобно - всеки повод в отделно целофанено пликче /от новогодишни картички /,целофанените пликчета на свой ред в отделна малка цветна найлонова кесийка -има си за дъно,за фидер,за плувка-с подраздели за мач и болонеза,отделно за директните.По-леко е от всеки класьор 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Eдно време имаше тефтерчета тип албум за снимки, дали още се продават някъде?
Връзвам куките на едн комшия, че вече не вижда добре, та той има цял сандък и си ги ползва
Връзвам куките на едн комшия, че вече не вижда добре, та той има цял сандък и си ги ползва

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
Аз си купих такъв преди няколко месеца и съм много доволен от него http://cgi.ebay.co.uk/PRESTON-INNOVATIO ... 41567e4a63
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Аз съм с горепоказания на Колмик и съм много доволен, проблем с късането все още нямам а е доста ползван. Доста качествен е .
Тези на Филстар са абсолютни боклуци и си им личи,че са такива още докато ги пипнеш.
Има много добър такъв класьор на Browning.
Тези на Филстар са абсолютни боклуци и си им личи,че са такива още докато ги пипнеш.
Има много добър такъв класьор на Browning.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ползвам на Колмик и моя много бързо се нацепи , но кво да се прави нема нищо вечно.Отново мисля да си взема на същата марка 

-
- новобранец
Едно такова Трабуко и на мен ми се разцепи за отрицателно време. Със синия Колмик съм втора година, но за съжаление не го ползвам толкова често, колкото бих искал... Не е мръднал засега
Да поизтупам малко тази прашна тема.
Чудя се какъв класьор да си взема. Не ме интересува да е супер издръжлив, но да е удобен за ползване, да съхранява добре поводите. Мисля, че дължина между 30 и 40 см. е достатъчна - ловя основно с болонеза и мач. Някой сравнявал ли е гореспоменатите Колмик или Престън? В момента се двоумя между един от двата. Приемам и други предложения, разбира се ако някой е попаднал на нещо интересно. Предварително благодаря.
Чудя се какъв класьор да си взема. Не ме интересува да е супер издръжлив, но да е удобен за ползване, да съхранява добре поводите. Мисля, че дължина между 30 и 40 см. е достатъчна - ловя основно с болонеза и мач. Някой сравнявал ли е гореспоменатите Колмик или Престън? В момента се двоумя между един от двата. Приемам и други предложения, разбира се ако някой е попаднал на нещо интересно. Предварително благодаря.