Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Тарся информация за яз. Белмекен
Модератор: Paublo_Eskobar
Тарся информация за яз. Белмекен
здр. колеги моля да ми помогнете с инфо.за яз. Белмекен някои ходил ли е там каква риба има и дали хванал нешто. благодаря ви предварително.
Някои знае ли дали има костур на белмекен?
Някои знае ли дали има костур на белмекен?
Последно промяна от руси на Пон Фев 14, 2011 11:51 am, променено общо 1 път.
Re: Тарся информация за яз. Белмекен
Темата не е за този подфорум, но не е проблем ще я преместят
А за Белмекен, би трябвало да има пъстърва. Ходил съм 3,4 пъти, но безрезултатно. На плувка(преди) нищо, и на спининг резултата беше сходен...
В момента мисля че не е много удачно място за риболов.

А за Белмекен, би трябвало да има пъстърва. Ходил съм 3,4 пъти, но безрезултатно. На плувка(преди) нищо, и на спининг резултата беше сходен...
В момента мисля че не е много удачно място за риболов.
Спининг Клуб " АБИЧИ "
Костур да има колега,от една две години е зарибен Белмекен но се съмнявам, че времето позволява риболов там сега в момента вали и горе снега е в метри 

не мисля да ходя сега а на пролет но до4ух 4е излязал костур от колеги и се о4удих
не сам ходил там от 3-4години и сабирам мнения мерси все пак на тези които се опитаха да ми помогнят.
не сам ходил там от 3-4години и сабирам мнения мерси все пак на тези които се опитаха да ми помогнят.
колега кустур има аз го видях но неможах да го хвана инче на перо излиза пастърва но много рядко
Вместо пъстърва умниците зарибили с костур,та сега има лятото се ловеше ама рядко,
хубавото е че дребната риба чуствително намаля(лещанката) и се очаква да ловим пъстърва- наслука колега
хубавото е че дребната риба чуствително намаля(лещанката) и се очаква да ловим пъстърва- наслука колега