Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
И лъжат като за световно, я пуснат риба, я не...misho kostura 55 написа:ЖИТЕН:преди моста на житен се завива в дясно иси там . 10лв на пръчка от 7 до 18 .Пъстърва,от 0,3до1,3кг шаран до5кг, каракуди,редки амури и толостолоби. имаш право до 3кг риба на пръчка. гьола е мн. малък става само за на плувка. пускт риба събота и вторник.
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Колеги някой знае ли до кога е в ремонт платеното на Панчарево?
- jasonsmith
- разбира нещата
Вчера минах оттам. Имаше някакви колеги на същото място, но не ги попитах дали ловят нещо. Искъра беше много бърз и висок, та според мен не са хванали нищо.CERRUTI написа:Може да се излъже някое кустурче....ама така и така си там защо не отскочиш до гйола да пробваш за щука?Би трябвало да се е размръзнал?Ясен Генсузов написа:Момчета мисля по-късно да отскоча до б. Враждебна 3 та се чудя около моста дали няма да се обади нещо?
Самият гьол е размразен, няма грам лед по него, но нямаше и хора, та се съмнявам да е тръгнала щуката.
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Позна
вчера нищо, мръднах и малко надолу по течение но пак нищо.Иначе на Враждебна не ходих че стана много късно.За кой гьол става дума аз мислех на този да пробвам? За първи ходя на тази река и ми се видя доста силно течението 

- Прикачени файлове
-
- Vrajdebna 3.JPG (97.44 KiB) Преглеждано 1010 пъти
- jasonsmith
- разбира нещата
Да, аз точно за този говорех.Ясен Генсузов написа:Познавчера нищо, мръднах и малко надолу по течение но пак нищо.Иначе на Враждебна не ходих че стана много късно.За кой гьол става дума аз мислех на този да пробвам? За първи ходя на тази река и ми се видя доста силно течението
А за реката, ми доста е труден риболова на нея, тъй като или е много бърза както вчера, или е прозрачна, или е мътна, абе доста е трудно с две думи

- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Да, аз точно за този говорех.
А за реката, ми доста е труден риболова на нея, тъй като или е много бърза както вчера, или е прозрачна, или е мътна, абе доста е трудно с две думи
. А и местата са ограничени. На това място, на което сте били, до миналата година е давало много уклей, червеноперки и каракуда, но тази година не е така...[/quote]
прав си колега но от както чистиха коритото скапаха нещата иначе излизаха големи караконджоли и почти всиакаква риба а от извесно време нищо

прав си колега но от както чистиха коритото скапаха нещата иначе излизаха големи караконджоли и почти всиакаква риба а от извесно време нищо
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ясно
на картата видях по-надолу по течението нещо като 2 по-големи вирчета другия път мисля тях да преслушам.За тук става дума 

- Прикачени файлове
-
- mesta.JPG (78.5 KiB) Преглеждано 1005 пъти
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
незнам за тях но още малко след тях има 2 гиолчета тях имам намерение да пробвам онзи ден ги огледах би трябвало да ма и щука в тях за оклеи ми казаха че ималоЯсен Генсузов написа:Яснона картата видях по-надолу по течението нещо като 2 по-големи вирчета другия път мисля тях да преслушам.За тук става дума
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И аз ги мисля и ги гледам(на картата само де) пиши като ги преслушаш 

- jasonsmith
- разбира нещата
Хубави са вирчетата, държат риба. Лошото е, че трябва да се съобразяваш всеки път с времето, ако е валяло предният ден- забрави за риболов.
- jasonsmith
- разбира нещата
А не бяха ли замръзнали?ben_lyusien написа:незнам за тях но още малко след тях има 2 гиолчета тях имам намерение да пробвам онзи ден ги огледах би трябвало да ма и щука в тях за оклеи ми казаха че ималоЯсен Генсузов написа:Яснона картата видях по-надолу по течението нещо като 2 по-големи вирчета другия път мисля тях да преслушам.За тук става дума
- TRAP
- ще става разбирач
777 размръзнато ли е или ги ловят на дупкаben_lyusien написа: на платеното 777 излизат пастърви до 300гр но само до обят после тегава работа

Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Не няма лед никаде и много ми харесаха даже говорих с хората кадето промиват пясъка и казаха за много уклеи та ще ги пробвам за щука но още малко да пребуледува след хварлянето на хаивераjasonsmith написа:А не бяха ли замръзнали?ben_lyusien написа:незнам за тях но още малко след тях има 2 гиолчета тях имам намерение да пробвам онзи ден ги огледах би трябвало да ма и щука в тях за оклеи ми казаха че ималоЯсен Генсузов написа:Яснона картата видях по-надолу по течението нещо като 2 по-големи вирчета другия път мисля тях да преслушам.За тук става дума

- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
лед няма народ много а риба само до обяд после чакс към 4-5чTRAP написа:777 размръзнато ли е или ги ловят на дупкаben_lyusien написа: на платеното 777 излизат пастърви до 300гр но само до обят после тегава работа
- misho kostura 55
- научил се да хвърля
Колега незнам от къде знаеш това, но аз колкото пъти съм хорил в събота все са пускали рибоци.А и не тази а миналата събота се хванаха там 2 шарана. бях там и ги видях, един 3кг и един 5кг.Ribko написа:И лъжат като за световно, я пуснат риба, я не...misho kostura 55 написа:ЖИТЕН:преди моста на житен се завива в дясно иси там . 10лв на пръчка от 7 до 18 .Пъстърва,от 0,3до1,3кг шаран до5кг, каракуди,редки амури и толостолоби. имаш право до 3кг риба на пръчка. гьола е мн. малък става само за на плувка. пускт риба събота и вторник.

Успех рибари и риболовци?!