добър излет

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Съгласен съм с колегата racing
Това е платен водоем,защо да не си вземе рибата?
Ако е на друг водоем,а не на платен съм съгласен за позволена 3 кг
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Още преди да започна да пиша,знам какво ще ми се отговори.Въпреки това аз пиша и давам съвет зада разбера как стоят нещата отсреща.А това,че плащаш такса и пуснеш рибата,там е удоволствието.Когато е бесплатна не боли.През последните дни ходих постоянно за риба и какво виждам.На цар Калоян за хващане на таранка се плаща 5 лв.и какво става тъпчат живарниците с 5 см.таранчици само да избият парите.Да не расправям как мисе похвалиха няколко човека от Дунавска околия как хващали по 80 сома до кило и били много вкусни.Приятелю racing,не се сърди това,че ще пуснеж една риба на платен няма дте направи глупак,а напротив.Колега Велчев :!: несъм писал да пуска всичкатариба,а една и да осети тръпката.Наслука :wink:
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

За маломерните съм напълно съгласен да се пущат.
Никога не съм взимал всичко,защото другата седмица съм пак отново на риболов.
Всеки си е прав когато испълнява закона
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

От платен водоем винаги прибирам по- едрата каракуда . Наскоро на Гурково бяха зарибили с линчета и амурчета по около 5 - 10 сантима . как да не я пускаш тая риба ,защо да се похабява? Ама така и така си си платил , защо да не вземеш риба като за една добра разпивка :partyman: На платения водоем и да прибереш каракудата например, е половин грях , там има кой да зариби . На свободен е друго - там вече почти никой не зарибява.......... :(
racing
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от racing »

Колега snegk кажи ми защо трябва да пълнем гушата на един арендатор и рибата да му пускаме не говоря за малометражна риба говоря за шарана . Това е неговия бизнес тои няма да ти направи евала повярваими аз си имам принципи с удоволствие пускам рибата на свободните язовири там е тръпката не ми обесняваи Че е тръпка да си пускаш рибата на платени гиолове ще ти кажа например какво е тръпка отеди на свободен язовир но далеЧе на 300км стои една седмиcа хвани 2 или 3 шарана снимаисе с тях и ги пусни тогава ще ти кажа евала това е благородно аз бих го направил . Друго а защо не хваниш на платен гиол ниаколко шарана запази ги живи отиди и ги пусни на свободен водоем щом ще говорим за тръпка
Не искам да ме разбираш погрешно никога небих си натъпкал живарника с каракуда само и само защото сам дал такса кефа цена няма не сам отишал за риба за да си избивам разходите
snegk

Мнение от snegk »

Колега racing, бях ти написал доста редове,но ги истрих.Умръзнами да се занимавам с хора които си знаят своето.Обадисе като ходиш на този водоем на 300км. да ходим заедно.Живей си живота както знаеш.Но живей така,че като умреш и гробарите да плачат за теб. :!:
Аватар
sasho07
новобранец
новобранец

Мнение от sasho07 »

Ей, пичове! :lol: :lol: Не се палете излишно, особено за платени. Всички ходим основно за едно??? От немай къде :lol:
И в двете идеи има смисъл, но да съм честен- платеното си е платено,

Колега "snegk" възпитанието наистина е важно, но от старата ми баба знам, че "Прекаленият светец и богу не е драг".
racing
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от racing »

Колега snegk няма да спорим повеЧе защото става банално МИР ДА ИМА ,а за риба ще идем може и на откриването каде ще ходиш ние наи вероятно сме на Малко шарково
snegk

Мнение от snegk »

Приятелю racing сега си идвам от Пловдив, Ходих на Езерово при Любчо,Kroki после минах да видя водоемите в околията,но нямах твоя телефон да ти се обадя и да се видим.За откриването ще бъда сигорно на теца.За спора,това е нещо нормално,току виж сме накарали някой млад рибар да пусне някоя риба.Успех и доскоро :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”