яз. Въча

Модератори: bobopeli, sapuna

наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

яз. Въча

Мнение от наблюдател »

31.03.07г. на овчарника от 08:30 до 10:30 нивото падна с около 7-8см. :evil: Аз и всички, които бяха пред погледа ми, без нито една рибка. :cry: Повечето се отказаха до обяд.

09.04.07г. на същото място 2кг. червеноперка, но измъчена - на половин час по бройка... И пращи от хайвер.

Но пък в събота, преди празника, на платеното в Смилян жената и щерката скъсаха пъстървите - 11бр. от които 4 балканки. Че и един шаран изкараха... :D От обслужване на въдици не можах да си изпия бирата на спокойствие.
Ето така се зарибяват млади рибари!
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: яз. Въча

Мнение от Камбата »

Я дай малко инфо за Смолян,че май лятото ще минаваме от там,къде е водоема,какви пари и по каква схема се плаща,има ли пъстърва и на какво се лови ако има!?Освен пъстърва каква друга риба може да се хване през летния сезон?

Ей,аз съм млад рибар! :D
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Водоема се намира на 14км. от Смолян в село Смилян.Разположен е в невероятна красива местност.Зарибен е с много пастърва и шаран.Друга риба няма.Входа е 1лв., пастървата е 8лв.,а шарана е по 4.50.Идеален за пикник сред природата.Заслужава си да се посети от гости на Смолян.На слука!
Наслука!
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Собственика е цар на барбекюто. Дай му да ти опече 2-3 пъстърви или още по-добре шаран. Ще си оближеш пръстите :!: :!: :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”