Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com
Форум
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
Как да си оправя първата въдичка към която съм привързан?
Модератор: emo vasilev
Как да си оправя първата въдичка към която съм привързан?
Това ми е първата въдичка, но преди доста години и се случи нещастие с върха и сега е малко неизползваема! Какви са шансовете да си намеря нова снадка или да се се направи нова, която да отговаря на пръчката? Ако някой знае каква е като марка, ако има и модел, ако има?

-
ivo75
- кандидат преподавател

Re: Как да си оправя първата въдичка към която съм привързан
Здравей колега
Това е руска пръчка от соца.Аз имам същата , която съм купувал преди 20 тина години.На мен също ми беше първата но за жалост немога да ти помогна с модела.Просто моята съм я пребоядисвал и съм и сменял водачите.А и до колкото си спомням на нея не пишеше модел или се е затрил още на младини.
Ако трябва да съм по точен моята бише с макародържача отдолу .Аз я преправях и си стана нормална както твоята.
Относоно намирането на пасваща точно горна част божа работа.По скоро не вярвам да си паснат.Освен ако някой колега не иска да се раздели с същата такава.
По снимката виждам , че е станала по-къса , коета не би трябвало да и пречи.Сменяш водачите и къпиш.
Все пак успех
Това е руска пръчка от соца.Аз имам същата , която съм купувал преди 20 тина години.На мен също ми беше първата но за жалост немога да ти помогна с модела.Просто моята съм я пребоядисвал и съм и сменял водачите.А и до колкото си спомням на нея не пишеше модел или се е затрил още на младини.
Ако трябва да съм по точен моята бише с макародържача отдолу .Аз я преправях и си стана нормална както твоята.
Относоно намирането на пасваща точно горна част божа работа.По скоро не вярвам да си паснат.Освен ако някой колега не иска да се раздели с същата такава.
По снимката виждам , че е станала по-къса , коета не би трябвало да и пречи.Сменяш водачите и къпиш.
Все пак успех
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
Красимир Коеджиков
- новобранец

Здравей колега!
Каква е дължината на пръчката, защото ако е 1,50м имам същата и не я ползвам и мога да ти я пратя!
Каква е дължината на пръчката, защото ако е 1,50м имам същата и не я ползвам и мога да ти я пратя!
ми моята в момента гони толкова
Можеш ли да ми снимаш твоята- ще съм ти благодарен!
-
ivo75
- кандидат преподавател

Аз мисля , че оригинално беше 2.1 м но не съм я мерил скоро .Ако ти трябва оригиналната дължина кажи ще яизмеря
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
да, ако можеш я измери
иначе много и пречи тази дължина- не става за засечки въобще
и аз имам такава с долен макародържач един вид мухарка хахахахах
мога да ти я пратя без никав проблем но ще стане след време понеже ми е някаде на село
ако не намериш скоро подсети ме след около 2 седмици и ако си ходя ще ти я взема
поздрави и успех
мога да ти я пратя без никав проблем но ще стане след време понеже ми е някаде на село
ако не намериш скоро подсети ме след около 2 седмици и ако си ходя ще ти я взема
поздрави и успех
пазете чисто ,не е толкова трудно