Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Как да си оправя първата въдичка към която съм привързан?
Модератор: emo vasilev
Как да си оправя първата въдичка към която съм привързан?
Това ми е първата въдичка, но преди доста години и се случи нещастие с върха и сега е малко неизползваема! Какви са шансовете да си намеря нова снадка или да се се направи нова, която да отговаря на пръчката? Ако някой знае каква е като марка, ако има и модел, ако има?

-
- кандидат преподавател
Re: Как да си оправя първата въдичка към която съм привързан
Здравей колега
Това е руска пръчка от соца.Аз имам същата , която съм купувал преди 20 тина години.На мен също ми беше първата но за жалост немога да ти помогна с модела.Просто моята съм я пребоядисвал и съм и сменял водачите.А и до колкото си спомням на нея не пишеше модел или се е затрил още на младини.
Ако трябва да съм по точен моята бише с макародържача отдолу .Аз я преправях и си стана нормална както твоята.
Относоно намирането на пасваща точно горна част божа работа.По скоро не вярвам да си паснат.Освен ако някой колега не иска да се раздели с същата такава.
По снимката виждам , че е станала по-къса , коета не би трябвало да и пречи.Сменяш водачите и къпиш.
Все пак успех
Това е руска пръчка от соца.Аз имам същата , която съм купувал преди 20 тина години.На мен също ми беше първата но за жалост немога да ти помогна с модела.Просто моята съм я пребоядисвал и съм и сменял водачите.А и до колкото си спомням на нея не пишеше модел или се е затрил още на младини.
Ако трябва да съм по точен моята бише с макародържача отдолу .Аз я преправях и си стана нормална както твоята.
Относоно намирането на пасваща точно горна част божа работа.По скоро не вярвам да си паснат.Освен ако някой колега не иска да се раздели с същата такава.
По снимката виждам , че е станала по-къса , коета не би трябвало да и пречи.Сменяш водачите и къпиш.
Все пак успех
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- новобранец
Здравей колега!
Каква е дължината на пръчката, защото ако е 1,50м имам същата и не я ползвам и мога да ти я пратя!
Каква е дължината на пръчката, защото ако е 1,50м имам същата и не я ползвам и мога да ти я пратя!
ми моята в момента гони толкова
Можеш ли да ми снимаш твоята- ще съм ти благодарен!

-
- кандидат преподавател
Аз мисля , че оригинално беше 2.1 м но не съм я мерил скоро .Ако ти трябва оригиналната дължина кажи ще яизмеря
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
да, ако можеш я измери
иначе много и пречи тази дължина- не става за засечки въобще

и аз имам такава с долен макародържач един вид мухарка хахахахах
мога да ти я пратя без никав проблем но ще стане след време понеже ми е някаде на село
ако не намериш скоро подсети ме след около 2 седмици и ако си ходя ще ти я взема
поздрави и успех
мога да ти я пратя без никав проблем но ще стане след време понеже ми е някаде на село
ако не намериш скоро подсети ме след около 2 седмици и ако си ходя ще ти я взема
поздрави и успех
пазете чисто ,не е толкова трудно