Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени
Модератор: Paublo_Eskobar
- malkia_joro
- разбира нещата
Re: ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени
И това им казах!Казах им,че ще купувам по половин килограм на риболов,ама пак не искат.Оправдават се,че съм единствения в града,който им търси такива количества и не си струвало да си купуват везни.И въпреки че съм единствения не ми правят никаква отстъпка,за това че пазарувам "на едро".Търся им и хубави захранки,като Мондиал примерно и за тях същото обяснение-само ти ни ги търсиш!Търся кошнички за фидер с различни грамажи и форми-няма!Търся еди какви си куки-няма!Търся качествени поводи-няма!Преди време,като ги питах за фидер въдица,ме гледаха "умно" и не разбиращо,а единия ми предложи едно Глобе с акция 100-300 грама!Emo-83 написа: Понякога търговците в малките градове разбират късно,че когато продават на грамаж.....се продава тройно по-големи количества.Това е добре както за риболовеца,така и за търговеца......някой трябва да им запали лампата.![]()
![]()
А за цените да не говорим-надули са ги като балони!Правят се на великите "пъстърваджии" ,а другите риболовци да го д.хат!
Най-вероятно докато им запаля лампата

Красотата на живота е в това,че продължава.

Чудя се как да ти помогна.malkia_joro написа: Най-вероятно докато им запаля лампата,на мен ще ми изгорят бушоните

Мога да ти изпращам чевеи,но поне да са 1кг.Няма как да правя по-малък колет,а и не си заслужава.Ще ти ги давам,като на търговците,защото си в такъв край и нямаш изход.
Телефона ми е 0889 599 000 Емо.Обади се за да измислим как точно може да стане.И ако всичко това се случи,те моля да отидеш при мнимите търговци за да им се похвалиш.Трябва да се научат,че така не става.Един кантар струва колкото една въдица.Освен това могат да ги продават в различни по големина кутии(на различни цени).Те винаги събират еднакво количество червеи.Ама карай.....те просто са тъ...и.

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Какво стана с тея червеи свършиха ли.Защото в СОФИЯ намирам само от РУМЪНСКИЯ на който рибата не калве а БЪЛГАРСКИЯ беше страхотен.

- mitiogt
- ще става разбирач
В Пловдив от къде може да се купи бял червей на по нормална цена , аз ги копувам 2,5 - 3лв за 100гр 

Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
В София в момента цената на белия червей в магазина е 9 лева за 1кг. - последния път за трима човека взех 8кг.stich написа:Емо какви са цените в момента и какви са отстъпките за количество?

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
В София-младост някой продава ли от червейте на Емо?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- svetlio86
- ще става разбирач
Емо във Варна кого зареждаш????
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

При нас е 15лв за килограм - сериозна разликаpampasa написа:В София в момента цената на белия червей в магазина е 9 лева за 1кг...stich написа:Емо какви са цените в момента и какви са отстъпките за количество?

Бат' Емо какви са актуалните цени на белия червей сега?
Кажете къде го купувате по 9 лв. И аз съм от София пък го купувам на 15лв кг.
да и на мене ми кажете да си эареждам магазина от тамgevrek написа:Кажете къде го купувате по 9 лв. И аз съм от София пък го купувам на 15лв кг.

Красна Поляна -пазара - 10лв. килотоslavi253 написа:да и на мене ми кажете да си эареждам магазина от тамgevrek написа:Кажете къде го купувате по 9 лв. И аз съм от София пък го купувам на 15лв кг.

екстра а на едро колко го даваш 

Не го продавам Аз -там съм само клиентslavi253 написа:екстра а на едро колко го даваш