Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Мировци
Модератор: sapuna
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мировци
Ето малко инфо за Мировци от 28.04.Взима се по някоя риба,но калибъра и е същия като миналата година 1-1,5 кг.

това преставлява язовира долу горе.

А това е големината на шаранчетата.На фидер -бял червей шаранчета 200-300гр,на торен таранака дребна.
И малко видео

това преставлява язовира долу горе.

А това е големината на шаранчетата.На фидер -бял червей шаранчета 200-300гр,на торен таранака дребна.
И малко видео
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
камен написа:Aз изкарах две.Колегата вечерта е имал удар ,но сме го проспалиkalkan4o написа:
Я кажи още колко риби хванахте ?
Нещо още им е студено на рибките явно...миналата година октомври по средата...над 20 удара и почти толкова риби.
Доколкото си спомням в дясно от твоето място е стената.Не мислиш ли ,че е малко дълбоко там за този сезон

На първата снимка където е бялата кола отсреща според мене е хубаво място пък и съм чувал че в заливчето там хранели рибата

За бракониерите само слънчаци
!

- Husmen1983
- научил се да хвърля
колега камен здр
наслука.гледах и клипа малко качеството е лошо но става.на къде е това мировци?какви са условията ?знаеш ли някое местенце къде да се застане?дават ли да се нощува?нещо по хубаво дава ли?
за сега нямам такъв.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако си спомняш с тебе като се видяхме на Левски ти говорих за един язовир дето хванахме 20 шарана до кило именно за този Мировци става въпрос.На около 90 километра от Варна е.Условията са 5 лева за да ловиш, и рибата си я плащаш ако искаш да я земеш.Аз лично не съм много запознат с язовира,но в него риба много така че където и да се застане винаги се взима риба.Дават да се нощува мисля.Иначе има бунгала там много хубави срещу 7 лева на вечер,но ако останеш да спиш не плащаш риболовната такса демек риболова ти излиза без пари.Относно по-големите риби,някой казват ,че имало аз по-голяма то 1,5 кила не съм виждал
.

За бракониерите само слънчаци
!